Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ne vem kaj naj si mislim…Druga?!?!

Ne vem kaj naj si mislim…Druga?!?!

Ne vem kako naj se lotim pisanja, ker večina ljudi tukaj si bo mislila da gre za zafrkancijo. Ampak vseeno bom poizkusil…

Imam dekle s katero sva skupaj 10 let, nisva poročena in sva brez otrok. Spolno življnje imava urejeno (sva zelo odprta), prav tako so najini odnosi urejeni. Kot vsak par, pa se občasno tudi midva spreva in si poveva, kar nama leži na duši.
Med seksom pa mi velikokrat zaupa, da si želi, da bi me videla v postelji z drugim privlačim dekletom. Res je sicer, da sem ji sam enkrat predlagal to, sicer bolj v zafrkanciji kot da bi reno mislil, da bi rad njo gledal z drugim dekletom.
Sedaj pa sem ne vem kaj naj si mislim, glede na to da mi to željo omenja skoraj vsak teden. Vem in vidim da jo to rajca. Velikokrat od sexu ji povem kako “zgodbico” na to tematiko, in ji v hipu prične doživljati orgazem. Sama sicer govori, da če bi prišlo do srečanja, nebi hotla sodelovati pri tem, ampak bi samo gledala. Velikokrat mi je dejala,da bi mi rada priskrbela dekle,samo da ne ve, kje naj najde dekle z željo po paru.
Imate podobne izkušnje z tem?
Ali ima katera od tu prisotnih dekelt podobne želje kot moja?

Hvala zanasvete

Ammm, poskus zakrinkanja oglasa?

@klepetulja

Klepetulja, če smatras da je to najin oglas se motiš. Nisem hotel da to zveni kot oglas, in tega niti nočem.

Kar doma se boš moral dogovoriti, kaj in kako.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Pri vsej poplavi oglasov, kjer se tako ženske kot moški ponujajo, da bi se priključili paru, trem, štirim…

ti sprašuješ, če ima katera od deklet podobne želje kot tvoja ? Resda sprašuješ “če katera od

prisotnih deklet”, vendar močno dvomim, da bi se ti od tu kakšna oglasila, četudi bi takšne želje

imela. Zgrešil si forum.

Fejst premišljujem, pa se ne morem spomniti niti enega od prijateljev in znancev, za katerega bi lahko

z gotovostjo trdila, da bi se branil sexa z dvema ali pa do o tem ni niti 1x samkrat fantaziral. Tako da,

če tvoja po nekakšnem srečnem naključju še obožuje nogomet, potem lahko rečem samo to: fant, ti

imaš neverjetno srečo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close