Ne ve kako raste krompir
Ena avtorica prej je rekla, da ni vedela da ne raste krompir na drevesu.
In se je razburjala začudenim odgovorom na forumu, češ da je pametnejša od vseh nas, saj dela tudi magisterij.
Se opravičujem, ampak če nekdo ne ve, da krompir raste v zemlji je navaden bumbar in ne morem drugače povedat.
Saj se vendar vidi da je krompir korenina.
Sem gledal en dokumentarc, kjer so otroci v ameriki razlagali kako raste mcdonaldsov hamburger na drevesih in sem mislil kako je to glup narod. Pri nas smo zgleda isti. Še odrasli, ne samo otroci.
Ja, zato pa raste v zemlji. Ampak smo pač butlji vsi po spisku, ker neka mona pač ve, ker dela magisterij… Taka teleta bi jaz poslala še enkrat v prvi razred OŠ, pa krompir skopavat. Pustimo ananas, ampak da pa odrasel človek ne ve, da krompir ne raste na drevesu, je pa sramota.
Ista kot tisto o številu lukenj.
Ja res ni nič več kot je bilo … Pa kaj je z vami, a ste resno prespali celotno osnovnošolsko biologijo …[/quote]
Tudi narava ni več, je res. Ampak, da nekdo še odpre ekstra post o tem, da nekaj raste na drevesu, je isto, kot bi rekel, da se želva skoti pri kobili. Vse ostalo ima pa stranske učinke, ki je produkt poseganja ljudi v samo naravo. Da se greste s sadeži na drevesih ubadati, da nekdo celo nato odpre nov post, ne vem, kaj naj rečem.
Kar se krompirja tiče, je znano, da na novem krompirju poganjajo poganjki, pri starem pa se to pozna šele jeseni, menda. Ti poganjki so pa včasih čisto mali, včasih pa dolgi tudi nekaj cm. Ampak krompir na drevesu, pa je magistrska za domišljijo. Če še ne dojamete, da tudi kobila ne zmore povržti želve.
http://www.rtvslo.si/zabava/hrana-in-pijaca/krompir-obiramo-z-dreves-tako-mislijo-angleski-otroci/310256 – je to povzeto iz tega magisterija?
Zato premisli, komu naslavljaš ter hvala, ker znaš misliti s svojo glavo. Tudi, ko prebereš.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://us.123rf.com/400wm/400/400/nameinframe1/nameinframe11208/nameinframe1120800372/14832055-long-potato-shaped-fruit-hangs-in-the-canopy-of-a-tree-called.jpg[/img]