ne rabte se cepit zaradi pct saj ga noben normalen ne preverja
problem so edino strogi centri pa centri pod direktno komando janeza kot je ukc pa dohtarji ostalo nihče ne preverja, uradno vsi nakladajo kako so strogi, dajte no, na petrolu pa črpalkah gostilne, privarniki nihče nobenga nič ne sprašuje, jaz sem si sicer sprinatl ta hitri test pa ga na hitro pokazem zamahnem z njim in to je to, saj ne vidi kaj gor pise ce ze moram pokazat. itak gres tja k te vsi poznajo pa ti noben ne tezi. to so uvedli zgolj zato, da bi slovence prisilili k cepljenju. ne dajte se mafiji v roke.
folk ne nasedajte, 19.09.2021 ob 08:35
problem so edino strogi centri pa centri pod direktno komando janeza kot je ukc pa dohtarji ostalo nihče ne preverja, uradno vsi nakladajo kako so strogi, dajte no, na petrolu pa črpalkah gostilne, privarniki nihče nobenga nič ne sprašuje, jaz sem si sicer sprinatl ta hitri test pa ga na hitro pokazem zamahnem z njim in to je to, saj ne vidi kaj gor pise ce ze moram pokazat. itak gres tja k te vsi poznajo pa ti noben ne tezi. to so uvedli zgolj zato, da bi slovence prisilili k cepljenju. ne dajte se mafiji v roke.
Si čisti dokaz, da ste anticepilci, zarotniki… neizobraženi, polpismeni.
Zakaj morate redno in kar naprej dokazovat, da to o vaši nerazgledanosti, neizobraženosti, dejansko drži?
Kaj nimaš v bližini nekoga, da bi ti napisal teh par stavkov tako, da ne bi bilo razvidno, da nisi končal OŠ?
ToughLuck, 19.09.2021 ob 08:50
Cepila si se popolnoma zaradi sebe.
Če tvoji bližni rizični pacienti niso cepljeni, jim s tem nisi pomagala prav nič.
No, tudi tebi ni ravno blizu uporaba možganov. POsebej zate.
Moja mama je rizični pacient in ja se je cepila, 3x. Spada pa v skupino pacientov, ki kljub cepljenju slabo razvijajo protitelesa. In spada v skupino, ki jo lahko pokoplje tudi gripa tako, da se mora tudi proti gripi vedno cepit. In ja, pogosto je morala že pred korono nositi masko, ker je imela tako slab imunski sistem, da bi jo tudi prehlad lahko pokopal.
Triglav, 19.09.2021 ob 08:46
PCT testa zaposleni brez pooblastila delodajalca niti ne sme preverjat, ker ga lahko stranka toži, in zaposleni osebno odgovarja, kar se že dogaja. Lastniki pisno ne dajo navodil, ker bi potem firme nastradale, zato v ogenj posiljajo zaposlene in študente. Lokali, trgovine so prazne.
To je pa samo pri vas, v balkanski greznici.
Pri nas v Avstriji to že davno preverjajo. Recimo za k frizerju je že celo leto potrebno imeti PCT in ne boš verjela: frizerka to preverja. Pa jo noben na popljuva, ji ne grozi, jo ne napada.
Jaz se testiram zaradi sebe, kupim teste v lekarni. Ne testiram se zato, da grem lahko jest in pit ven, ne testiram se zato, da grem lahko v soping center itd. Petrolu pa dobicka ne bomo dali vec, glede na to kako so se obnasali do strank, mi bomo hodili drugam osebno in poslovno. Jaz si vse firme, trgovine itd pisem v crno listo, tam kjer bojo zganjali teror nad ljudmi ne pustim niti centa nikoli vec. Kdo je neumen da hodi k takim, dobesedno placas jim da te jebejo v glavo. Samo ce nimas nobenega ponosa in ce si budala.
začni v OŠ, 19.09.2021 ob 08:43
Si čisti dokaz, da ste anticepilci, zarotniki… neizobraženi, polpismeni.
Zakaj morate redno in kar naprej dokazovat, da to o vaši nerazgledanosti, neizobraženosti, dejansko drži?
Kaj nimaš v bližini nekoga, da bi ti napisal teh par stavkov tako, da ne bi bilo razvidno, da nisi končal OŠ?
a za take degenerirance k si ti, da se potrudim in pišem slovnično. a k maši si že šla in po novo dozo cepiva s celicami umorjenih utrok. a takim bedakom naj jaz pišem slovnično.
yram, 19.09.2021 ob 08:59
Jaz se testiram zaradi sebe, kupim teste v lekarni. Ne testiram se zato, da grem lahko jest in pit ven, ne testiram se zato, da grem lahko v soping center itd. Petrolu pa dobicka ne bomo dali vec, glede na to kako so se obnasali do strank, mi bomo hodili drugam osebno in poslovno. Jaz si vse firme, trgovine itd pisem v crno listo, tam kjer bojo zganjali teror nad ljudmi ne pustim niti centa nikoli vec. Kdo je neumen da hodi k takim, dobesedno placas jim da te jebejo v glavo. Samo ce nimas nobenega ponosa in ce si budala.
Me pa res zanima kakšen teror so to zganjali nad tabo?
Se mi je že večkrat zgodilo, da so bili v kaki trgovini neprijazni ali pa, da se jim preprosto ni dalo. Tudi v kaki gostilni. Tja pač ne hodim. Po svoje jih pa itak razumem, ker delajo v nemogočih delovnih pogojih za minimalca. Tako, da jih razummem, da jim ni do tega, da bi bili vedno nasmejani.
Ampak še nikoli, ampak res nikoli se mi ni zgodil kak teror. Tebi pa očitno pogosto?
aza take degenerirance k si ti, 19.09.2021 ob 09:00
a za take degenerirance k si ti, da se potrudim in pišem slovnično. a k maši si že šla in po novo dozo cepiva s celicami umorjenih utrok. a takim bedakom naj jaz pišem slovnično.
Pismen nisi, žaliti znaš. Neumnosti pa sploh znaš pisati. Ta o umorjenih otrokih itak zmaga. To so ti vesoljci povedali ali ti je veliki vodja to povedal? Verjamem pa, da te je to naučil nekdo, ki mu izjemno zaupaš :).
to je pa samo pri vas, 19.09.2021 ob 08:57
To je pa samo pri vas, v balkanski greznici.
Pri nas v Avstriji to že davno preverjajo. Recimo za k frizerju je že celo leto potrebno imeti PCT in ne boš verjela: frizerka to preverja. Pa jo noben na popljuva, ji ne grozi, jo ne napada.
kakšen teror, 19.09.2021 ob 09:02
Me pa res zanima kakšen teror so to zganjali nad tabo?
Se mi je že večkrat zgodilo, da so bili v kaki trgovini neprijazni ali pa, da se jim preprosto ni dalo. Tudi v kaki gostilni. Tja pač ne hodim. Po svoje jih pa itak razumem, ker delajo v nemogočih delovnih pogojih za minimalca. Tako, da jih razummem, da jim ni do tega, da bi bili vedno nasmejani.
Ampak še nikoli, ampak res nikoli se mi ni zgodil kak teror. Tebi pa očitno pogosto?
A ko merimca kaze teror… Nije nista drugo nego teror!!! I nimas kaj primedb dajat!!! Jel jasno!!!?
a frizerka je zdej policija, 19.09.2021 ob 09:04
si pa dal za zgled ti tole avstrijo. a frizerka s triletno šolo je zdej v pazi napredni demokratični avstriji prevzela funkcijo zdravnika policije in inšpektorja. in tebi debil, je to celo normalno. dobro so te natrenirali, a ko lajaš tudi skačeš zdraven pa z repkom pomigaš. sem pa že raje v balkanski greznici
Ha, ha, čudno, da toliko Slovencev rine v Avstrijo. Seveda pa, da ti lahko ostaneš v vaši balkanski greznici.
Ne boš verjela: frizerka ni ne policajka, ne inšpektorica, ampak ljudje nimamo težav ji pokazat 3G (po vaše PCT). In ne boš verjela: ona vidi potem moje ime, rojstne podatke in datum cepljenja.
Pa še več, tudi gostinci to počno pa v termah pa na bazenih pa v raznih muzejih… ja seveda tudi v bolnicah.
Pa veš kaj: nič ne boli :).
Pri nas v Bosni pa sploh nobenih lockdownov nismo imeli. Ko ste bili vi gor vsi zaprti po svojih pesjakih, smo mi žurirali brez mask po svatbama i kafićima. Udri brigu na veselje! Potem nas pa še Avstrijci fehtate, da vam pridemo Balkanci gor delat, jer vam fali radne snage. Da se još učim nemački, da radim za Hitlere? Nek vam Pfizer, Johnson i AstraZeneca rade, budale jedne, hahahaha.
Seveda pa v Avstriji ljudje niso taki ‘junaki’ kot v Sloveniji.
V Sloveniji ste izjemni ‘junaki’: eno samo hvalisanje kako zmerjate, žalite, grozite prodajakam, frizerkam, varnostnicam, zdravnikom, medicinskim sestram… ja, tako junaških pa v Avstriji ni oz. zelo redke izjeme. V Slo pa dokazujete vedno znova kaki junaki ste.
Desperadodajka, 19.09.2021 ob 09:10
Pri nas v Bosni pa sploh nobenih lockdownov nismo imeli. Ko ste bili vi gor vsi zaprti po svojih pesjakih, smo mi žurirali brez mask po svatbama i kafićima. Udri brigu na veselje! Potem nas pa še Avstrijci fehtate, da vam pridemo Balkanci gor delat, jer vam fali radne snage. Da se još učim nemački, da radim za Hitlere? Nek vam Pfizer, Johnson i AstraZeneca rade, budale jedne, hahahaha.
Čudno, da ljudje rinejo iz BIH na sever, če je tam dol pri vas tako super?
Ma, že SLo je polna vas jugovičev. V Avstriji je pa vaših rojakov še več. Jih ne moreš zgrešiti, ker tulijo, se zmerjajo po bosansko kar na ulicah ali pa busih.
Forum je zaprt za komentiranje.