ne rabte se cepit zaradi pct saj ga noben normalen ne preverja
začni v OŠ, 19.09.2021 ob 09:04
aza take degenerirance k si ti, 19.09.2021 ob 09:00
začni v OŠ, 19.09.2021 ob 08:43
folk ne nasedajte, 19.09.2021 ob 08:35
problem so edino strogi centri pa centri pod direktno komando janeza kot je ukc pa dohtarji ostalo nihče ne preverja, uradno vsi nakladajo kako so strogi, dajte no, na petrolu pa črpalkah gostilne, privarniki nihče nobenga nič ne sprašuje, jaz sem si sicer sprinatl ta hitri test pa ga na hitro pokazem zamahnem z njim in to je to, saj ne vidi kaj gor pise ce ze moram pokazat. itak gres tja k te vsi poznajo pa ti noben ne tezi. to so uvedli zgolj zato, da bi slovence prisilili k cepljenju. ne dajte se mafiji v roke.
Si čisti dokaz, da ste anticepilci, zarotniki… neizobraženi, polpismeni.
Zakaj morate redno in kar naprej dokazovat, da to o vaši nerazgledanosti, neizobraženosti, dejansko drži?
Kaj nimaš v bližini nekoga, da bi ti napisal teh par stavkov tako, da ne bi bilo razvidno, da nisi končal OŠ?
a za take degenerirance k si ti, da se potrudim in pišem slovnično. a k maši si že šla in po novo dozo cepiva s celicami umorjenih utrok. a takim bedakom naj jaz pišem slovnično.
Pismen nisi, žaliti znaš. Neumnosti pa sploh znaš pisati. Ta o umorjenih otrokih itak zmaga. To so ti vesoljci povedali ali ti je veliki vodja to povedal? Verjamem pa, da te je to naučil nekdo, ki mu izjemno zaupaš :).
to je pa samo pri vas, 19.09.2021 ob 09:09
a frizerka je zdej policija, 19.09.2021 ob 09:04
to je pa samo pri vas, 19.09.2021 ob 08:57
Triglav, 19.09.2021 ob 08:46
PCT testa zaposleni brez pooblastila delodajalca niti ne sme preverjat, ker ga lahko stranka toži, in zaposleni osebno odgovarja, kar se že dogaja. Lastniki pisno ne dajo navodil, ker bi potem firme nastradale, zato v ogenj posiljajo zaposlene in študente. Lokali, trgovine so prazne.
To je pa samo pri vas, v balkanski greznici.
Pri nas v Avstriji to že davno preverjajo. Recimo za k frizerju je že celo leto potrebno imeti PCT in ne boš verjela: frizerka to preverja. Pa jo noben na popljuva, ji ne grozi, jo ne napada.
Ha, ha, čudno, da toliko Slovencev rine v Avstrijo. Seveda pa, da ti lahko ostaneš v vaši balkanski greznici.
Ne boš verjela: frizerka ni ne policajka, ne inšpektorica, ampak ljudje nimamo težav ji pokazat 3G (po vaše PCT). In ne boš verjela: ona vidi potem moje ime, rojstne podatke in datum cepljenja.
Pa še več, tudi gostinci to počno pa v termah pa na bazenih pa v raznih muzejih… ja seveda tudi v bolnicah.
Pa veš kaj: nič ne boli :).
Ne gre se za to da boli. Pa ni sanse da po tem in po takem nacinu sodelujem oz comply-am. E sad cu tek da inatim i pruzam odpor !!!
Neko, 19.09.2021 ob 09:05
kakšen teror, 19.09.2021 ob 09:02
yram, 19.09.2021 ob 08:59
Jaz se testiram zaradi sebe, kupim teste v lekarni. Ne testiram se zato, da grem lahko jest in pit ven, ne testiram se zato, da grem lahko v soping center itd. Petrolu pa dobicka ne bomo dali vec, glede na to kako so se obnasali do strank, mi bomo hodili drugam osebno in poslovno. Jaz si vse firme, trgovine itd pisem v crno listo, tam kjer bojo zganjali teror nad ljudmi ne pustim niti centa nikoli vec. Kdo je neumen da hodi k takim, dobesedno placas jim da te jebejo v glavo. Samo ce nimas nobenega ponosa in ce si budala.
Me pa res zanima kakšen teror so to zganjali nad tabo?
Se mi je že večkrat zgodilo, da so bili v kaki trgovini neprijazni ali pa, da se jim preprosto ni dalo. Tudi v kaki gostilni. Tja pač ne hodim. Po svoje jih pa itak razumem, ker delajo v nemogočih delovnih pogojih za minimalca. Tako, da jih razummem, da jim ni do tega, da bi bili vedno nasmejani.
Ampak še nikoli, ampak res nikoli se mi ni zgodil kak teror. Tebi pa očitno pogosto?
A ko merimca kaze teror… Nije nista drugo nego teror!!! I nimas kaj primedb dajat!!! Jel jasno!!!?
Brez zamere, ampak ne razumem srbsko.
Ne govorim da se je meni zgodilo, zgodilo se je drugim, firma, ki namerno onemogoci placilo zunaj (ima pa to moznost, da se da placati zunaj) to dela nalasc oz po navodilu. Hvala lepa , lahko grem drugam, ne rabim puscati denarja pri takih, sem dovolj pametna da vem ,da taki nimajo spostovanja do svojih strank. Saj vsi vemo, da je tale pct bedarija, v sluzbo gres lahko kot samotestiran, ampak tankat pa ne mores it. Pa kdo je budala, da dejansko naseda in potem hodi k firmam, ki te bedarije brez vsake logike podpirajo. Totalno ponizevanje ljudi.
dupli debil si, 19.09.2021 ob 09:12
za to informacijo se moraš obrniti na škofovsko konferenco. oni so bili prvi, ki so javno po vseh tv povedali, da škofovska konferenca al kak se jim reče, ne hodim v cerkev, ne priporoča cepljenja, ker so v cepivih celice spplavljenih otrok in to je potrdil tudi mislim da dr štrukelj ali ihan oz kar skoraj vsi, saj to je dejstvo. ti si pa si pa še večji debil, kot sem si mislil. ne bom ti veš odgovarjal, da se debilizem ne prenese še name.
Hu, toliko neumnosti na kupu pa res ne zmore vsak.
Da niso v pašteti, ki si jo jedel par dni nazaj, tudi splavljeni otroci?
A to te uči ta vaš veliki vodja?
to je pa samo pri vas, 19.09.2021 ob 09:12
Desperadodajka, 19.09.2021 ob 09:10
Pri nas v Bosni pa sploh nobenih lockdownov nismo imeli. Ko ste bili vi gor vsi zaprti po svojih pesjakih, smo mi žurirali brez mask po svatbama i kafićima. Udri brigu na veselje! Potem nas pa še Avstrijci fehtate, da vam pridemo Balkanci gor delat, jer vam fali radne snage. Da se još učim nemački, da radim za Hitlere? Nek vam Pfizer, Johnson i AstraZeneca rade, budale jedne, hahahaha.
Čudno, da ljudje rinejo iz BIH na sever, če je tam dol pri vas tako super?
Ma, že SLo je polna vas jugovičev. V Avstriji je pa vaših rojakov še več. Jih ne moreš zgrešiti, ker tulijo, se zmerjajo po bosansko kar na ulicah ali pa busih.
Piši nemački. Ništa te ne razumem.
yram, 19.09.2021 ob 09:13
Ne govorim da se je meni zgodilo, zgodilo se je drugim, firma, ki namerno onemogoci placilo zunaj (ima pa to moznost, da se da placati zunaj) to dela nalasc oz po navodilu. Hvala lepa , lahko grem drugam, ne rabim puscati denarja pri takih, sem dovolj pametna da vem ,da taki nimajo spostovanja do svojih strank. Saj vsi vemo, da je tale pct bedarija, v sluzbo gres lahko kot samotestiran, ampak tankat pa ne mores it. Pa kdo je budala, da dejansko naseda in potem hodi k firmam, ki te bedarije brez vsake logike podpirajo. Totalno ponizevanje ljudi.
Če te prav razumem:
imaš črno listo lokalov, trgovin, kjer si doživela teror in tja ne hodiš več.
TUle pa trdiš, da ti še nisi doživela terorja, so ga pa doživeli drugi? So jih pretepali ali kako? Ti junakinja pa nisi šla tja in rešila ljudi pred terorjem?
Spet so Srbini zavzeli MON. Desperatorka, Neko in ostali Srbini: zakaj visite v Slo, če je tu tako grozno? Zakaj niste raje v vaših domovinah?
MOn je poln vašega pljuvanja po Sloveniji, a vseeno visite tu pri nas, posiljujete ljudi z vašo srbščino in vašo srbsko (ne)kulturo. Pojdite nazaj dol, če pa hvalite kako super je tam.
uporabi možgane, 19.09.2021 ob 08:56
ToughLuck, 19.09.2021 ob 08:50
uporabi možgane, 19.09.2021 ob 08:42
Avtor, sicer si vidi, da SŠ nisi končal, ampak vseeno, mogoče boš le razumel:
Cepila sem že davno, zaradi sebe in zaradi oseb v moji bližini, ki so rizični pacienti.
Cepila si se popolnoma zaradi sebe.
Če tvoji bližni rizični pacienti niso cepljeni, jim s tem nisi pomagala prav nič.
No, tudi tebi ni ravno blizu uporaba možganov. POsebej zate.
Moja mama je rizični pacient in ja se je cepila, 3x. Spada pa v skupino pacientov, ki kljub cepljenju slabo razvijajo protitelesa. In spada v skupino, ki jo lahko pokoplje tudi gripa tako, da se mora tudi proti gripi vedno cepit. In ja, pogosto je morala že pred korono nositi masko, ker je imela tako slab imunski sistem, da bi jo tudi prehlad lahko pokopal.
Ja in…na podlagi tega, da obstaja majhna skupina ljudi, ki jih ocitno ogroza že najmanjsa bolezen, pac ne moremo in ne smemo – do 2020 je bilo tako, terorizirati vecine zdravega prebivalstva.
Imunski sistem slehernika je povsem soliden in je tale gonja povsem neopravičena in nerazumna. Ščiti se posameznike in logicno, posameznik, ki ej ogrozen, mora v najvecji meri sam nase max paziti.
…da bo pa cela druzba ‘TALEC’ nekaj ogroženih, je pa povsem skregano z vso zdravo pametjo…
spet srbini, 19.09.2021 ob 09:19
Spet so Srbini zavzeli MON. Desperatorka, Neko in ostali Srbini: zakaj visite v Slo, če je tu tako grozno? Zakaj niste raje v vaših domovinah?
MOn je poln vašega pljuvanja po Sloveniji, a vseeno visite tu pri nas, posiljujete ljudi z vašo srbščino in vašo srbsko (ne)kulturo. Pojdite nazaj dol, če pa hvalite kako super je tam.
Schreib Deutsch!
Merimce… I njega tutni na spisak! I njega!!!
Res je glup. Glup si model. Glej… Nedelja je. Pac na petrolu celovska je fresh. Prav po pico si ne morem. Res stari. Za jest si ne morem it iskat. Ne recem za kofetkanje, kupovanje krpic itd… Za hrano!!!
Ti drug… Kdo pljuva cez slovenijo? Mislim da ne sledis.
Ahmm, 19.09.2021 ob 09:21
Ja in…na podlagi tega, da obstaja majhna skupina ljudi, ki jih ocitno ogroza že najmanjsa bolezen, pac ne moremo in ne smemo – do 2020 je bilo tako, terorizirati vecine zdravega prebivalstva.
Imunski sistem slehernika je povsem soliden in je tale gonja povsem neopravičena in nerazumna. Ščiti se posameznike in logicno, posameznik, ki ej ogrozen, mora v najvecji meri sam nase max paziti.
…da bo pa cela druzba ‘TALEC’ nekaj ogroženih, je pa povsem skregano z vso zdravo pametjo…
Če te prav razumem: če bi tvoj oče ali mama bila rizično bolana, nista vredna, da se kaj stori zanju. Kaj bi se brigali zanju, saj sta itak manjšina pa naj se stegneta a ne? Pa, če bi bil tvoj otrok rizični pacient, koga to briga. Če bo zbolel bo pač umrl, kaj potem, a ne? Glavno, da tebi nič ni.
kakšen teror, 19.09.2021 ob 09:17
Če te prav razumem:
imaš črno listo lokalov, trgovin, kjer si doživela teror in tja ne hodiš več.
TUle pa trdiš, da ti še nisi doživela terorja, so ga pa doživeli drugi? So jih pretepali ali kako? Ti junakinja pa nisi šla tja in rešila ljudi pred terorjem?
V lokale ne hodim, hodijo pa drugi in povedo, za pumpo vsi vemo kaj je bilo, jaz samo pisem black list, da je moja lastna mati lastnica take firme, lokala itd ne bi sla – jaz se ne pustim ponizevat, da bo nekdo iz moje zdrave pameti delal budalo. Ucim se na tujih izkusnjah. Kaksna bedarija je to, da samotestiran kelner ne sme postreci samotestiranega gosta, uradno testiranega ali cepljenega gosta, ce mu ta ne pokaze potrdila zunaj na terasi.? In ta isti kelnar, ko konca siht in se vsede za mizo, da bi narocil pivo, mu njegov kolega rece sori prjatu nimas potrdila, ta isti kelnar ne more popit piva, ki je cel siht delal kot samotestiran. Pa a ne vidite da je to neumnost in skrajno norcevanje iz zdravega mozga.? Samo black list in nic drugega. Naj oni svojo mater v glavo drkajo mene ziher ne bo noben ne med ne po koroni.
Spet je lep dan, jaz moram v službo. Anticepci pa visijo na monu in težijo ljudem, da se ne bodo cepili. Pa koga briga. Meni dol visi za vas anticepilce.
Sem pa vam fovš, da imate toliko časa, da na lep dan ždite na netu. Jaz na vašem mestu bi šla v naravo, na izlet pa moram v službo.
Dajte pojdite raje tudi vi v naravo, namesto, da vse dneve prepričujete druge kako se ne boste cepili. Pa koga briga to?
spet jovo na novo, 19.09.2021 ob 09:30
Spet je lep dan, jaz moram v službo. Anticepci pa visijo na monu in težijo ljudem, da se ne bodo cepili. Pa koga briga. Meni dol visi za vas anticepilce.
Sem pa vam fovš, da imate toliko časa, da na lep dan ždite na netu. Jaz na vašem mestu bi šla v naravo, na izlet pa moram v službo.
Dajte pojdite raje tudi vi v naravo, namesto, da vse dneve prepričujete druge kako se ne boste cepili. Pa koga briga to?
Lepo. Glavni si! Za tujo denarnico delas. Samo napred!?
yram, 19.09.2021 ob 09:30
V lokale ne hodim, hodijo pa drugi in povedo, za pumpo vsi vemo kaj je bilo, jaz samo pisem black list, da je moja lastna mati lastnica take firme, lokala itd ne bi sla – jaz se ne pustim ponizevat, da bo nekdo iz moje zdrave pameti delal budalo. Ucim se na tujih izkusnjah. Kaksna bedarija je to, da samotestiran kelner ne sme postreci samotestiranega gosta, uradno testiranega ali cepljenega gosta, ce mu ta ne pokaze potrdila zunaj na terasi.? In ta isti kelnar, ko konca siht in se vsede za mizo, da bi narocil pivo, mu njegov kolega rece sori prjatu nimas potrdila, ta isti kelnar ne more popit piva, ki je cel siht delal kot samotestiran. Pa a ne vidite da je to neumnost in skrajno norcevanje iz zdravega mozga.? Samo black list in nic drugega. Naj oni svojo mater v glavo drkajo mene ziher ne bo noben ne med ne po koroni.
Pojma nimam kaj želiš povedat.
Še vedno te pa sprašujem kje si doživela teror?
Kateri prodajelec, natakar, je izvajal teror nad tabo?
Ne nakladaj nekaj v tri krasne, konkretno povej kdo in kakšen teror je nekdo izvajal nad tabo. Ne čenče, ampak konkretno kak teroror so izvedli nad tabo.
Sicer pa, če te prav razumem: tebi je teror, če delavec na minimalcu opravlja delo, ki mu ga prepišejo nadrejeni? Torej se boš ti maščevala delavcu na minimalcu za domnevni teror? In, ker je nekdo izvajal delo, ki mu je predpisano, ker ne želi plačat kazni? Torej bi moral posebej zate ravnati drugače, čeprav bi moral potem on plačat kazen?
Sem prav razumela?
uporabi možgane, 19.09.2021 ob 09:26
Če te prav razumem: če bi tvoj oče ali mama bila rizično bolana, nista vredna, da se kaj stori zanju. Kaj bi se brigali zanju, saj sta itak manjšina pa naj se stegneta a ne? Pa, če bi bil tvoj otrok rizični pacient, koga to briga. Če bo zbolel bo pač umrl, kaj potem, a ne? Glavno, da tebi nič ni.
Zenska, pa kje ti zivis? Ves, koliko ljudi jw od marsicesa ogrozenih, pa se ne naredi nic, kaj sele zapira celega sveta zaradi tega, sedaj se pa ze skoraj 2 leti ‘dela’ na temu, da se – kao – varuje zanemarljivo majhno stevilo ogrozsnih – ce se tebi to zdi normalno, je dejstvo, da ni; cel svet terorezirati, paralizirati v imenu nečesa, kar je daleecc od apokalipse …
Ahmm, 19.09.2021 ob 09:35
Zenska, pa kje ti zivis? Ves, koliko ljudi jw od marsicesa ogrozenih, pa se ne naredi nic, kaj sele zapira celega sveta zaradi tega, sedaj se pa ze skoraj 2 leti ‘dela’ na temu, da se – kao – varuje zanemarljivo majhno stevilo ogrozsnih – ce se tebi to zdi normalno, je dejstvo, da ni; cel svet terorezirati, paralizirati v imenu nečesa, kar je daleecc od apokalipse …
Jao, ženska, kako ti naj jaz pomagam? Nisem jaz bog, ne čarovnik, ne magik. Si boš morala kar sama pomagat. Jaz ne morem tvojih težav reševat.
kakšen teror, 19.09.2021 ob 09:33
Pojma nimam kaj želiš povedat.
Še vedno te pa sprašujem kje si doživela teror?
Kateri prodajelec, natakar, je izvajal teror nad tabo?
Ne nakladaj nekaj v tri krasne, konkretno povej kdo in kakšen teror je nekdo izvajal nad tabo. Ne čenče, ampak konkretno kak teroror so izvedli nad tabo.
Sicer pa, če te prav razumem: tebi je teror, če delavec na minimalcu opravlja delo, ki mu ga prepišejo nadrejeni? Torej se boš ti maščevala delavcu na minimalcu za domnevni teror? In, ker je nekdo izvajal delo, ki mu je predpisano, ker ne želi plačat kazni? Torej bi moral posebej zate ravnati drugače, čeprav bi moral potem on plačat kazen?
Sem prav razumela?
Ti nisi normalna,
Saj če bi bila bi razumela, kaj je napisala.
Forum je zaprt za komentiranje.