Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika ne najdem od jovanke

ne najdem od jovanke

recept za krompirušo…pa sem 100% da ga je napisala, ker je zraven pisal da je treba zavihat rokave in lupit…pa 3x sem že pregledala pa še vedno ne najdem…

Ti povem skrivnost ???? :))))))

Odpreš post “Jovankini recepti …”, pritisneš CRTL+F (control Find) in začneš pisati geslo, ki ga iščeš (v tem primeru krompiruš..).

Takoj najde tole: :))))))

Napisal: Jovanka Broz
Datum: 14.01.2008 22:08

testo za to stvar je najboljše,če narediš sama. Če ti pa ne gre od rok, kupi zavitek testa in zavihaj rokave. Olupi cca 1,5 kg krompirja in ga nareži na male kockice (pol cm), v posodo, v to drobno nareži 2 čebule, povegetiraj, popraj, posoli.

Testo daš na neki prtič,da ga lažje zarolaš. Potresi nadev po testu (pazi,da boš imela za vse liste dovolj nadeva), Malo poolji in zarolaj testo v role in take zlagaj v pravokoten pekač. Ko jih vse zložiš še malo olja daš po vrhu. Peci kakih 40 min na 170 stopinj.

V džezvo daš 1 dcl vode z malo vegete,da zavre, ko je pita pečena, lahko (brez strahu) zliješ v to džezvo olje, ki je v pekaču(ni ga veliko) in s tem preliješ pito ter daš nazaj v pečico za nekih 10 min. Vzami ven pokrij s kako cunjo( čisto :-)) ) in pusti,da se tako malo ohladi. Ko nam delam to za kosilo naredim samo juho, krompirušu in solato. Ma pojemo cel velik protvanj od pečice.
[med.over.net]

ooooooooo zakon si…ctrl+F res deluje :ooo

hvala

uh, sem že mislila,da bo treba spet pisat :-))

To pa še v lajfu nisem jedla. madonca, bo treba probat. sam ni mi za delat. :)))

ajcom, sploh ni težko a dobroooooo je . Meni se kar meša od dobrega,ko žvečim. Skoraj večji užitek od orgazma :-))

Porkiš; bom v soboto naredla! amen! :))
samo…. orgazem pa čem tud!

po vrsti lepo. Prvo hrana, potem………………….

Pol te bo pa rezneslo!:-))))))))))

a ne……ziher ne. Sicer sem pa rajš brez hrane. :))))))

Mi bomo pa v soboto jedli prebranac oz. pasulj.

Kaj je hitreje???

Fižolova solata je hitreje! :)))

Zloba jezična! :)))))))))))))))))))))))

hehe. A ni res no?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close