Najdi forum

ne morem odpret

Ne morem odpret Microsoft wordovo stran

Microsoft words needs a converter to display this file correctly.
This feature is not currently installed. Would you like install it now?

pritisnem jes in začne-pa konča z obvestilom-
The feature you are trying to use is on a network rescource that is unavailable.

Clik OKto try again or enter an alternate path to a folder containing the installation package PROPLUS.MSI in the box below.

imam možnosti-
use source:
D Limewire ali
Microsoft Office XP Professional with FrontPage

NO TUKAJ SE VSE KONČA, KER MI IZPIŠE PRI ODPIRANJU, DA FAJLA NE ZAZNA OZIROMA NAJ PREVERIM PRAVILNOST V NAPISANEM(PROPLUS.MSI)

PROSIM ZA konkretno razlago , pa zelo preprosto

hvala

Konkretno je to takole… 🙂

Z wordom očitno odpiraš neko datoteko, ki ni v wordovem formatu. Word za pravilni prikaz datoteke potrebuje konverter, ki podatke iz te datoteke pretvori v wordov format. Ta konverter nimaš nameščen, ker se verjetno privzeto ne nalaga ob namestitvi Worda/Offica, sama(oz. kdorkoli ti je nameščal) pa ob namestitvi tudi nisi izbrala, naj se ta dotični konverter namesti.

Namestitev je bila narejena iz omrežnega diska, ki pa trenutno ni na voljo. Word sedaj želi namestiti ta konverter, vendar ne najde namestitvenih datotek, ki naj bi se nahajale na tistem nedosegljivem mrežnem disku.

Rešitev:
V cd/dvd pogon vstavi namestitveni disk za Office in ob namestitvi vpiši nadomestno pot do paketa PROPLUS.MSI (na cd pogonu)

© hmmmove zvezde

HVALA
če sem prav razumela, naj bi vstavila disk za inštalirat,ampak
program smo potegnil iz interneta in ga namestil

če mi lahko še kako pomagaš se ti zahvaljujem

mi je pa zanimivo, da vedno vse pišem po istem kopitu na officev list in nato shranim
hec je, ker se mi od vseh ne odpirata le dva najbolj pomembna poročila

Če samo dveh dokumentov ne odpira, je nekaj narobe z datotekama. Lahko mi pošlješ en file po pošti, da vidim, za kaj gre.

ok kam ti pošljem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close