Ne spoznavam novih ljudi
V hribe bi šla, samo nekateri pod tem pojmom mislijo gorice :))))))
Sicer pa ni z ljubljano nič narobe. Povsem prostovoljno ji svoja najlepša leta namenjam tudi sama, pa čeprav imam srce na štajerskem…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Gorice ne bodo, moje misli se nekako usmerjajo proti Kamniško-Savinjskim alpam, kjer bi se sigurno našla kakšna primerna lokacija. Kot sem napisal že zgoraj, naj hoje ne bi bilo več kot recimo 2 uri v eno stran, kar bi lahko zmogli tudi tisti, ki niso ravno hribolazci… Pa fajn je da je kje blizu vrha kakšna koča, kjer lahko malo posedimo, se okrepčamo in kakšno rečemo. En prijeten “popoldanski” izlet torej…
Ampak kot pravim – o podrobnostih se bomo dokončno dogovorili udeleženci sami med sabo, na mailu… Zaenkrat zbiramo samo kandidate/-ke z dovolj volje in željo po druženju. 😉
Katenjka, gre se bolj za druženje, kot pa za nabiranje višinskih metrov, zato je prav, da izberemo takšen izlet, ki bo primeren za kogarkoli.
Sicer se pa zaradi napovedi slabega vremena in na željo nekaterih udeležencev v soboto zberemo na pijački, kjer se bomo tudi dogovorili o podrobnostih za izlet.
To že..Vendar ni brez razloga “padli”. Nekaj mu fali, če ga je bog poslal sem dol. :)[/quote]
Glej s svetle plati:). Dol je zato, da naredi kakšno dobro delo:). Dvomim, da je kazensko izgnan iz raja:). Angeli imajo svoje poslanstvo. In padli so zato prav posebni:).[/quote]
Padli so zato, ker so se uprli bogu.
Angeli varuhi so tisti, ki delajo dobra dela. 🙂
Glej s svetle plati:). Dol je zato, da naredi kakšno dobro delo:). Dvomim, da je kazensko izgnan iz raja:). Angeli imajo svoje poslanstvo. In padli so zato prav posebni:).[/quote]
Padli so zato, ker so se uprli bogu.
Angeli varuhi so tisti, ki delajo dobra dela. 🙂
http://sl.wikipedia.org/wiki/Angel[/quote]
Auuuuč:)
Kolk sem jst naivna:). Eden padli se je izdajal za varuha:). In sem šla na led…
Hvala Robi:).
Tam v višavah bivajo angeli….. 😉 :)[/quote]
Aja?:)) A to pomeni, da so tebi nedosegljivi?:)) Tudi v nižjih legah se najde kak padli angel:). Samo je treba imeti na široko odprte oči in srce:).[/quote]Odprte oči…… potem ko spregledaš pa vidiš, da ima tvoj angelček rogovce in netopirjeva krilca…….cccccc
Forum je zaprt za komentiranje.