Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Ne nov yaris

Ne nov yaris

Tisti, ki imate yarisa, starejšega od 1 leta:
Kako se obnese (glede vidljivosti) števec na sredini armaturke? Vas kaj moti (vas je v začetku motilo), da ni pred volanom? Koliko je sploh to moteče, če je? Imam zadržke pri nakupu ravno zaradi te čudne lege števca.

Zakaj se ponavljaš???

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Ker sem dobila premalo odgovorov, poskušam še tu. Je kaj narobe?

Števec na sredini ni redkost
Avta s tako montiranim števcem si nisem lastil , sem ga pa vozil in zadeve se hitro navadiš.

Prednost števcev na sredini (običajno je tudi višje – bliže vetrobranskemu steklu) je ta, da voznik za pogled na števec porabi manj časa kot pri klasičnem, torej je manj časa “nepozoren” kaj se dogaja na cesti,…..no , tako razlago sem zasledil pred leti pri predstavitvi nekega novega modela, ki je imel števce na sredini….

nič posebnega.

kuku1, hvala za odgovor. Torej, glede na to, da na daleč bolje vidim kot na blizu, zna biti števec na sredini zame še boljši, sploh pa, če se ni težko navaditi.

No, zdaj pa bejž že nabavit avto, pa nehaj tle utrujat…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

DRRR, oprosti, nisem vedela, da imaš samo ti neomejeno pravico do komentiranja v tem forumu. No, lepo se imej, pa uživaj še naprej skupaj z moderatorji, ki dopuščajo tako nizkotno komunikacijo.

mah ne sekiri se zanj.

pa raj konstruktivno na odgovore glej. včas da tut on kej pametnega ven. predvsem glede mehanike.

New Report

Close