Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne morem samo z enim

Ne morem samo z enim

Nekaj časa nazaj sem prevarala partnerja s katerim sva bila skupaj 9 let in imava tudi otroka. Ljubimca sem v tem času pustila,bila kar nekaj časa samska saj sva z bivišim prijatelja,ki skupaj živiva zaradi otroka. Zdaj pa sva začela sexati vsak dan,obožujem sex z njem,a se mi zdi da mi to ni dovolj. Gledam druge moške opazujem jih,a do nikogar direktno nisem stopila. Mislim da nikoli ne bom,a sanjam o tem kakšen bi bil sex z njimi. Imam možnost sexati z poročenim moškim,s kateri sem se zapletla pred 15 leti,a misim da tudi tega ne bom naredila. Rada sexam vsak dan,saj jaz dajem pobudo,a ne vem kako naj neham misliti na druge. Nisem se z nikomer več zapletla,a bojim se saj sem začela razmišljati tudi o bivšem ljubimcu. Delava vse kot sva z njem in ubija me ker ga potihoma primerjam z njem. Nočem nazaj k njemu,ker je bilo vse tako boleče. Z očetom mojega otroka nisva v partnerskem odnosu,saj jaz tega ne čutim,on ve da rabim samo sex in toplino. Obožujem ko naga zaspiva (kadar sva sama). Rada bi sexala še s kom,a vem da bi ga ponovno prizadela,pa čeprav sem mu povedala za ljubimca in je razumel. Nikoli nisem bila v vezi da nisem varala,mislim da si tega nihče ne zasluži,a ne morem si pomagati. Taka sem in sem se s tem sprijaznila,enostavno nisem sposobna ljubiti in sexati samo z enim. Ne vem če bom kdaj lahko,če bi si koga želela tudi ne vem kje ni ga dobila. Nisem obsedena s sexom,a to tako rada počnem.

V čem točno je problem?

Hvala bogu,da se ti vsak dan seksa,samo kaj nam hočes ti s tem povedat,ne razumem…?

Problem je v tem,da ne vem kaj naj naredim. Sexam vsak dan z njem,a želim si še nekoga drugega. Kako naj neham razmišljat o drugih moških. Če je kdo kaj takega doživel ali pozna koga. Nebi rada bila celo življenje v tem začaranem.krogu,saj mi on ni dovolj,vedno hrepenim še po drugih moških.

To ni nič narobe,da kdo pomisli na drugo osebo,nasploh med seksom,večina seksa in misli na drugo osebo,ker ti postane seks čez čas enoličen vedno in isti z eno osebo…tudi jaz priznam,da ko seksam premišljujem,da seksam z njeno mamo,ki je bolj huda kot moja partnerka…ampak takšno je realnost. Drugače pa so to samo misli in bog ne daj,da bi jo kdaj prevaral,čez čas se tega navadiš…

Ker sem ga že prevara in on za to ve,se bojim da ni samo razmišljanje. Med sexom mislim na bivšega ljubimca s katerim ga potiho primerjam in želim da mi dela vse kar je on. Na druge mislim ko sem zunaj sama z mojimi mislimi in vidim kakšnega res sexy moškega. Ne vem če se bom na to navadila,ali se spet sputila s kom v afero in ga spet prizadela. Tega si ne zasluži,a ne morem si pomagati

Ce razumem prav nista v vezi tako da imata oba lahko poleg se koga al se motim.Al je to kar imata za njega veza zate pa samo sex pa toplina? Kaj pa svingerji?

Predlagam, da imaš dva moška.In da živite lepo v troje.Domov boste lepo prinesli tri plače, kar je dobro, posteljo pa daš delati mizarju in to tako, da bo v njej prostora za vse tri. Ti boš spala v sredini, moška pa vsak na eni strani.In kamor se boš obrnila, boš imela moške roke in onadva te bosta lahko potešila vsak večer 2x.Drug za drugim.

bučke, katerega tipa boš prizadela (tudi neznanca, ki ti je v oči padel), če mu že v startu rečeš, če se bi dol dal s tabo in poudariš (seveda, če kolikor toliko dobro zgledaš), da to ni zajebancija.. ena dva bosta pobegnila, tretji bo pa dobesedno rekel….., kdaj… prec al takoj..

Da bi imela dva na enkrat in bi živeli skupaj nikakor ne gre,saj imava otroka. On na vse skupaj gleda drugače kot jaz. Mislim da misli da sva v vezi,čeprav mu dostikrat rečem da nisva skupaj. Uživava trenutke skupaj,a želim  si še drugega moškega,ki mi bo zmešal glavo

zakaj ne gres v odprto vezo, ker ti nisi človek za zvestobo?? ne varas in prosto fukas, raj za vas ?‍♀️. .kaj ti preprečuje to?

Odgovor na objavo uporabnika
Hm, 16.10.2022 ob 12:05

Da bi imela dva na enkrat in bi živeli skupaj nikakor ne gre,saj imava otroka. On na vse skupaj gleda drugače kot jaz. Mislim da misli da sva v vezi,čeprav mu dostikrat rečem da nisva skupaj. Uživava trenutke skupaj,a želim  si še drugega moškega,ki mi bo zmešal glavo

Moškega, ki ti bo zmešal glavo? Preveč gledaš kavbojske filme.A misliš, da bo kar prijahal na konju, skočil dol in te po filmsko poljubljal?  Pa kje imaš starše, mila moja,  da ti grejo ob tem, da si mama – take blesarije po glavi? Vpiši se raje naprej v šolo, napreduj na delovnem mestu in naredi nekaj pametnega zase, ne pa da se stalno mečeš za moškimi.

Ti si ena navadna drol…

No vsak zase ve kaj želi in kaj ne. Ne mečem se za moškimi,če si želim še nekoga ne pomeni da sem drolja. Pač mi paše še nekdo drug,kar pa ne pomeni da bom to tudi dobila. Želim si samo da nebi na druge mislila,da bi mi on bil dovolj

Tega posta ni napisala ženska….

Hm, 16.10.2022 ob 14:17

No vsak zase ve kaj želi in kaj ne. Ne mečem se za moškimi,če si želim še nekoga ne pomeni da sem drolja. Pač mi paše še nekdo drug,kar pa ne pomeni da bom to tudi dobila. Želim si samo da nebi na druge mislila,da bi mi on bil dovolj

Prosi ga, da se ti preoblači “v druge moške”.

Prvič, tega posta nikoli ni napisala ženska, ampak en slinast dec, drugič, kdorkoli že to piše, mu predlagam, da gre raje nazaj v šolo, ker s takšnimi slovničnimi napakami v življenju ne bo daleč prišel.

Bi bilo pa potrebno pogledati malo globje vase čemu tako obnašanje. Obstajajo pa tudi taki, ki bi bili pripravljeni imeti odprto zvezo. Lahko, da se morate samo pravi najdt za skp. Res pa si ne zasluži tega nekdo, ki ni za take zadeve. Lahko narediš veliko škode…

Seveda sem ženska. Pišem bolj po domače in hitro zato so mogoče kakšne slovnične napake. Mislim da je najboljše da se pogovorim z njim,je zelo razumevajoč in odprt. Mogoče bo za odprto vezo mogoče ne,upam da me bo razumel

Hm, 16.10.2022 ob 16:32

Seveda sem ženska. Pišem bolj po domače in hitro zato so mogoče kakšne slovnične napake. Mislim da je najboljše da se pogovorim z njim,je zelo razumevajoč in odprt. Mogoče bo za odprto vezo mogoče ne,upam da me bo razumel

Hm, jaz pa imam cisto zares identicen primer, le da sem moski. Zelo rad imam svojo partnerico. Vse bi naredil zanjo in se zelo dobro razumeva. Tudi za njenega otroka in za njo sem poskrbel res lepo. Ampak trpim, saj borad bil tudi seksualno tudi z drugimi zenskami. Pritem bi se vedno enako rad imel svojo. Inse naprej bil dober do nje in poskrbel za njo. Vendar pa je vznemirjenje ki gq dozivis z drugo soebo zame nekaj najlepsega v zivljenju. In k temu se nagibam (brez skrivanja). Tako da avtorica, jaz te cisto raumem

A take stvari imate v rodu? Odprte veze, pa eden ti ni dovolj, pa še enega bi rada, ki bi ti zmešal glavo? Ženska, a ti sploh hodiš v službo, ali se doma praskaš cele dni? Očitno imaš preveč cajta in pol glave prazne, pa ti neumnosti skačejo po njej.Ob službi se vpiši še naprej v šolo.Izobražuj se punca, boš imela nekaj od tega, od seksa ne boš nikoli tako zadovoljna.Se kaj ukvarjaš z otrokom, se pogovarjaš z njim, mu bereš? Polnozaposlene mamice zvečer padejo dol, ne pa sanjajo o dedcu, ki ji bo za dva dni zmešal glavo, da bo kot zaljubljena štirinajstletnica. Potem pa kmalu sprevidiš, da princa na belem konju ni.So samo navadni fantje.Taki, ki so dobri do tebe in do tvojega otroka, pa tudi ljubosumneži, žlehtnobe, maščevalni  in taki, ki te pretepajo, da greš potem vsa plava v službo.

Pac tako je!, 16.10.2022 ob 16:42

Hm, jaz pa imam cisto zares identicen primer, le da sem moski. Zelo rad imam svojo partnerico. Vse bi naredil zanjo in se zelo dobro razumeva. Tudi za njenega otroka in za njo sem poskrbel res lepo. Ampak trpim, saj borad bil tudi seksualno tudi z drugimi zenskami. Pritem bi se vedno enako rad imel svojo. Inse naprej bil dober do nje in poskrbel za njo. Vendar pa je vznemirjenje ki gq dozivis z drugo soebo zame nekaj najlepsega v zivljenju. In k temu se nagibam (brez skrivanja). Tako da avtorica, jaz te cisto raumem

Ja.To bi itak vsi moški.Samo eni se znajo zadržat , ker se zavedajo, da s tem na kocko postavljajo svoj zakon in svojo družino.Drugi veselo harajo in ko se zgodi , jokajo in stokajo, poti nazaj pa ni več.Če bi bila jaz tvoja mama in da imam takega sina, bi jih dobro slišal od mene.Veš, pijanci in kurbirji so vsi isti.Pijanci redijo gostilničarjeve otroke,  kurbirji pa ljubico.Loči se, ne pa takole hinavsko za hrbtom.Grdo!

Vsaj eden ki me razume. Me je zanimalo,če je kdo ki pozna tak primer ali ga ima sam. Šolo sem naredila sem tudi zaposlena,a ker sem sama svoj šef delam kakor hočem. S svojo firmo zaslužim veliko,zato mi v tej smeri nič ne manjka. Res pa je da je adrenalin,ko sexaš z nekom drugim,zato je želja po drugem tako večja. Sem pa povedala da po varanju nisva več skupaj samo sexava vsak dan saj oba to želiva

Vsak dan sexaš? Saj to ni normalno! Kot bi vsak dan jedla torto! In še ti ni dovolj? Premalo delaš in preveč prostega časa imaš.Kdo ti pa kuha , ureja vrt in rože, kdo se ukvarja s tvojim otrokom? Tu nekaj ne štima.Po moje je res provokacija.Ker take na prvo žogo in vsak dan sex bi metala ven ena z osnovno šolo, ki je na socialki.Vsa spočita in s prazno glavo.

Hm, 16.10.2022 ob 18:25

Vsaj eden ki me razume. Me je zanimalo,če je kdo ki pozna tak primer ali ga ima sam. Šolo sem naredila sem tudi zaposlena,a ker sem sama svoj šef delam kakor hočem. S svojo firmo zaslužim veliko,zato mi v tej smeri nič ne manjka. Res pa je da je adrenalin,ko sexaš z nekom drugim,zato je želja po drugem tako večja. Sem pa povedala da po varanju nisva več skupaj samo sexava vsak dan saj oba to želiva

A ker imaš svojo firmo, delaš kot hočeš? Ma dej, a se hecaš? A to ti kar vse samo laufa brez kontrole, ti se pa vmes dol daješ? Imaš še kakšen drug organ, recimo glavo in možgane, ali imaš samo organ za sexat, ki prevladuje v tvojem življenju?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close