Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne vem kaj naj si mislim

Ne vem kaj naj si mislim

Z bivšim sva se razšla pred enim letom. Ugotovila sva, da nisva več za skupaj. Kasneje se je sicer izkazalo, da je on že lep čas imel drugo, a takrat sem ga jaz že prebolela in sem šla čez to, brez kakšnih posebnih travm. Pač tisto, je_i ga, kar je bilo je bilo, idemo dalje. Pred enim mesecem pa me pokliče in mi začne razlagati, da sta se s »ta novo« zaročila, a da on še vedno misli name, da me vedno bolj pogreša in da ne ve, če dela prav, da ne bi rad zaročenke farbal. What? Pa si ti nor, ti to meni razlagaš, ki si kar en lep cajt sedel na dveh stolčkih? Ko sem mu že tretjič razložila, da jaz do njega nimam popolnoma nobenih čustev je postal žaljiv in nesramen. Sem prekinila klic in imela nekaj dni mir, potem pa ponovi vajo. To se je sedaj v enem mesecu ponovilo že šestkrat. Vedno na enak način zaključiva, zato še danes ne vem kaj za boga svetega ga je pičilo, kaj mu dogaja. Res ne razumem kaj bi rad dosegel. Je to kakšna nova psihološka metoda mučenja?

ga daj

Odgovor na objavo uporabnika
Na gobec, 07.11.2021 ob 20:35

ga daj

BLokiraj njegovo cifro.. tip je psihč

Pač mu lepo povej, če ne bo nehal, da ga boš na policijo prijavila.Da te nadleguje.

Vse ostalo – je njegovo življenje, in te ne briga, če si je premislil, varalica jedna.

Enkrat vara, vedno vara.

Blokiraj njegovo številko. Z njim se nimaš kaj pogovarjati. Kar je bilo, je bilo.

Nič ni treba misliti, ker ti že veš, da je tvoj bivši en navaden kreten. Kar si je skuhal naj še poje.

Zakaj točno se pogovarjaš  z njim?

replika neprijavljena, 08.11.2021 ob 10:02

Zakaj točno se pogovarjaš  z njim?

Samo res! Zakaj se sploh ukvarjaš z njim?

Preverja ce bi mu se vedno dala. Rabi, za ego. V resnici ga boli k.zate

Blokiraj ga prav povsod in bodi srečna, da si se znebila bolnika.

Bivša, 07.11.2021 ob 20:34

Z bivšim sva se razšla pred enim letom. Ugotovila sva, da nisva več za skupaj. Kasneje se je sicer izkazalo, da je on že lep čas imel drugo, a takrat sem ga jaz že prebolela in sem šla čez to, brez kakšnih posebnih travm. Pač tisto, je_i ga, kar je bilo je bilo, idemo dalje. Pred enim mesecem pa me pokliče in mi začne razlagati, da sta se s »ta novo« zaročila, a da on še vedno misli name, da me vedno bolj pogreša in da ne ve, če dela prav, da ne bi rad zaročenke farbal. What? Pa si ti nor, ti to meni razlagaš, ki si kar en lep cajt sedel na dveh stolčkih? Ko sem mu že tretjič razložila, da jaz do njega nimam popolnoma nobenih čustev je postal žaljiv in nesramen. Sem prekinila klic in imela nekaj dni mir, potem pa ponovi vajo. To se je sedaj v enem mesecu ponovilo že šestkrat. Vedno na enak način zaključiva, zato še danes ne vem kaj za boga svetega ga je pičilo, kaj mu dogaja. Res ne razumem kaj bi rad dosegel. Je to kakšna nova psihološka metoda mučenja?

ZAkaj mu sploh dvigneš telefon?

Povej mu, da klic snemaš in da ga boš predvajala zaročenki ?

ma ne.. na dveh že preizkušenih stolčkih, le v obratni vlogi, bi rad sedel.. ljubice tudi ne padajo z vsakega drevesa hehe..

Se strinjam z večino odgovorov. Avtorica, ne ukvarjaj se z budalo in ga skenslaj vsepovsod: družabna omrežja + telefon + e-mail.

Blokiraj. Povsod. Če ne neha, policijo poklicat. Za nadlegovanje. Obupan je, žal mu je da nisi jokala za njim in da ne bi skočila zdaj, ko je rekel da bi te spet nategnil.

ah tipično moško je strah pred zavezo in njega duši zaroka, zato mu pobeg,dokler ga noge nesejo sili v to,da primerja novo, z vsem bivša, začne druge iskat, strah ga je,da je konec njegovega lova, prvo itak večina kontaktira bivše, sploh ena,ki ga je pustila in lao nanj pozabila postane noro zanimiva, proti zaročenki, ker ona ga hoče in zdaj si ga s tem, da mu trdno zatrjuje,nočem te,še bolj prepričala, da ni vreden ne nje ne tebe, da je zaročenka “naprava izbira”, ker ga hoče,takega ne nevrednega, v dokaz sebi ti hoče na grob način v obnašanju in nadlegovanju je le rešit svoj  zlomljeni ego..prav tako pa tudi ti nisi čisto brez travm Oz. Podzavesti pozabila,da te je varal in del tebe s tem, da mu odgovarjaš,se sprašuješ in mu vedno znova pojasnjuje pomeni,da mu hočeš dokazati krivdo…dokler se s stvarjo ubadaš ti je pomembna…ko odnehal, ignoriraš in spustiš, boš našla mir pred njim, on bo pa tud moral kje drugje  poiskati svoj karkoli že..

Jah, očitno malo rad pogleda drugam. Ta nikoli ne bo samo pri eni, je tak tip. Blokiraj ga in živi svoje življenje.

Daj se še ti poigraj z njegovimi čustvi, potem pa ga zavrzi. Saj veš, iz izkušenj se učimo, če le nismo prebutasti.

Sploh ne vem zakaj se z njim pogovarjaš. Bivši je bivši in če nimata otrok ga skenslaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close