Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Ne morem domov….

Ne morem domov….

….ker je pravi “sodni dan” !!! Upam,da ne bo dolgo trajalo!! ? V vrečki imam sveže ribe….:(( Maja

::)) no potem sva pa ze dve!! kolegice,ki je do sedaj “cakala”/beri:surfala po internetu/ za mojo mizo,se je nekdo usmilil in prisel ponjo z avtom. sicer nimam vreck, a bi vseeno pocasi sla…sem ze v naduri !:) izgleda,da bo se kar nekaj casa….lp petra

A res? Kje pa si? Pri nas se hoce nekaj soncek prav sramezljivo kazat izzda oblakov :-)). Prej pa je bila manjsa plohica.

Sicer pa upam da bos cim prev vrgla ribe v ponev :-))

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

sprasujes mene!? jaz sem lj-center…..kje je pa maja.!?…….izgleda,da je kar precejsnji del lj v tej hudi nevihti- sodni dan- dobro,maja !! zdi se mi, da pocaaasi pojenjuje…petra

Malo manj sreče kot tvoja kolegica. Sem se že odpravila in prišla nazaj.!((
Izgleda,da bom morala tudi jaz še malo na internet…
Sicer pa tudi LJ-center… Lepo popoldne!!…) Maja

He, he. Tudi jaz sem imela pla, da bo ob 16:30 kosilo na mizi, pa tudi še vedrim v službi :-)))
Temu se reče delavski dež – vedno se ulije takrat, ko se ljudje odpravljajo iz službe, seveda tisti, ki imamo še srečo z normalnim delavnikom.

radarska slika padavin (klikni spodaj na “Animacija”)

očitno v Lj dežuje že skoraj dve uri, v NM pa sonček 🙂

Jap, v NM pa še kar sonček :-)). Na terasi je prav fletno. Prijetno v senčki :-)).

Se pa bojim, da bo tudi tukaj kaj usekalo, nekje daaaaaaaaleč že grmi.

Hej!

Pri nas pa pritiska, da je kar hudo:( Sicer na balkonu od casa do casa zpiha, da vse frci.

Ze dve uri nad morjem temno, sem pa tja kak blisk, pridusen grom… in vse prosnje, da bi se krepko ulilo, magari z nevihto…so zaman. Bi odleglo!!!

No, za jutri je napovedana burja; bo vse odpihalo in prevetrilo:)))

Lepo se imejte Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close