Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika ne najdem recepta

ne najdem recepta

Pozdravljene,
vem da je bilo o muffinih dosti napisanega vendar ne najdem nikjer (tudi na drugih straneh sem iskala) recepta za takšne muffine ki so okrog iz krhkega testa v sedini pa imajo biskvitno testo.
ČE KATERA IMA RECEPT ALI POZNA KAKŠNO STRAN KJER JE RECEPT, LEPO PROSIM ČE MI TO NAPIŠE.
Hvala že vnaprej in lep vikend vsem.

Ker mi nobena ni odgovorila, smatram,da nimate takšnega recepa. Mogoče nisem dovolj razločno napisala kaj bi rada in morda se temu pecivo reče kako drugače in ne muffini. Sem pa tako dolgo vrtala da mi je sodelavka od nekje prinesla željeni recept, ona pecivu pravi KOŠARICE. Ravnokar smo se z družino sladkali s to dobroto in prav rada vam zaupam recept – morda bo pa katera poskusila.
Torej, za KOŠARICE rabiš:
1.) 40 dkg moke, 20 dkg masla, 10 dkg sladkorja v prahu, 4 rumenjake, 1 pecilni in 1 vanilni, naribano limonino lupino – vse na hitro omesiš
2.) sneg iz 4 beljakov, 20 dkg sladkorja v prahu (jaz sem dala samo 10dkg), malo limoninega soka in 30 dkg orehov (ali kokosa ali maka)

Pečeš v modelčkih za mufine, tako, da modelček najprej obložiš s krhkiom testom,v sredino daš malo marmelade potem pa še nadev. Pekla sem nekje 20 – 25 minut pri 200 C.
Poskusite, ne bo vam žal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close