Ne morem več
Zanima me, kako naj ravnam z mojim očetom? Vedno je na strani drugih ljudi, ne na moji, s tem me ponižuje in v resnici imam občutek, da mi ne želi nič dobrega. Kako naj to prekinem? Naveličana sem vsega. Kot oče zame ni naredil nič, niti enega vprašal če me lahko kdo zaposli. Nič. Ko sem doma mi jemlje še tisto malo pozitive ki jo imam v sebi, zato že en mesec nisem doma.
Anonimno 7674, 10.09.2025 ob 12:28
Zanima me, kako naj ravnam z mojim očetom? Vedno je na strani drugih ljudi, ne na moji, s tem me ponižuje in v resnici imam občutek, da mi ne želi nič dobrega. Kako naj to prekinem? Naveličana sem vsega. Kot oče zame ni naredil nič, niti enega vprašal če me lahko kdo zaposli. Nič. Ko sem doma mi jemlje še tisto malo pozitive ki jo imam v sebi, zato že en mesec nisem doma.
če živiš drugje, ne hodi domov.
če sicer živiš doma. se odseli
Anonimno 7674, 10.09.2025 ob 12:38
Vsi ki jih poznam so dobili sluzbo preko mamic ali atijev. Poznam samo take ljudi. Meni moji niso pomagali še nič. Razmišljam o samomoru. Brezveze je v tej deželi tako živet kot se živi. Upam, da zberem pogum.
službo si išči sama. Nismo je vsi dobili preko vez, ampak smo se sami potrudili zanjo
eh, a nimaš nič ponosa, pa te notranje moči , poguma, da sama zase poskrbiš, to je potem tako zadovoljstvo, ko si sam ustvarjaš, zase …ne pa tole , ko te rabi še v odrasli dobi mama pa ata pedenat, ubogo pupiko, no…to je za pezdetke pa pussije …šteje to, kar si sam opolnomočen za lajf. ni lahko in je za močne. kje si ti …med labilnimi pezdetki ali na strani močnih in pogumnih …premušljuj v te smeri…
Toksičnega očeta imaš, očitno pa tudi mama ni bila nikoli zares prisotna.
Ni ti bilo in ti ni z rožicami postlano. Moje sočutje imaš absolutno, saj poznam kar nekaj deklet, ki govorijo zelo podobno kot ti, isti tip obupa, saj se nikoli ne počutijo sprejete v tem svetu, saj jim starši tega niso omogočili. Ena od njih je znatno napredovala, se osamosvojila po letih boja z očetom in mamo, večina jih ostaja frustriranih, eno pa je po mnogih letih ‘zdravljenja’ z močnimi psihofarmaki zadela še kap, pa ni niti še 50 stara. Nikoli več ne bo delala niti živela normalno, ima pa hvala bogu zvestega partnerja. Njen oče je zagotovo najbolj odgovoren za njeno mizerijo. Povem še to, da je njegov drug otrok, sin, oče dveh otrok in načeloma dober mož pred kratkim storil samomor. In vsi po tiho za to krivijo očeta. Njegova, očetova žena je pa invalidna po kapi že dvajset let. On sam pa je zraven direktorske kariere še neke vrste zdravilec in visoko spoštovana oseba. Je pa leta in leta pasivno podpiral spolno izkoriščanje svoje hčerke iz strani njegovega svaka. Pasivno pravim zato, ker ni nič konkretnega naredil proti temu, saj je hotel prikriti družinsko sramoto. Ko je v zgodnjih najstniških letih zanosila in splavila s tem svojim stricem, se je pa menda vse nehalo … dosti prepozno.
Slabi očetje lahko uničijo svoje hčerke. V prvi vrsti se umakni njegovemu vplivu in se osamosvoji. Potem ne boš imela vzroka za samomor in zaživela boš na novo ali pa boš sploh zaživela. Ta pot bo zelo težka, vendar te naj cilj, svoboda, motivira. Vse dobro.
Forum je zaprt za komentiranje.