Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ne rabte se cepit zaradi pct saj ga noben normalen ne preverja

ne rabte se cepit zaradi pct saj ga noben normalen ne preverja

Odgovor na objavo uporabnika
ne vem če, 19.09.2021 ob 20:21

Neko, 19.09.2021 ob 20:15

ne vem če, 19.09.2021 ob 19:45

Neko, 19.09.2021 ob 19:23

Stoka je živina.

Taki se oglasajo ki si niti riti ne perejo. A niso to osnove? Npr si na vrtu, delas okrog grede, rož itd… In si pac umazes roke z blatom, zemljo…. Kaj naredis? Vzames papir in si jih obrises. In pol si se pameten takemu ki si jih opere ter mu tupis da je samo s papirjem dovolj… Mislim…

Od merimice guza je cista lepa in oprana. Direkt za lupcka gor dat! A vasa? Usrani hodate okolo i vi cete o higieni, preventivi i zdravlju. Preskakujete, ne malo stevilo stopnic! Vrnite se na osnove. Fali vam.

Ne vem, če te prav razumem. Zdi se mi, da hočeš povedat, da si muslimani perete riti po uporabi WCja, mi Slovenci pa ne? Si želel to povedat?

No, če je to to, ti povem kako jaz vidim muslimansko nemarnost. Sem potovala nekaj po BIH, Makedoniji. In tam, kjer so muslimani, je vse tako zasvinjano, da te kap. Točno veš kje so muslimani in kje živijo drugi ljudje. Ker tam, kjer so muslimani, mečejo smeti povsod okrog in okrog. Tako, da nemarnost muslimanov je vidna na daleč.

V Avstriji pa so v nekaterih turističnih delih glavni gostje bogati muslimani iz naftnih držav. Kaj naredijo? Nemarni kot so, lezejo gor na školjko, stojijo na školjki in ščijejo ali serjejo. Posledično polomijo WC, zasvinjajo vse okrog in okrog. Fuj.

Malomarnost. Ja. Vidis svasta. Ne cuvajo narave. Niso ozavesceni oz jim je malo mar. Tudi za bodoce generacije. Ko pravis muslimani… Kaj kristjana naredi kristjana? Nek kriterij mora izpolnjevat… A ce ga ne a potem je? Pa stari. Zdej da se naredi anketa v npr v bosni kolk ljudi ima samo namaz… Svih pet vakti… Hh.. Pa zalostno.

Pa to za skoljke.

Sej sploh ne vem kaj hoces povedat.

Jaz ti pravim da ker nimate osnov higiene ne morete kaj dosti govorit. Niste kredibilni. A ti meni pravis jaaa ves tam mecejo smeti, tam polomijo skoljko. ?? kaj ma to veze s tem da TI/VI nimate osnov o higieni in cistoci? mislim res. Magarci koji knjige nose.

Kaj ti ni jasno?

Muslimani so nemarni do kraja. To točno vidiš v predelih Makedonije, kjer živijo pretežno muslimani. In v BIH isto. Kjer so muslimani, nemarnost na vsakem koraku. Točno vidiš kje živijo muslimani in kje Makedonci, kar se tiče Makedonije.

Ja, če plezaš po školjki, stojiš na deski, serješ in ščiješ tako, da stojiš na školjki, potem si nemarno prase. In to počno muslimani, ne vsi, ampak marsikdo pa. In WC je potem katastrofa. Včasih ga celo polomijo, ko plezajo nanj. Pa ja, v Avstriji imajo pogosto navodila za uporabo WCja, za muslimane seveda.

Magarci koji knjige nose. Jaz o cistoci in higieni… O osnovah. Ti pa o veri. Pocasi. Spet preskakujes.

Mam sosede makadonarje. Prvi vhod. Nisem videl vecjih seljakov.

Tvoji argumenti so nerelevantni. Vidis kad imas neznalicama posla… Jaz ti govorim da niste kredibilni zdej sva pa nevem po cigavi krivdi na mojih sosedih in njihovih osobinah. Super. Jos tudzu bruku sirim. Jst se vedno ne vem kaj ma to veze s tem da se ti po potrebi me spucas in da kot tak nisi v stanju da govoris npr o socialni distanci, razdalji v osebnemu prostoru, cistoci higieni razkuzevanju… Spostovanju odlokov, ne. Osnov nimas poslihtanih.

Sej ne vem a sem jaz prizadet al ti? Pa mislim si kdo pise.

Ne mores tupit o cepljenju, higieni, cistoci ce nimas poslihtano

Jaaaa… tam mecejo smeti, plezajo po skoljki…

A jst ne sledim al ti?

Ej… Blago kuci koju ti zaobidzes.

za yram, 19.09.2021 ob 19:47

yram, 19.09.2021 ob 19:26

za yram, 19.09.2021 ob 19:08

TI Yram, si kdaj pomislila, da obstajamo tudi odgovorni ljudje?

Ja, marsikaj se da goljufati, ampak smo tudi pošteni, odgovorni ljudje, ki tega ne počnemo. Pa osebno jaz verjamem, da je veliko poštenih ljudi in verjamem, da imajo PCT, če rečejo, da ga imajo.

Ne živim v Sloveniji. Imamo 3g pravilo že dalj časa kot vi v Sloveniji in to za več storitev. Pa noben ne zganja cirkusa. Pa večinoma res samo tako bolj na daleč pogledajo naše aplikacije. Se verjame, da smo ljudje pošteni.

Res pa je, da tu ni balkan. Za balkanski način razmišljanja pa je res značilno, da se goljufa vsepovsod, kjer je možno. POsledično rabite inšpektorske, policijske nadzore.

Tu pri nas pa je narod bolj normalen, če nima 3G, ne rini tja, kjer ga zahtevajo. Predvsem pa se ne gre nekih črnih list pa ne zmerjajo prodajlk pa varnostnikov… če prodjalka opozori nekoga, da nima maske, se te opraviči in jo nadene. Če nima 3G pa sploh ne rine tja, kjer ga zahtevajo.

Ne bit tako prepricana v tujo postenost. Preprican si lahko samo vase.

Verjamem v postene ljudi in vem da so, me je pa zivljenje naucilo da so tudi neposteni. Ti zdravja s tem pct ne dokazujes, dokazujes samo to da imas pac potrdilo za v trgovino :)) in nic drugega. Da bi dokazal, da si res korona free bi se moral vsak dan testirat, samo tako si lahko ziher. Vse ostalo je pesek v oci,  si oz smo samo stevilka(stoka), ki  ima neko potrdilo, ki stoki daje neko svobodo, ki je bila se do vceraj nekaj samoumevnega in cloveskega, to potrdilo ti ne daje zdravja niti ti ne garantira da si zdrav. Vsak od nas ima svoje mislenje in tako je prav. Jaz  sem se odlocila da ne bom nicija  bitchh  za kofe, soping in kino…, vsak pa ima pravico to biti, ce se tako odloci. Da bom jaz nekomu bitchh si mora ta izmisliti logicen razlog zakaj naj bi bila jaz njegova bitchh in se kodirala kot stoka. Do takrat bom lepo doma in mi dol visi.

Ja, lepo ste balkanizirani.

Hvala bogu da smo balkanizirani, kajti red brez smisla je nic drugega kot nered, to dokazujejo vsa ta potrdila in kode. Jaz se redno testiram ampak pazi zdaj – zase in ne zato, da bom kazala neka potrdila nekim osebam v cityparku ali emporiumu. Ce in ko se bom odlocila za cepljenje ali uradno testiranje pa verjemi, da me ne bo nihce preprical, da hodim tam kjer ni nujno (zdravnik, obisk ogrozenih itd) in kjer moram kazat kodo, potrdilo, edino ce me zvezejo in na silo odpeljejo npr. pred citypark, iztovorijo in pomahajo z mojo kodo ali potrdilom, potem da, ker fizicno pa nisem ravno mocna. Samo tako  lahko z mano naredijo in nikakor drugace, ampak tudi takrat se bom upirala vsaj z jezikom. Jaz nisem stoka, nisem od nikogar bitchh ( moz ne steje) in ne bom sla nikamor ce ni nujno. Ja balkanka sem po dusi in meni je cisto ok, tudi ce bi bila ciganka bi mi bilo ok ker  sem to kar sem in se ne sramujem tega kar sem.

Neko, jaz pišem o nemarnosti, ne o veri.

Ti si začel pisat o pranju riti. To vemo, da je značilnost muslimanov. In jaz ti povem kaka je higiena oz. bolje rečeno nehigiena muslimanov. Kako nemarni so muslimani. Ogabni. Vse smeti mečejo po ulicah, v naravo, vse smeti iz avta, hiše, stanovanja kar ven. In ti bi potem o njihovi oz. vaši higieni? Pa to so največji nemarneži, kar jih je.

yram, 19.09.2021 ob 20:53

Hvala bogu da smo balkanizirani, kajti red brez smisla je nic drugega kot nered, to dokazujejo vsa ta potrdila in kode. Jaz se redno testiram ampak pazi zdaj – zase in ne zato, da bom kazala neka potrdila nekim osebam v cityparku ali emporiumu. Ce in ko se bom odlocila za cepljenje ali uradno testiranje pa verjemi, da me ne bo nihce preprical, da hodim tam kjer ni nujno (zdravnik, obisk ogrozenih itd) in kjer moram kazat kodo, potrdilo, edino ce me zvezejo in na silo odpeljejo npr. pred citypark, iztovorijo in pomahajo z mojo kodo ali potrdilom, potem da, ker fizicno pa nisem ravno mocna. Samo tako  lahko z mano naredijo in nikakor drugace, ampak tudi takrat se bom upirala vsaj z jezikom. Jaz nisem stoka, nisem od nikogar bitchh ( moz ne steje) in ne bom sla nikamor ce ni nujno. Ja balkanka sem po dusi in meni je cisto ok, tudi ce bi bila ciganka bi mi bilo ok ker  sem to kar sem in se ne sramujem tega kar sem.

Pa koga briga kam ti hodiš?

Že cel dan tule težiš in bluziš o terorju pa kaj vem kaj še vse. Pa kaj si do kraja poknjena? NObenega ne zanima kam ti hodiš. Kaj moraš kar naprej jadikovat po monu? Stokrat si že zatežila pa veš, da meni dol visi kam ti hodiš. Takih zoprnih gostov kot si ti, itak nikjer nočejo.

Kdo bo prenašal tako zoprno babo, ki celo sončno nedeljo visi na monu in teži vsakemu, ki ima malce volje jo prenašat. Ostani doma, je za okolico to najbolje. Upam, da daš vse zadeve na črno listo,d a te ne bomo kje srečavali, takih zoprnih drisk res ni fajn srečevat.

Neko, čas bi bil, da se naučiš slovensko. Živiš v Sloveniji, vlečeš slovensko socialko, a vendar klatiš svojo srbščino po slovenskih forumih. Potem pa se sprašuješ zakaj vas imamo ljudje za nemarne, zakaj vas ne maramo. Nauči se slovensko, prilagodi se naši kulturi ali pa pojdi v svojo nemarščino. Pa ja, muslimani ste izjemno nemarni. večkrat videno dol pri vas. Tisto umivanje riti še ne pomeni, da niste nemarni.

ne vem če, 19.09.2021 ob 20:55

Neko, jaz pišem o nemarnosti, ne o veri.

Ti si začel pisat o pranju riti. To vemo, da je značilnost muslimanov. In jaz ti povem kaka je higiena oz. bolje rečeno nehigiena muslimanov. Kako nemarni so muslimani. Ogabni. Vse smeti mečejo po ulicah, v naravo, vse smeti iz avta, hiše, stanovanja kar ven. In ti bi potem o njihovi oz. vaši higieni? Pa to so največji nemarneži, kar jih je.

Ja moram… Ja. Nemam volje nit vremena za te djecje fore.

Eto. Prav imas. Kar nekaj tupim, potolkel. si me z argumenti, zmagal., premagal. in razbil..

Dok se ne vratim… Nemoj S L U C A J N O da je merimcu neko ama samo ruzno pogledo!!!

za yaram, 19.09.2021 ob 20:58

Pa koga briga kam ti hodiš?

Že cel dan tule težiš in bluziš o terorju pa kaj vem kaj še vse. Pa kaj si do kraja poknjena? NObenega ne zanima kam ti hodiš. Kaj moraš kar naprej jadikovat po monu? Stokrat si že zatežila pa veš, da meni dol visi kam ti hodiš. Takih zoprnih gostov kot si ti, itak nikjer nočejo.

Kdo bo prenašal tako zoprno babo, ki celo sončno nedeljo visi na monu in teži vsakemu, ki ima malce volje jo prenašat. Ostani doma, je za okolico to najbolje. Upam, da daš vse zadeve na črno listo,d a te ne bomo kje srečavali, takih zoprnih drisk res ni fajn srečevat.

Cekaj da se vratim! E za ovo  cemo se potuči!!!

Ja, pojdi si umit rit. Potem pa se uči slovensko. Nikoli ne bom razumela zakaj rinite v Slovenijo, če je ne spoštujete. In to, da se ne naučite našega jezika, je skrajno nesramno do naše države. Nihče vas ne sili tu živet. Če pa tu živite, vlečete naše socialke pa je prav, da se naučite našega jezika in spoštujete našo državo. Drugače pa: BIH vabi. Tam ti ne bo nihče težil, da govori slovensko. Rit si boš lahko seveda še naprej umival pa smeti metal v naravo in na ulico, ker tam je itak to običaj.

Nic ne tezim samo povem da jaz nisem stoka. Sem clovek in mene ne bo nihce jebal. Samo ce me fizicno prisilijo , drugace ne bo slo.

Samo poglej zakaj so se ljudje cepili zadnjih par dni, niti eden zaradi zdravja, ampak zaradi kode in ti velecenjena naivcina  od takih pricakujes, da se bojo drzali higiene, maske in ostali doma v primeru okuzbe.?  Nehaj no stoko blesava. Zacni uporabljat mozak ce ga imas.  Na vas evropski red, ki je v resnici nered se pa jaz polulam… Zdaj pa hitro leti v poln bar, kjer bos ponosno pokazala potrdilo  ampak vseeno- cuvaj se korone, ker ona se ravno tako polula na vasa potrdila.

Spet citiranje ne dela, odgovarjam ponosni na potrdilo oz za yram

No, ja, žaljenje ti gre izjemno super. Tako, da upam, da se boš res tega držala in ne boš rinila tja, kjer je potreben PCT.

Bodi načelna in ostani tam, kjer ni PCT. Tvojega žaljenja ni nihče željan poslušat.

Me pa zanima, če v tvoji domovini tudi upaš tako po srbsko žaliti ljudi ali to upaš samo v Slo?

Glede na besednjak, sklepam, da vas je večina, ki imate težave s PCT, z južnih republik. Pri vas doma verjetno nimajo PCTja, zakaj silite v Slo?

Pa hvala bogu da tezi. To pomeni da ne moze svakako. Da ne gre kakorkoli. Glej vas jebote. Samo kimate. Moze svakako. Pljuska po licu-moze… Pcr-moze, šus-može, zapiranje-moze, najvisji davki-moze, na suho-moze… Pa kva ste vi za eni? Vi revcki prav mislite da tako treba. Da je tako prav. Vajeni ste hlapcevanja zato je tako. Ne dovodite nista u upit. Moze… Moze… Samo moze.

Ko pravis poreklo itd. Ja stari. To je moj ponos. Cesa da se sramujem? Svojih starsev? Njihovih imen ce bi bila kao turska? Hh.

Stari vi ste samo za gnat. Samo za gnat.

Tupis eu eu evropa evro atlantske integracije. Stulite se tam. Namesto da bi delali na sebi da oni vas prosijo ce so lahko z vami. Ampak kaj boste vi… Vi ne morete kaj takega naumit. Vam je v krvi gajzla. Da ste pod drugimi. Da nimate svojega jaza. Glej npr srbe… Svetovno vojno so zakuhal. Ne pravim da je prav. Ampak v tem smislu “kaj bo avstroogrska pa prestolonaslednik? Pridi. Bam!”. No dej nastej mi eno dobro stvar evropske unije razen tega da ni sengena. Moramo sodelovat v vojnah v katerih nimamo nic koristi. Dobimo direktivo od gor. Valute svoje nimamo-drugi nam to urejujejo(itak se ne zavedas kaj to pomeni). Za nato moramo placevat ker slovenija je eno tako pomembno stratesko ozemlje z zeeeeelo dosti surovin. Vsak nas hoce napast… Aha pa na mednarodnem politicnem odru mi vlecemo vse vajeti. Pa svet sploh ne pozna slovenije. Nema vas. Ni vas na mapi. Ajde. Povej mi eno dobro stvar eu. Migranti?

In vi se z avstrijci pa nemci primerjate?? Stari vi ste z siptarji v rangu.

Pa le glej da se v slovnico in locila vtaknes.

Ej, neko, zakaj si  Sloveniji?

Če je Slovenija tako slaba, zakaj se ne vrneš v svojo domovino?

In seveda vsi tebi podobni. Vas je kar veliko tule takih, ki bluzite z vašo srbjanščino in vašimi običaji.

Kaj si Srbin, Bosanc? Hrvat verjetno ne, Hrvati se prilagodijo, če pridejo živet v Slovenijo in se naučijo slovensko.

Itak ja. Spet o necem tretjem. Kaj pa. Si bom tolmacil kot da nimas kaj za povedat. Da ne izpade da si osto zacepljenih usta.

Napisal si toliko da ne izpade ?

Torej te je sram priznat ali si Srb ali Bosanc, Neko? Se sramuješ svojega porekla?

A do Slovenije si pa žaljiv pa naj človek razume, če more.

ej neko, 19.09.2021 ob 22:06

Torej te je sram priznat ali si Srb ali Bosanc, Neko? Se sramuješ svojega porekla?

A do Slovenije si pa žaljiv pa naj človek razume, če more.

Opet na svoje tirnice svodis… Jel imas ti nesto da kazes na ono moje? Bez primedbi a?

Moze, ne. Samo pokimaj.

Mama je iz bosne. Oce iz crne gore(sandzak).

A tamal….. Tamal je pa siskar.

Jel ti krivo zbog merimice?

Torej pol Bosanc, pol Črnogorc. Skrajno nesramen do Slovenije, a vendar živiš v Sloveniji. ČG in BIH te ne mikata? Tam bi vsaj razumeli kaj blebečeš.

Pa, da smo si na jasnem: nič nimam proti normalnim priseljencem v Slovenijo.

Normalni priseljenci so pa tisti, ki se prilagodijo državi, ki jim daje kruh. Torej, da se naučijo jezika, da spoštujejo slovensko kulturo.

Taki, ki pa blebetajo še naprej v svojem jeziku, pljuvajo po Sloveniji… take bi pa s prvim vlakom poslala v njihovo domovino.

Neko musliman?  in Merimica židinja?‍?. Kdaj bo poroka? ????

Ja merimce… Šta se čeka više?

Ocul ja dolazit po tebe na konju, obucen u nošu i sa kuburom oko pasa ili ne?

Ajde. Spremi vjencanicu i idemo.

Si predstavljate, da bi to naredili v Sloveniji? Pri nas se barabe hvali, da se “znajdejo”. Nemci kličejo policijo.

https://www.bild.de/bild-plus/news/inland/news-inland/apothekerin-rief-die-polizei-so-habe-ich-eine-impfbetruegerin-erwischt-77714146,view=conversionToLogin.bild.html

Ej, baje bodo tudi Srbi uvedli PCT.

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/tudi-v-srbiji-zaradi-sirjenja-okuzb-razmisljajo-o-uvedbi-pct-pogoja/594547

Dajte zagovorniki PCT napisat katera država, ki ima PCT in ga striktno upošteva, je zelena.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close