Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne morem samo z enim

Ne morem samo z enim

Pa kaj je z vami ljudje. Zakaj se ne odločite za svobodno vezo. Ljudje nismo nujno monogamna bitja in v svobodni vezi se, da živeti tudi bolj izpopolnujoče in iskreno življenje.

Odgovor na objavo uporabnika
Hm, 16.10.2022 ob 18:25

Vsaj eden ki me razume. Me je zanimalo,če je kdo ki pozna tak primer ali ga ima sam. Šolo sem naredila sem tudi zaposlena,a ker sem sama svoj šef delam kakor hočem. S svojo firmo zaslužim veliko,zato mi v tej smeri nič ne manjka. Res pa je da je adrenalin,ko sexaš z nekom drugim,zato je želja po drugem tako večja. Sem pa povedala da po varanju nisva več skupaj samo sexava vsak dan saj oba to želiva

Ja!

Mogoce pz je pogoj za to dokaj velika financna svoboda. Jaz sem v poznih 30tih in v bistvu ne hodim v sluzbo ze 5 let. V bistvu sem financno ze preskrbljen-upokojen. Podedoval pa nisem niti centa. Vse sam ustvari z izibrazbo, delom v tujini in kasneje z investicijami…sedaj samo se malp managiram kaj in izpeljem kake nove zasebbne projekte/investicije. In ka, priznam, da je neka verjetnost da mi take satvari hodijo po glavi ravno to, da nisem obremenjen z delom in upostevanjem pravil sefa/sistema. Je pa tusi veliko negativnih posledic tega, predvsem manjse zasovoljstvo, ampak to je ze druga tema…Pomagam pa tudi drugim pomoci potrebnim, vkljicno staresm in prijateljem. In ja, moja zgodba je 100% resnicna. In ja avtorica. Jaz te popolnoma razumem. Res. Sicer je pa na zahodu tega vec kot pri nas (to mislim dobronamerno)

bolni.

Temu se reče enostavno zasvojenost s seksom.

Za otroka skrbiva oba,res pa je da imam jaz več časa za njo,ker delam kadar hočem. Všeč mi je da me vsaj nekdo razume,ker za vse ostale sem očitno psiho in obsedena s sexom. Ne sexam cel dan in ne kadar je punčka doma. Res pa je da ponoči mi paše se odmaknem in se zadovoljim sama to bi raje z nekom drugim doživela,ker takrat oba spita samo jaz ne,ker si preveč želim bližine in dotikov drugega.

Hm, 16.10.2022 ob 21:34

Za otroka skrbiva oba,res pa je da imam jaz več časa za njo,ker delam kadar hočem. Všeč mi je da me vsaj nekdo razume,ker za vse ostale sem očitno psiho in obsedena s sexom. Ne sexam cel dan in ne kadar je punčka doma. Res pa je da ponoči mi paše se odmaknem in se zadovoljim sama to bi raje z nekom drugim doživela,ker takrat oba spita samo jaz ne,ker si preveč želim bližine in dotikov drugega.

Zame si cisto normalna. Pac ljudje smo razlicni in prav je tako. Avtorica, v bistvu sem preprican da nama je vec ljudi podobnih, ampak jim sirsa druzba, druzina, socialni krog ne pusti tega in so pac bili nauceni, da tega se pa ne sme. Vsi moramo biti priblizno isti, brez prevelikih odstopanj…ce ljudem to pase, jih seveda podpiram. Mi je pa popolnoma jasno, da imajo ralicni ljudje različne potrrbe in zelje in to tudi sprejemam in podpiram. Pac zame ta vsakdanja rutina ni. Niti seksualna. Če pri seksu, ljubljenju, dotikih ni tistega vznemirjenja in tudi strasti, zame to v bistvu sploh ni sex ali ljubljenje. In vem da maraikdo doživlja to kot “obvezo” ker kao partnerju da…. Meni nihče nič ne bo dajal. Hocem cutit strast iz druge strani, tako kot jo jaz dajem. To pa v dolgotrajni (in dolgoletni) rutini zelo pogosto izgine. V bistvu pa je obojestransko poželenje instrast zame osnovna sestavina, in razlog, da hocem biti z nekom blizu. Mocna privlacnost. Ce tega ni, sem raje prijatelj. Ne zdi pa se mi posteno biti “ujet” v vezi, kjer večino stvari lahko naredim in doživim sam oz s prijatelji in s prijateljicami. Za to ne potrebujem veze into me dusi.

Tako, da avtorica jaz te popolnoma podpiram. Če imaš taksne potrebe, zgodaj ne bi sla v smeri proti temu?

Hvala ker me razumes in me podpiraš to mi veliko pomeni. Jaz sem prevarala partnerja in to je sprejel. Je pa res več strasti med nama zdaj,kot je bilo celih 9 let prej. Če bom koga spoznala in se bova začutila bom to tudi naredila in se prepustila strasti,saj je včasih več strasti med dvema neznancema. Delala bom kar mi paše,moji deklici pa nikoli nič ne manjka in nikoli ji ne bo. On pa se strinja da sva prijatelja,ki sexata in oba imava lahko še koga drugega,s tem da on trdi da sem mu jaz dovolj.

Hm, 16.10.2022 ob 22:35

Hvala ker me razumes in me podpiraš to mi veliko pomeni. Jaz sem prevarala partnerja in to je sprejel. Je pa res več strasti med nama zdaj,kot je bilo celih 9 let prej. Če bom koga spoznala in se bova začutila bom to tudi naredila in se prepustila strasti,saj je včasih več strasti med dvema neznancema. Delala bom kar mi paše,moji deklici pa nikoli nič ne manjka in nikoli ji ne bo. On pa se strinja da sva prijatelja,ki sexata in oba imava lahko še koga drugega,s tem da on trdi da sem mu jaz dovolj.

Super!

Ampak verjetno je tudi on sedaj dokaj zadovoljen. Ti pa kot strastna zenska zba biti da boš prej kako slej  naletela na močnega, prijetnega instrastnega moskega in takrat se boš po opravljeni ve ckratni strasti verjetno tudi močno zaljubila inhktela biti z njim se in se (vsaj neko obdobje). No in tu bo tvoj sedanji sex priatelj verjetno manj zadovoljen in bo tudi hitro izgubil vlogo sex prijatelja…

Mislim da bo verjetno tako… ampak saj se to verjetno pricakuje (da prej ali slej naletita na mino). Kar pa je lahko tudi zelo pozitivno.

Pac tako je!, 16.10.2022 ob 22:47

Super!

Ampak verjetno je tudi on sedaj dokaj zadovoljen. Ti pa kot strastna zenska zba biti da boš prej kako slej  naletela na močnega, prijetnega instrastnega moskega in takrat se boš po opravljeni ve ckratni strasti verjetno tudi močno zaljubila inhktela biti z njim se in se (vsaj neko obdobje). No in tu bo tvoj sedanji sex priatelj verjetno manj zadovoljen in bo tudi hitro izgubil vlogo sex prijatelja…

Mislim da bo verjetno tako… ampak saj se to verjetno pricakuje (da prej ali slej naletita na mino). Kar pa je lahko tudi zelo pozitivno.

Mogoče se res lahko to zgodi,čeprav je med nama zdaj toliko strasti. Bila sva skupaj 9 let,po 9 letih sem se dobivala z ljubimcem,ki je bil samski,poznala sem ga že od prej. Močno sem se napalila na njega če lahko tako rečem. Še zdaj mi je hudo če se spomnim nanj. Rabila bom čas da bo to za mano,a ker je med nama z očetom mojega otroka toliko strasti in dela vse kar hočem (tudi jaz vse kar on hoče) nakako gre. Nisem totalno potešena,zato se lahko najde še kdo,ki se mu bom prepustila. Res pa je,da si ne bom pustila da se zaljubim,saj sem pri bivsem ljubimcu zelo trpela,veliko prejokala. Tega si ne bom dovolila več,nihče res nihče ni vreden mojih solz.

Pa pojdita med Svingarje tam bo vsak dobil to kar si zeli,in nebo nobene zamere,in celo veliko fantazije,ti kot zenska in on kot moski

Jaz te razumem, sama sem bila ali sem se v podobni situaciji, z razliko v tem, da nimam otrok in da sem se vedno v zvezi. Blagor tebi, da tvoj bivsi to sprejme in da se vseeno zivita skupaj. Bojis se biti sama, ker rabis sex vsak dan, strast in dotike. Ce bi sla z bivsim dokoncno narazen in bi seksala samo z ljubimcem, ves, da tega vec nebi imela. Zato hoces bivsega obdrzati, a zraven se seksati z drugimi. S tem ni nic narobe, glede da nista “uradno” vec skupaj. Jaz si to zelim in sem se vedno v zvezi. Rekla si, da se sprejmes taka kot si, svaka ti cast, jaz se do tega nisem prisla in se tudi obsojam zaradi tega. Rada bi bila samo z enim in imela samo enega, a nevem zakaj ne gre, mogoce zato ker ni pravi, a se ga bojim pustiti, ker me je strah same sebe, ko sem samska. Zmanjsala sem ze razmisljanje in to obsedenost s sexom, sedaj mi sex vec ne pomeni toliko in nimam v glavi to, da morem vsaki dan, kot sem imela prej. A glede custev ti proporocam, da se ne zapiras, saj sex z ljubljeno osebo, ki ima do tebe custva in ti do njega in se mu lahko popolnoma predas, je vseeno se lepsi, kot golo nabijanje z neznancem in brez custev. Svetujem ti, da spremenis razmisljanje o sexu in to vzames bolj kot nekaj globljega in ne povrsinskega.

Pa vi ste …, 16.10.2022 ob 20:36

bolni.

Temu se reče enostavno zasvojenost s seksom.

Jaz pa ne razumem, kako lahko eni tako razmišljate, da avtorico dajete v nič zaradi tega. Ona pač tako čuti, kaj je zdaj tu kriva? Tako kot tako čuti nekdo, ki mu ni in je to zanj realnost. Kaj če bi vas nekdo tako obsojal, ker pač čutite, da je za vas odlično 1x na mesec. Pa kaj – RAZLIČNI SMO, RAZLIČNE ŽIVLJENJESKE OKOLIŠČINE IMAMO, DOBRO JUTRO LJUDJE? Kdo na tem planetu lahko določi, da je neka pogostost “prava”? Ne ga srat, no! Obsojanja vredno bi bilo kvečjemu njeno obnašanje/ravnanje, kolikor bi koga varala, zavajala, zlorabljala. Avtorica, res poskrbi, da slučajno ne zavajaš svojega bivšega partnerja in preveri, da si česa napačno ne razlaga, ker to bi bilo fer od tebe, če že tako deluješ.

Hmm501, 16.10.2022 ob 03:55

Hvala bogu,da se ti vsak dan seksa,samo kaj nam hočes ti s tem povedat,ne razumem…?

Tidi moja sedanja partnetka je taka.

V preteklosti je z vecimi sexala kar tako za hobi, ko ima pa mene si pa zeli tudi se s kaksnim…..

Nenasitna ampak to mene na ful rajca.

Sva se ze menila, da bi jo  opazoval

Za take kot si ti je najbolje da ste samske. Potem pa lahko delate kar zelite. Ali pa odprta zveza ceprav sem sigurna da to ne bo vsec 80% moskim, tudi tvojim ne.

Hm, 16.10.2022 ob 01:48

Nekaj časa nazaj sem prevarala partnerja s katerim sva bila skupaj 9 let in imava tudi otroka. Ljubimca sem v tem času pustila,bila kar nekaj časa samska saj sva z bivišim prijatelja,ki skupaj živiva zaradi otroka. Zdaj pa sva začela sexati vsak dan,obožujem sex z njem,a se mi zdi da mi to ni dovolj. Gledam druge moške opazujem jih,a do nikogar direktno nisem stopila. Mislim da nikoli ne bom,a sanjam o tem kakšen bi bil sex z njimi. Imam možnost sexati z poročenim moškim,s kateri sem se zapletla pred 15 leti,a misim da tudi tega ne bom naredila. Rada sexam vsak dan,saj jaz dajem pobudo,a ne vem kako naj neham misliti na druge. Nisem se z nikomer več zapletla,a bojim se saj sem začela razmišljati tudi o bivšem ljubimcu. Delava vse kot sva z njem in ubija me ker ga potihoma primerjam z njem. Nočem nazaj k njemu,ker je bilo vse tako boleče. Z očetom mojega otroka nisva v partnerskem odnosu,saj jaz tega ne čutim,on ve da rabim samo sex in toplino. Obožujem ko naga zaspiva (kadar sva sama). Rada bi sexala še s kom,a vem da bi ga ponovno prizadela,pa čeprav sem mu povedala za ljubimca in je razumel. Nikoli nisem bila v vezi da nisem varala,mislim da si tega nihče ne zasluži,a ne morem si pomagati. Taka sem in sem se s tem sprijaznila,enostavno nisem sposobna ljubiti in sexati samo z enim. Ne vem če bom kdaj lahko,če bi si koga želela tudi ne vem kje ni ga dobila. Nisem obsedena s sexom,a to tako rada počnem.

pač rada ga čutiš, pa ti je samo z enim dolgčas.. vem meni je enako tako samo z eno..

Glede na količino slovničnih napak ste visoko verjetno moškega spola, podmladek SDS: Stalno Deformiranje Slovenščine.

Po domače povedano si špranjica za nabijanje. Bolj te model/i nabijajo bolj si ga želiš!

Ne zapletaj se v resne zveze, bodi kar si…vreča za nabijanje. Privošči si kogar lahko in uživaj. Tudi marsiker moški bo, ko te bo fukal. 😉

Meni pa se zdi da nas je ve ina takih. Mogoce ne v vseh življenjskih obdobjih, ampak vendarle. V splosnem smo moški bilo biološko narejeni za sejat semana. Cim cec in cim bolj raznoliko. To imamo v genih in taksen je nas nagon. Seveda je nujno kasneje tudi tako ali drugace poskrbeti za otroka in mamo.

Zenske pa imate v genih ujeti najboljsega moznega moškega, ki ga teoreticno lahko ujemete (hipergamija). Najboljšega v vseh pogledih (nudi custveno varnost, prijazen, financno stabilnost, fizicno privlacen). V taksnega se tudi zaljubite.,V kolikor ga ne najdete inste z nekom, cutite da ni to to. Izkoristiti morate vas biološki pencial in privlacnost (vkljucno s seksualnostjo) deluje dalje. Zato po moje občutek nepotešenosti in potreba po iskanju in izkusnjah z drugimi. Vse to je popolnoma naravno. Bosanske samo kdo ima jajca si priznati in to pokazati tudi okolici..

Jaz kot moski ne razumem cisto razmerij v starejsih letih in to kaj ima v seksualnem smislu moski od tega da je z zensko pri npr 50-tih letih…seksualne privlacnoati iz moske strani tu zagotovo ne more biti veliko. Zensko stran bolje razumem, saj ste bolj povezovalne in se pocutite pogosto pogosto neharmonicno ce niste v razmerju.

Razmerje pa evolucijsko gledano nastane zaradi privlacnoati into izrecno z namenom ustvariti potomce. Zato so po moskim privlacne zenske z dolocenimi lastnostmi. In zal kljucni lastnosti tu sta zdravje in starost (oboji sta pogoj za možnost rojevanja). Tako evolucija hoce. Inevolucija tudi hoce da moski oplodi vec zensk. Ti tako je tudi to bilo vecino evolucije. Nekateri vec, ve ina moskih p nič. Tako tudi zenske hocejo.

Zato pa cevimamo skupino 30zensk in 1 moski, lahko imamo cez 9 mesecev 30 mamic. Ce pa imamo 30mkskih in 1 zwnski, bomo imeli cez 9 mesecev max 1 mamico. Evolcija hoce da se reproduciramo. S tem namenom se je razvila privlacnoat do nasprotnega spola.

Kar sem hotel povedati je to, da se mi zdijo zelje in misljenje avtorice popolnoma normalne in zdrave.

Raje pojdi na tečaj slovenščine.

Bo manj časa za neumnosti.

Omg, 18.10.2022 ob 19:41

Raje pojdi na tečaj slovenščine.

Bo manj časa za neumnosti.

A ti verjameš, da ima ta ženska resno firmo, ki ji menda zelo dobro laufa, v glavi pa je na stopnji osnovnošolke ? Poleg firme ima še toliko prostega časa, da menjava moške in vsak dan misli na seks? Poleg uspešne poslovne ženske je tudi dobra mamica, ki se vsakodnevno posveča svojemu otroku…samo ne vem kdaj…Ona kuha, skrbi za gospodinjstvo…vsak dan seksa, en ji ni dovolj…skratka Superženska….

Hmmmm, 18.10.2022 ob 20:07

A ti verjameš, da ima ta ženska resno firmo, ki ji menda zelo dobro laufa, v glavi pa je na stopnji osnovnošolke ? Poleg firme ima še toliko prostega časa, da menjava moške in vsak dan misli na seks? Poleg uspešne poslovne ženske je tudi dobra mamica, ki se vsakodnevno posveča svojemu otroku…samo ne vem kdaj…Ona kuha, skrbi za gospodinjstvo…vsak dan seksa, en ji ni dovolj…skratka Superženska….

Gre za mokre  desničarske sanje.. tako si predstavljajo “žensko”, zato so ji pa natrosili čisto vse moške lastnost: da jih lahko enakovredno ogroža.

Hkrati upajo, da ženska, ki kaže enak interes do spolnosti, kot moški = bedna. Skratka, bežite stran od uspešnih žensk.. izberite raje sive miške, nesamozavestne.. te bodo edine še zveste.

Desničarsko, moško pisanje o “ženski” torej.. s prikritim motivom ustvariti vtis, da če ženske niso zatrte, pokrite s hidjabom.. se jim zbezla in jih je potrebno ustaviti!

Tega seveda ne napišejo direktno, bi bilo preveč prosojno.. zato raje prodajajo bučke z “osebnimi izpovedmi”.

Japajade.. potem pa Svizceanša zavije čokolado..

Hm, bogatašica pač ,ki se rada fuka,ali po domače povedano kurba….

Zdej bom pa par stvari povedala,ker se komentarji tako razlikujejo. Prvo sem 100% ženska,nisem moški. Imam firmo,sem uspešna pri tem kar delam. Nisem razvajena bogata ženska,a čez mesece lahko normalno živim in otroku dam in kupim kar rabi in želi. Kuham vsak dan,pospravljam,perem,likam… kot sem rekla lahko delam ali si vzamem frej in kot sem rekla sexam vsak dan,a ne cel dan. Delam ponavadi zjutraj,ko sem sama,punčka je v šoli,bivši partner v službi. Pride pa vsak dan prej domov in se lahko posvetiva en drugemu ko punčka še ni doma in včasih ponoči,ko spi v svoji sobi,se tudi zakleneva,a se do zdaj še nikoli ni zbudila.Kot sem tudi že povedala napake v pisanju so zato,ker hitro pišem in ne uporabljam pravilne slovnice. Tako se vtikate v stvari,ki niso pomembne. Rada bi pa tole naslovila na žensko,ki je v isti situaciji,ki pa nima otrok in je še v vezi. Mene je ubijalo,ko sem skrivala pred partnerjem,da imam ljubimca in ko sem mu povedala,je zaupanje med nama bilo močnejše. Ja nekdo bo rekel kakšen moški je to,ja mene je sprejel tako kot sem. Ostala sva v istem stanovanju zaradi otroka,a ker sem ljubimca pustila sva se zbližala in sexava vsak dan,ko pa so tisti dnevi v mesecu jaz zadovoljim njega. Ne bom rekla da ne uživam zelo in sem zadovoljena,a rabim nekaj,še sama ne vem zakaj razmišljam o drugih moških. Mogoče me bo to čaz čas minilo,a sem opazila da čedalje več koketiram z drugimi moškimi,a dje od tega ne grem. Vidim da vas je nekaj v isti ali podobni situaciji in tisti me razumete. Ne rabite me obsojati,ker sem taka kot sem. Tako me sprejema bivši partner in tako greva naprej. Kako bo vse skupaj ne vem,a sva se oba odločila da pustiva pogovore o tem,naj se vse odvija kot se mora. Jaz za vezo nisem in nikoli nisem bila,a se žal tega prej nisem zavedala. Živim za svojega otroka,ki mi pomeni največ na svetu. Dokler je ona srečna in me ima rada ne rabim nič drugega.

Kakorkoli ,če bi bila na mestu tvojega partnerja, bi spokala in šla.Ker si čustveno nestabilna oseba, nezanesljiva in s takim obnašanjem slabo vplivaš na vzgojo svoje hčerke.Ki bo postala enaka čustveno nezrela flirtajoča koketa, ki bo še ob otroku iskala sexualne partnerje, ker nikakor ne bo zadovoljena.Predvidevam, da izhajaš iz neurejene družine, kjer ga je že tvoja mama ” sračkala” naokoli.Zdaj pa še tebe mede, kot ladjico  na odprtem morju….

Hmmmm, 19.10.2022 ob 03:37

Kakorkoli ,če bi bila na mestu tvojega partnerja, bi spokala in šla.Ker si čustveno nestabilna oseba, nezanesljiva in s takim obnašanjem slabo vplivaš na vzgojo svoje hčerke.Ki bo postala enaka čustveno nezrela flirtajoča koketa, ki bo še ob otroku iskala sexualne partnerje, ker nikakor ne bo zadovoljena.Predvidevam, da izhajaš iz neurejene družine, kjer ga je že tvoja mama ” sračkala” naokoli.Zdaj pa še tebe mede, kot ladjico  na odprtem morju….

Nisi na mestu mojega bivšega partnerja. Prihajam iz urejene družine in moja starša sta poročena in srečna 45 let. Moj bivši partner me sprejema tako kot sem,zato ostaja ob meni. Vem da me ljubi tega se zavedam,ve pa tudi da jaz tega ne čutim. Ve tudi da bom rabila nekaj časa da pozabim ljubimca,ki mi je pomenil zelo veliko. Ne obremenjuje se s tem in želim si da tako ostane. Veliko časa preživljava skupaj ne samo v sexu in uživava v tem. Nočem veze tako kot je mi odgovarja. Kaj mi bo življenje prineslo ne vem.Kaj bo pa moja punčka počela pa ne morete trditi,vzgajam jo tako kot je treba. Kar bo počela je njena stvar,če pa bi slučajno šla po mojih stopinjam jo bom podpirala,a ji vseeno svetovala in ji stala ob strani. Ne vem zakaj naj bi bila nestabilna,če razmišljam drugače kot vi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close