ne rabte se cepit zaradi pct saj ga noben normalen ne preverja
Desperadodajka, 19.09.2021 ob 09:35
spet jovo na novo, 19.09.2021 ob 09:30
Spet je lep dan, jaz moram v službo. Anticepci pa visijo na monu in težijo ljudem, da se ne bodo cepili. Pa koga briga. Meni dol visi za vas anticepilce.
Sem pa vam fovš, da imate toliko časa, da na lep dan ždite na netu. Jaz na vašem mestu bi šla v naravo, na izlet pa moram v službo.
Dajte pojdite raje tudi vi v naravo, namesto, da vse dneve prepričujete druge kako se ne boste cepili. Pa koga briga to?
Pa pusti službo, če ti ne paše. Saj zase delaš, ne zame.
Veš to je bolj vaša domena: greste v tujo deželo, pljuvate po tej deželi, vendar živite na socialki te dežele.
spet jovo na novo, 19.09.2021 ob 09:34
Neko, 19.09.2021 ob 09:32
Lepo. Glavni si! Za tujo denarnico delas. Samo napred!?
Hja, ne visimo vsi na socialkah tako kot ti. Še manj, da bi tako kot ti, viseli na socialkah v tuji državi.
Dobr si se prepognu. Ni kaj. Ce ne sploh delat nebi mogel.
Brezveze. Se ze kajlamo. Evo v katero smer je slo…
Jst bi sam po pico. Nic drugega. Sam pico bi.
Pa se neki jaz sem tudi mojemu sinu rekla, da ne sme vec na petrol, so se druge pumpe, tasca tudi ne bo vec, prijateljica pravi isto, svak enako , tudi sluzbenih avtov ne bomo vec tankali tam, vec nas je ki pisemo crni seznam. Ce ste pametni ga boste zacel tud vi, vsi ki se norcujejo iz zdravega mozga sodijo na black list. Raje pes hodim kot da se pustim takole ponizevat kot se pustijo nekateri. Trmasta sem kot bik, imam svoj ponos in ga ni boga razen boga , da mi bo vzel crni seznam. Ga ni. Vi pa kakor vam volja.
Živim v tujini. Pri nas je normalno, da pokažeš PCT.
Pa ja, sem pogosto v Sloveniji pa tudi v Sloveniji nihče ne izvaja nad mano terorja. Še čudno me gledajo, ker nosim FFP2 masko kot sem vajen od tu . V SLo pa navadne maske pa še tiste pod nosom.
Pa aplikacijo s PCT imam v tujem jeziku pa mi v Slo še noben ni težil, da kaj ni ok. Pa grem v trgovine, na bazene, tankat… nikjer težav.
Kako, da imate vi take težave?
yram, 19.09.2021 ob 09:39
Pa se neki jaz sem tudi mojemu sinu rekla, da ne sme vec na petrol, so se druge pumpe, tasca tudi ne bo vec, prijateljica pravi isto, svak enako , tudi sluzbenih avtov ne bomo vec tankali tam, vec nas je ki pisemo crni seznam. Ce ste pametni ga boste zacel tud vi, vsi ki se norcujejo iz zdravega mozga sodijo na black list. Raje pes hodim kot da se pustim takole ponizevat kot se pustijo nekateri. Trmasta sem kot bik, imam svoj ponos in ga ni boga razen boga , da mi bo vzel crni seznam. Ga ni. Vi pa kakor vam volja.
Kaj ti bo ponos, če ne znaš slovensko pisat.
živim v tujini, 19.09.2021 ob 09:41
Živim v tujini. Pri nas je normalno, da pokažeš PCT.
Pa ja, sem pogosto v Sloveniji pa tudi v Sloveniji nihče ne izvaja nad mano terorja. Še čudno me gledajo, ker nosim FFP2 masko kot sem vajen od tu . V SLo pa navadne maske pa še tiste pod nosom.
Pa aplikacijo s PCT imam v tujem jeziku pa mi v Slo še noben ni težil, da kaj ni ok. Pa grem v trgovine, na bazene, tankat… nikjer težav.
Kako, da imate vi take težave?
V katri tujini to živiš? V Horjulu? Tam ste res nekam svoji.
uporabi možgane, 19.09.2021 ob 09:26
Ahmm, 19.09.2021 ob 09:21
uporabi možgane, 19.09.2021 ob 08:56
ToughLuck, 19.09.2021 ob 08:50
uporabi možgane, 19.09.2021 ob 08:42
Avtor, sicer si vidi, da SŠ nisi končal, ampak vseeno, mogoče boš le razumel:
Cepila sem že davno, zaradi sebe in zaradi oseb v moji bližini, ki so rizični pacienti.
Cepila si se popolnoma zaradi sebe.
Če tvoji bližni rizični pacienti niso cepljeni, jim s tem nisi pomagala prav nič.
No, tudi tebi ni ravno blizu uporaba možganov. POsebej zate.
Moja mama je rizični pacient in ja se je cepila, 3x. Spada pa v skupino pacientov, ki kljub cepljenju slabo razvijajo protitelesa. In spada v skupino, ki jo lahko pokoplje tudi gripa tako, da se mora tudi proti gripi vedno cepit. In ja, pogosto je morala že pred korono nositi masko, ker je imela tako slab imunski sistem, da bi jo tudi prehlad lahko pokopal.
Ja in…na podlagi tega, da obstaja majhna skupina ljudi, ki jih ocitno ogroza že najmanjsa bolezen, pac ne moremo in ne smemo – do 2020 je bilo tako, terorizirati vecine zdravega prebivalstva.
Imunski sistem slehernika je povsem soliden in je tale gonja povsem neopravičena in nerazumna. Ščiti se posameznike in logicno, posameznik, ki ej ogrozen, mora v najvecji meri sam nase max paziti.
…da bo pa cela druzba ‘TALEC’ nekaj ogroženih, je pa povsem skregano z vso zdravo pametjo…
Če te prav razumem: če bi tvoj oče ali mama bila rizično bolana, nista vredna, da se kaj stori zanju. Kaj bi se brigali zanju, saj sta itak manjšina pa naj se stegneta a ne? Pa, če bi bil tvoj otrok rizični pacient, koga to briga. Če bo zbolel bo pač umrl, kaj potem, a ne? Glavno, da tebi nič ni.
Trenutno poznam kritično bolno osebo, ki bi nujno potrebovala polno zdravniško obravnavo – pa ne pride do nje. ZARADI COVIDA!! Ne ti meni o bolnih!!
dkftoghšs, 19.09.2021 ob 09:49
Trenutno poznam kritično bolno osebo, ki bi nujno potrebovala polno zdravniško obravnavo – pa ne pride do nje. ZARADI COVIDA!! Ne ti meni o bolnih!!
In kaj naj zdaj jaz tebi pomagam?
Kaj ima to veze z mano?
Jaz sem napisala razlog zakaj sem se cepila, ti pa meni zdaj svoje težave razlagaš? Jaz tvojih težav pa res ne morem rešiti. Misliš, če se jaz ne bi cepila, da potem ti ne bi imela težav?
Res ste eni adijo. Nekdo napiše razlog zakaj se je cepil, vi mu pa težite s svojimi težavami. Tisti, ki smo se cepili, nismo krivi za vaše težave. Se boš morala kar na koga drugega obrnit. Za začetek ti predlagam psihiatra ali pa psihologa.
poskusi tudi, 19.09.2021 ob 09:42
Kaj ti bo ponos, če ne znaš slovensko pisat.
Kere budaletine ste nekateri placujete jim, da vam mamo od pozadi. Mene ne bojo, pa ce nikoli vec ne grem ne v lokal , ne v soping center, ce do konc zivljenja sedim doma. Zaboli me ruzica, e jebal me pa ne bojo v zdrav mozak in da jim jaz se placam zato, moje familje tud ne. Mi je rekel sin mami vsi tezijo s kodo, srat ne morem it vec brez , da jim pokazem potrdilo da sem cepljen. Ne hodi prjatu , kuhajta doma, pijaco doma popijta pa bo. Cesar ni brez tega gre. Gre brez lokala, potovanja, soping centra. Imam net, placam in dobim. Kuhat znam, lacni ne bomo. Dost so se budalo delal. Jebe se jim za zdravje ljudi, vazen je kes in jebanje ljudi v glavo.
Desperadodajka, 19.09.2021 ob 08:45
A proti gripi tudi?
Tukaj ti dam nekako prav… Sem oseba,ki se je cca. 7x cepila proti sezonski gripi , v tem času tudi nikoli nobenih viroz,prehladov -seje imunski sistem dobro okrepil,pa ne samo zaradi cepljenj, ciljano ( dodajanje kapljic vit. d3, cinka, vit C v mesecih, ko so razsajale viroze) – pa menim, da sem to “korono” dal tudi skozi že lani, s čisto milimi a tipičnimi simptomi dva dneva . Potem pa nič, leto in pol popolnoma nič. V javnih prosorih nosim masko in si razkužujem roke, kjer je to potrebno. Imam sicer namen naredit še test protiteles, ker zagotovo jih je še nekaj v krvi.
Korona virus je iz iste skupine virusov, kot je seznoska gripa sicer.
Bi bilo pa zanimivo, če bi se morda tudi tukaj javil kdo od tistih, ki je bil vsaj 2x zaporedoma cepljen proti sezonski gripi, se gibal med korona okuženimi in da še dosedaj ni zbolel ( jasno, še necepljeno s korona cepivi).
uporabi možgane, 19.09.2021 ob 09:52
In kaj naj zdaj jaz tebi pomagam?
Kaj ima to veze z mano?
Jaz sem napisala razlog zakaj sem se cepila, ti pa meni zdaj svoje težave razlagaš? Jaz tvojih težav pa res ne morem rešiti. Misliš, če se jaz ne bi cepila, da potem ti ne bi imela težav?
Res ste eni adijo. Nekdo napiše razlog zakaj se je cepil, vi mu pa težite s svojimi težavami. Tisti, ki smo se cepili, nismo krivi za vaše težave. Se boš morala kar na koga drugega obrnit. Za začetek ti predlagam psihiatra ali pa psihologa.
Pa kaj ti misliš, da nas briga zakaj si se ti cepila.
To si naredilo izključno in samo ZASE!
Ma itak ga nobeden ne preverja.
Grem zadnjič to za foro preverit v qulandijo, nobedem me še vprašal ni za PCT test.
Saj ga tudi nisem imel pri sebi ,pa tudi nimam namena se iti testirat.
To je gola zajebancija nekam greš lahko, drugam pa kao da ne smeš.
VAZNO JE DA SE TO V PRAKSI DOSLEDNO NE IZVAJA.
Vaš Vakcin.
yram, 19.09.2021 ob 08:59
Jaz se testiram zaradi sebe, kupim teste v lekarni. Ne testiram se zato, da grem lahko jest in pit ven, ne testiram se zato, da grem lahko v soping center itd. Petrolu pa dobicka ne bomo dali vec, glede na to kako so se obnasali do strank, mi bomo hodili drugam osebno in poslovno. Jaz si vse firme, trgovine itd pisem v crno listo, tam kjer bojo zganjali teror nad ljudmi ne pustim niti centa nikoli vec. Kdo je neumen da hodi k takim, dobesedno placas jim da te jebejo v glavo. Samo ce nimas nobenega ponosa in ce si budala.
Čak ti si cepljena in se še samotestiraš preden greš ven jest?
Ali sploh nisi cepljena in si narediš hitri test iz lekarne, kako pa potem ti zunaj to priznajo, ko se zahteva hag test, ki ti ga naredi zdravstveno osebje?
Samotestiranje, 19.09.2021 ob 10:28
Čak ti si cepljena in se še samotestiraš preden greš ven jest?
Ali sploh nisi cepljena in si narediš hitri test iz lekarne, kako pa potem ti zunaj to priznajo, ko se zahteva hag test, ki ti ga naredi zdravstveno osebje?
Jaz nisem cepljena. Ne hodim nikamor od kar se norcujejo iz zdravega mozga. Ko peljem moza na pregled pocakam zunaj, ce je nuja (kavica in soping ni nuja) grem pac naredit uraden test. Visi mi za kavice in soping centre, testiram se zato, ker vem kaj lahko naredi bolezen in ne za to da grem “lahko” na kavico. Jaz se testiram, da vidim ce nisem slucajno kaj dobila ali da ne bi moz spet kaj fasal. Isto zahtevam od sina ko pride na obisk, ceprav je cepljen, da naredi hitri test. Jih imam doma polno, sem jih kupila ,ne bo jih zmankal. Sori ampak moz komaj k sebi prihaja pa naj se spet kaj zgodi. Ne hvala. Da bom pa jaz hodila nekam zato, da me bojo ponizevali- mi ni treba tega. Tudi doma je lepo.
yram, 19.09.2021 ob 09:30
kakšen teror, 19.09.2021 ob 09:17
yram, 19.09.2021 ob 09:13
kakšen teror, 19.09.2021 ob 09:02
Me pa res zanima kakšen teror so to zganjali nad tabo?
Se mi je že večkrat zgodilo, da so bili v kaki trgovini neprijazni ali pa, da se jim preprosto ni dalo. Tudi v kaki gostilni. Tja pač ne hodim. Po svoje jih pa itak razumem, ker delajo v nemogočih delovnih pogojih za minimalca. Tako, da jih razummem, da jim ni do tega, da bi bili vedno nasmejani.
Ampak še nikoli, ampak res nikoli se mi ni zgodil kak teror. Tebi pa očitno pogosto?
Ne govorim da se je meni zgodilo, zgodilo se je drugim, firma, ki namerno onemogoci placilo zunaj (ima pa to moznost, da se da placati zunaj) to dela nalasc oz po navodilu. Hvala lepa , lahko grem drugam, ne rabim puscati denarja pri takih, sem dovolj pametna da vem ,da taki nimajo spostovanja do svojih strank. Saj vsi vemo, da je tale pct bedarija, v sluzbo gres lahko kot samotestiran, ampak tankat pa ne mores it. Pa kdo je budala, da dejansko naseda in potem hodi k firmam, ki te bedarije brez vsake logike podpirajo. Totalno ponizevanje ljudi.
Če te prav razumem:
imaš črno listo lokalov, trgovin, kjer si doživela teror in tja ne hodiš več.
TUle pa trdiš, da ti še nisi doživela terorja, so ga pa doživeli drugi? So jih pretepali ali kako? Ti junakinja pa nisi šla tja in rešila ljudi pred terorjem?
V lokale ne hodim, hodijo pa drugi in povedo, za pumpo vsi vemo kaj je bilo, jaz samo pisem black list, da je moja lastna mati lastnica take firme, lokala itd ne bi sla – jaz se ne pustim ponizevat, da bo nekdo iz moje zdrave pameti delal budalo. Ucim se na tujih izkusnjah. Kaksna bedarija je to, da samotestiran kelner ne sme postreci samotestiranega gosta, uradno testiranega ali cepljenega gosta, ce mu ta ne pokaze potrdila zunaj na terasi.? In ta isti kelnar, ko konca siht in se vsede za mizo, da bi narocil pivo, mu njegov kolega rece sori prjatu nimas potrdila, ta isti kelnar ne more popit piva, ki je cel siht delal kot samotestiran. Pa a ne vidite da je to neumnost in skrajno norcevanje iz zdravega mozga.? Samo black list in nic drugega. Naj oni svojo mater v glavo drkajo mene ziher ne bo noben ne med ne po koroni.
Tako je. Imaš prav. Če bi bila večina takšnih, bi že zdavnaj končali ta fašistični teror in izsiljevanje.
Da so nekateri gestapovsko preverjanje na vsakem vogalu vzeli za novo normalnost, je zastrašujoče.
Hitler se v grobu obrača.
Kdaj se bodo tudi pri nas pojavili tako zaved(e)ni državljani?
.https://twitter.com/ArtValley818_/status/1438318902082158592
yram, 19.09.2021 ob 10:39
Jaz nisem cepljena. Ne hodim nikamor od kar se norcujejo iz zdravega mozga. Ko peljem moza na pregled pocakam zunaj, ce je nuja (kavica in soping ni nuja) grem pac naredit uraden test. Visi mi za kavice in soping centre, testiram se zato, ker vem kaj lahko naredi bolezen in ne za to da grem “lahko” na kavico. Jaz se testiram, da vidim ce nisem slucajno kaj dobila ali da ne bi moz spet kaj fasal. Isto zahtevam od sina ko pride na obisk, ceprav je cepljen, da naredi hitri test. Jih imam doma polno, sem jih kupila ,ne bo jih zmankal. Sori ampak moz komaj k sebi prihaja pa naj se spet kaj zgodi. Ne hvala. Da bom pa jaz hodila nekam zato, da me bojo ponizevali- mi ni treba tega. Tudi doma je lepo.
Skerijeva odpri lekarno. ??
Popolnoma jasno, 19.09.2021 ob 10:04
Pa kaj ti misliš, da nas briga zakaj si se ti cepila.
To si naredilo izključno in samo ZASE!
Pa si ti prebrala uvodno temo? Verjetno ne, si prebrala moj odgovor na uvodni post? Verjetno ne. Zato pa se tule užigaš. Namreč, če bi prebrala, predvsem pa, če bi razumela, bi videla, da je bil moj post povsem ustrezen glede na temo. Ampak seveda, zato mora človek vsaj OŠ končati, da to razume.
Pa veš, da nisem jaz pravi naslov za tvoje težave. Boš morala kakega psihiatra najti, da bo poslušal tvoje travme. Jaz nisem pravi naslov. Tako, da se zastonj zaletavaš vame kot podivjan cucek. Ne morem rešiti tvojih težav. Sploh pa me ne zanimajo.
Forum je zaprt za komentiranje.