Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Ne pečem ga več!!!

Ne pečem ga več!!!

uh…sem hotla včeri spečt sirov štrudl….pa začne mož men….ja, zadnjič ni bil ravno najboljši….ne vem no…a si zihr, da si ga dost zvila bla bla bla

In vzrok: sama sem naredila vlečeno testo, mogoče je bila skuta malček bolj redka, in ko sem ga spekla, se je razlezel po pekaču….in pol mojmu možu ni bil glih…..

In me začne bozorirat s testom…magar nej ga drugič pustim bolj na debeleo zvaljanega, pa večkrat nej zavijem štrudl, da bo bolj obliko držal….
in pol mi soli pamet ker testo je vlečen in ker lisnat….ne loči pa maslenega oz. listnatega in vlečenega!

Na koncu je tok modroval, da sem mu rekla, da mu ga ne spečem VEČ! Samo še zase!!!!

sem bla jezna in užaljena!!!!!

tko, če hoče kdo sirov štrudl, domače oblike, se lahko oglasi…sama ga itak cel pleh ne morem pojest :-))) mož bo pa gledu!

Včasih je treba sprejet kritiko tudi…
Meni je všeč, če mi moj pove kaj ni bilo Ok in drugič popravim – prav tako jaz povem njemu.

Jaz bi mu rekla naj ga sam speče, mogoče mu bo bolje ratal kot meni.

Mmmmmmmmmmm, jaz bi ga, obožujem sirov štrudelj in čisto vseeno mi je, če je skuta redka, če se razleze po pekaču… Ja včasih so tipi res sitni ja…:)

Pa ti ni mož nič pomagal pri delu????Pa kak lenuh je on?????

Saj je fajn, da imaš v hiši strokovnjaka za štrudl. Lepo mu prepusti njegovo področje, pa vsakič ga pohvali, ko bo spekel.

Zakaj ti pa ni prakticno pokazal, kako se dela testo in kako se zavija strudl?
Ob toliksnem pametovanju bi jaz mozu prepustila peko oz bi ga lepo prosila, ce me nauci.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

jaz bi mu štrudl s pekačem vred porinila tam, kamor sonce ne posije. potem pa naj se pritožuje, liml. a požrl je pa vse, ne?!?!

Mene je moj enkrat zaj…. zaradi kave, sedaj pa jo kuha striktno on, ker je jaz ne, razen, če njega ni doma.

meni ga daj!! strudl, ne moza;)))

Jaz pa baje sploh ne znam skuhat kave. Enkrat je preveč mleka, enkrat je mleka premalo, pa je spet malo premočna, pa prerahla…
In zdaj, ko jo on kuha je kava točno taka kot mora bit.

Za moje sladice nihče več ne reče, da niso dovolj sladke, kot tudi za ostalo hrano, da ni dovolj slana. V nasprotnem primeru pač vse leti v kanto za smeti.Prvič so mislili, da je hec, ko pa se je to zgodilo drugič, pa tretjič, so doumeli.
Kuhaj oziroma peci sam ali pa ne kompliciraj! Pa to ne pomeni, da ne prenesem zdrave kritike.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close