ne moreva se dogovorit.
Verjetno se bo komu zdela stvar precej smešna,vendar imava z možem problem,ne moreva se odločit kam bi šli kampirat,smo 4 članska družina in vsak ima že svoje želje.Jaz sem takoj za slovensko obalo(lani smo bili v kampu Belvedere v Izoli)in bi želela tja,mož pa pravi da mu ni do tja več ker je moral vsak dan vlačit kup stvari daleč na plažo ali pa celo z avtom smo se morali peljati,vsekakor meni ta del naše obale ustreza in sem takoj za da gremo pač na slovensko stran,mož želi kam na kvarner ali pa otok Krk ali Cres,teden nazaj je bil na Malem lošinju in mu je bilo všeč,vendar ga je navdušil samo kamp Čikat,za katerega ga skrbi da v sezoni bo poln in bo problem najti kakšen dober prostor,glede na to da je sedaj bilo že skoraj polno,otroci pa spet želijo kam dlje….pri vsem tem nam je enostavno zmanjkalo idej,in vedno iz tega kasneje nastane določene vrste prepir med nami,vemo samo to da res nekam daleč ne bi šli,in da ne bi radi imeli preveč stroškov z potjo(bencin,kakšni trajekti precej dragi,cestnine…)zanima me če ima mogoče kdo v mislih kakšno preverjeno destinacijo,in kako te stvari rešujete pri vas doma.
Glede SLO poskusi na: http://www.slovenia-tourism.si/?_ctg_sitemap=0
lordwales nima težav z morjem, niti z dogovarjanjem, tako da vam vtem primeru ne more pomagat!pomagat si boste morali sami , in če vas ne moti da so cene na hrvaškem tudi 50 % dražje kot na drugih destinacijah – potem izvolite!
najcenejše počitnice so v sloveniji , grčiji in turčiji !
ob slovenski obali je veliko počitniških domov podjetij , kjer lahko dopustujete za drobiž , ne vem zakaj refren; hrvaška ?
ali tam dajejo kaj zastonj ?
Forum je zaprt za komentiranje.