Najdi forum

ne sprinta slik

na spletni strani http://www.viamichelin.com bi si rada sprintala intinerarij s slikami. problem je ker ko dam printat besedilo mi spritna, slik pa ni. pojavi se ovkvir v njem pa tisti značilni križec. tudi če dam vse s kupaj copy, paste v word slik ni. Kaj mi priporočate? Je to kašna zaščita?

Tudi sliko ti ne skopira iz www v word (verjetno je flash)? Kateri brskalnik pa imaš? Kaj pa print preview, ti pokaže sliko? Povej točno kaj oziroma iz kje bi rada skopirala…

Lp, Max

uporabljam internet explorer. saj ko odprem stran in poiščem željeno destinacijo (prikaz poti) mi slike pokaže. ko pa jih hočem sprintat, mi sprinta okvirčke brez slik. v okvirčku je tisti križec. če vse to označim in dam paste v word mi ravno tako skopira besedlo a zemljevidov ni (prazni okvirčki s križcem). ko pripravim stran za tiskanje in ko dam na print preview mi tudi tam ne pokaže zemljevidov.

Ko imaš odprto stran, klikni samo na print na strani (in ti bo sprintalo). Res da majhno sliko. Če pa klikneš na Display route map, in potem enkrat na minus (drugače ne prikaže mape – nekaj jim nagaja) in print in ti bo sprintalo večjo sliko… Gre?

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close