Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ne ljubim več moža

Ne ljubim več moža

Zgodba je res čudna, ampak zakaj bi si nekdo to izmislil? Kaj bi imel/ima od tega?

Vsako zgodbo se da “naredit” (beri videt) čudno, samo če je človek dovolj sumnjičav. Ampak neka zdravo mejo je vseeno potrebno ohranit.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj pa vem, kolk ga poznam. Včasih vem, da vidi bele pikice, pa čeprav jih ni. :))[/quote]

Ja, ziher, jih ni. Pač je bila tole še ena izmed množice bedno izmišljenih prozornih virtualnih tem in nato celonočne diskusije nanjo, to so ziher bele pikice, ki jih ni. Tamle gor jih imaš pripete, pa jih mal potiplji, da boš ziher, al so, al jih ni. Če še vedno lahko trdiš, da jih ni, nobenga problema. Pač imate tule, kot vsako tele, tudi vi svoje celonočno veselje, na temle čveku. To ni nič narobe. Le, držte se ga. Čist ekološko neškodljivi ste s tem, res. In res je tudi, o Čveku imam svoje mnenje, ni to razvidno?

Za vse, ki jih zanima, kaj sem mislil, je obrazloženo zgoraj dovolj dobro in povsem razumljivo povprečnenemu razumnemu človeku. Torej, dragi redki morebitni zunanji obiskovalci določenih forumov, ne jemljite vsega, kar se tule in še kje drugje dogaja in piše in na kar se 100 na uro komentira in diskutira vse dneve in tudi ponoči, ne jemljite vsega tega preveč smrtno resno. Gre pač za zabavno – razvedrilni program in virtualno meglo od čveka določenega ozkega kroga posameznikov, na katero včasih prime v svoji naivni vnemi celo kak precenjeni poklicni svetovalec in na vsake svete čase celo kak tapravi in tazaresni zunanji obiskovalec, ki zaide sem slučajno ali celo po pomoti, kot sem pred časom jaz.

Virtualni promet, klike. Veliko klikov.

Marinec, nekam dost energije porabljaš, da folk prepričuješ v svoj prav, tam na Nezvestobi, ko je pa po tvoje vse izmišljeno..Če že napadaš druge, prvo sam pri sebi razčisti.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

To že, ampak če nerazumen človek piše razumne razlage, jih ponavadi razumni ne razumejo. Brez zamere, to ne leti nate, le splošna replika. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne delaj si ti skrbi z marincem, zna skrbeti sam zase.

Posluš me ti, večnicki pajkec, kaj mi je rekla una tačedna svetlolasa gospa, katere ime je na tistem forumu zapisano na vrhu za reklamo. Mon? Tisto je pač virtualna zadeva in jaz z njo nimam že dolgo nič, samo ime sem jim posodila za reklamo in na začetku par zadev pokomentirala. Tudi zato ne, ker je preveč namišljenih zgodb, promet pač mora biti…, je dejala, ko sem omenil, kaj vse se lansira pod perečo tematiko, ki je njeno področje.

Pa še tole.. Ko izginejo tisti znani nicki, ki se pojavljajo na temle čveku, iz omenjenega foruma dol, potem si oglej bedo od prometa tam. Tule ste res uspešni glede mešanja megle, vsaka čast in rešpekt, tam pa tak lep dolgcajt in res čuuuudovit mir brez vas!

Ampak, to samo zato, da vas marinec ne razkrinka. :))
Marinec, mogoče si pa samo ti pretirano sumnjičav. Si že kdaj vsaj pomislil na to možnost? Razmišljaš kdaj tudi o sebi toliko, kot o drugih (kar je pohvalno, dokler sebe ne zanemarjaš)?
Verjetno zase misliš, da si še preveč lahkoveren. Imam prav? 🙂

Uporabniki mon-a oz Ž/M čveka smo teleta? In kdo si ti? Pravzaprav me odgovor niti ne zanima.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Uporabniki mon-a oz Ž/M čveka smo teleta? In kdo si ti? Pravzaprav me odgovor niti ne zanima.[/quote]
Saj ima tud on svoje vesele, tako kot vsako drugo piiip. 🙂

Paranoik, daj idi nazaj moralizirat tja na Nezvestobo, nas pa pusti, da uživamo brez tebe.

Ti..srečno poročen moški…hahahahahaaa

Uporabniki mon-a oz Ž/M čveka smo teleta? In kdo si ti? Pravzaprav me odgovor niti ne zanima.[/quote]
Saj ima tud on svoje vesele, tako kot vsako drugo piiip. :)[/quote]

Topla voda?? Not again!

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

No, pa je Marinec zasijal v vsej svoji lepoti slovenske fovšije, ko se nekdo (menda) živi s tem, ko drugi klikajo po portalu.
Mogoče je res, da so zgodbe izmišljene, napihnjene, ne realne….. pa kaj? Saj tisti, ki pišemo pišemo bolj zaradi lastnega “ugodja”. Lahko si tudi zelo krivičen s tem svojim “detektivskim zabijanjem” do nekoga, ki je mogoče čisto resno prišel kaj vprašat, predebatirat pa se je malo zaštrikal pri opisovanju…. samo to tebe ne gane.
Sploh si se pa pred meseci že poslovil od tega “zlaganega” mon-a ko si skoraj pregorel od fovšije, ko si tako na palec izračunaval koliko “nekdo” zasluži, ko drugi klikajo in si na veliko oznanil, da se ti ne greš več….
Ne vem a sedaj so ti pa začeli plačevat, da si se spet pridružil tej goveji čredi ? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nič, mogoče je res. Res je. Ma, kakšna fovšija neki naj bi me dajala in za kakšno neki čisto resno debatiranje naj bi tule šlo, pri katerem se je pri “opisovanju nekdo malo zaštirkal”, kajne, daj ga sračkat, no_. Ne, ne gane me noben zaslužek. Vsake toliko pridem malo pogledat, ker se isti osebki delajo pametne po drugih forumih, da vidim, od kje prihajajo in kaj počnejo na domačem terenu. Pa, to je naravnost za posrat, o čem vsem štrikate tule kurja čreva! Ja, obstajajo tudi resne teme, ampak ne tule, pri vas doma.

Pol leta nazaj se je tud eden zaštrikal nekako takole…

http://med.over.net/forum5/read.php?124,7827821

Saj ni drugega tule kot takole “štrikanje” in tisti, ki tu pišete, imate res hudo čudno zadevo za ogrevanje in za “ugodje”. Res nimate drugega ugodja na svetu in nič drugega za početi, kot tole brezvezno čvekaško sranje guslat nonstop? Človek bi kar popi*dil!

Sam sem začel prebirat te strani in kasneje pisat iz čistega dolgčasa, zdelo se mi je (in mi je še) zanimivo in, ko mi ne bo, pač ne bom več bral niti pisal, prava reč.
Nekateri imajo raje hitropotezni šah drugi pa lahko igrajo partijo cel teden ali še dlje, zakaj bi zaradi tega kogarkoli obsojal? 😉
Tudi večina tem na monu (vsaj kar se tiče medsebojnih odnosov) izvirajo iz istih stvari in se zadeve ponavljajo in vedno na novo odkrivamo toplo vodo. Ne vem upam, da nihče ni prisiljen brat teh črev, če ima težave s poi*ditisom in se zaradi tega slabo počuti. Je pa MON razdeljen na različne forume in na tem se “recimo” lahko čveka o……. čemerkolipač in to ni omejeno s časom in tematiko. Kaj čmo sedaj? Prepovedat to, ker nekoga daje popi*ditis? Ker je življenje preveč resno in je škoda cajta za tako štrikanje? Ah…..
Saj se tudi v realnem življenju s kom pogovarjaš, rešuješ kak problem (fizično) delaš nekaj pa zadeva vedno ne izpade tako kot si si jo na začetku zamislil. Jaz v tem ne vidim nobenih težav, saj če komu ni naj pač gre dalje, ne bi si pa upal nekoga okrcat, da si nekaj izmišljuje, če ne bi pisca (humorista) poznal osebno oz če bi bil vsaj malo v dvomih, da bi lahko bila tema (vprašanje) resnična.
Pred časom sem pisal v neko temo nekomu čeprav se mi je zdela privlečena za lase pa se je potem izkazalo, da je zadeva še kako resnična in v resnici še bolj neverjetna, kot je bila opisana in tisti, ki je pisal je bil res izgubljen in bi ga tak komentar o nabijanju klikov in lažni temi še bolj zbil na poden….. 🙁
Saj če ne moreš nekomu pomagat vsaj s kakim uporabnim nasvetom, mogoče lepo besedo je bolje zadevo pustiti pri miru kot pa ga ozmerjati s provokatorskim lažnivcem… :/ Isto velja za pisce po različnih forumih. Mogoče je pa komu to edini stik z ljudmi, da se lahko tako pogovarja in ni zato že tele, če na tak način išče družbo.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj mogoče si pa samo ti tako čuden, da si ti drugačni od tebe zdijo tako zelo čudni. Po tvoje bi morali vsi počet isto, kot ti, da ne bi bili čudni. Torej čuditi se nad čudnostjo drugih?! Človek se čudi nad čudnostjo drugih tako dolgo, dokler ne spozna, da smo si preprosto drugačni. Lahko pa se tako čudi tudi celo živiljenje, če bolj slabo opazuje. Tudi to ima svojo pozitivno stvar. Čustveno je vedno znova “napet” in “presenečen” in se mu tako vsaj nekaj dogaja v življenju. :))

Saj mogoče si pa samo ti tako čuden, da si ti drugačni od tebe zdijo tako zelo čudni. Po tvoje bi morali vsi počet isto, kot ti, da ne bi bili čudni. Torej čuditi se nad čudnostjo drugih?! Človek se čudi nad čudnostjo drugih tako dolgo, dokler ne spozna, da smo si preprosto drugačni. Lahko pa se tako čudi tudi celo živiljenje, če bolj slabo opazuje. Tudi to ima svojo pozitivno stvar. Čustveno je vedno znova “napet” in “presenečen” in se mu tako vsaj nekaj dogaja v življenju. :))[/quote]
Prav tako ne vem, zakaj se normalni ljudje sploh ukvarjajo z nami nenormalnimi in čudnimi…:)

Saj mogoče si pa samo ti tako čuden, da si ti drugačni od tebe zdijo tako zelo čudni. Po tvoje bi morali vsi počet isto, kot ti, da ne bi bili čudni. Torej čuditi se nad čudnostjo drugih?! Človek se čudi nad čudnostjo drugih tako dolgo, dokler ne spozna, da smo si preprosto drugačni. Lahko pa se tako čudi tudi celo živiljenje, če bolj slabo opazuje. Tudi to ima svojo pozitivno stvar. Čustveno je vedno znova “napet” in “presenečen” in se mu tako vsaj nekaj dogaja v življenju. :))[/quote]
Prav tako ne vem, zakaj se normalni ljudje sploh ukvarjajo z nami nenormalnimi in čudnimi…:)[/quote]
Mogoče bi nas radi opozorili, da smo čudni, ker počnemo to, kar počnemo. V tem smo si pa vsaj malo podobni med sabo, le da eni od teh obsojajo, drugi pa sprašujejo in argumentirajo. :))

Marinec, glede na to da si tako skeptičen, ti lahko samo povem, da vse kar sem napisala je res! Kaj res misliš, da ni možno, da bi pri 31 letih magistrirala?? Nekateri pri teh letih imajo že doktorat!! Bila sem izredni študent, predavanja so bila popoldne. Ko sem imela predavanja smo se organizirali tako, da sta moja zlata mama in zlata tašča čuvali otroke. Prav tako sta nekaj dni pred izpitom, vzeli otroke k seb, da sem se lahko v miru pripravila na izpit. Pa še to, ne boš verjel, kot v Hollywoodu kot ti praviš – vse izpite sem opravila v prvem roku, povprečna ocena na magisteriju pa 9.3. Poskusi tudi sam, pa boš videl, da ti bo zneslo, ker pa očitno sam nimaš izobrazbe ne veš, da študirati pa res ni noben problem. Imeti moraš dovolj samodiscipline, da hodiš na predavanja in redno na izpite.
Sprašuješ se, da sama ne vem kaj bi rada – ga zapustila, ostala z njim. Da res je! Kot poročena ženska, ki še vedno spoštujem svojega moža in v meni še vedno tli nekaj iskrice do njega ter mama s tremi otroci si želim, da vsi ostanemo skupaj ter da otroci odraščajo v ljubečem domu in vidijo ljubezen med očetom in mamo ter medsebojno spoštovanje! Vas sem prosila samo za objektivno mnenje, nisem pa pričakovala žaljivk od takšnih kot si ti!
Povej kaj je tudi narobe, če želim, da so moji otroci izobraženi in imajo dobro popotnico za življenje. Jaz ti ne morem pomagati, če si rad v slovenskem povprečju ali podpovrečju; tebi so tisti, ki so nadpovrpečni, lopovi, materialisti, brez duše ipd. Res mislim, da te na cesti tudi poogledala ne bi, ker si verjetno zelo povprečen, mene pa to ne zanima. Pa še marsikatero mlado damo, ki dobro izgleda in ve kaj ji pripada ne bi zanimal. Materializem gor ali dol, to je pač življenje, lahko pa ti iz izkušenj povem, da denar ne osreči, ti pa da mir.
Strinjam se z ostalimi, da naju je tok posla malce zanesel in da sva se v vezi malce izgubila, ampak imeti tri otoke in zahteven posel res ni mačji kašelj. Z razliko od tebe, pa lahko moža vsaj povabim na kakšen lep kraj za nekaj dni kjer bova razčistila najine zakonske probleme ter uživala drug ob drugem. Mogoče to tudi storim kot mi je svetovala neka bralka zgoraj.

Pa še to, kot je nekoč dejal Kennedy – ne glej kaj država lahko stori za tebe ampak glej, kaj ti lahko storiš za svojo državo! Če bi več Slovencev tako razmišljalo, bi danes imeli super podjetništvo, veliko samozaposlenih, ki bi skrbeli za sebe in ne bi pričakovali, kdaj jim bo država dala denar iz naslova socialnih transferjev. In verjetno tudi manj fovšije, take, ki vre iz tebe. In res je, nikoli, ampak res nikoli moja družina od države nič ni dobila. Kvečjem ona od nas!

Pa srečno!

Naslov teme je Ne ljubim več moža, zdaj pa praviš, da bi kao reševala familijo in da želiš, da ostanete skupaj?

Hm.

Torej, summa summarum, reševala boš razmerje z možem, ki ga ne ljubiš več?

Jaz sem. In to s študentskim statusom. Res pa je, da je celotna slovenija, da ne omenjam svojega ozkega področja razsikovanja, na zgubi, ker tako perspektiven kader bluzi po tem čveku… nekaj zaslug ima sicer moja asocialna narava, vse ostalo pripišite… moji nemoči pred veličino tega zguslanega foruma…
In ne, ne grem še spat…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Spet eno tipično prepotentno podjetniško sranje. Vsi mi živimo na grbi države, samo ti in nekaj tebi podobnih vzdržujete proračun. Ti nisi dobila nič od države… Ma, kje pa. Ti si sama zgradila šole v katere si hodila. Zdravstvene ustanove, katere obiskuješ, so tudi tvoja last. Voziš se samo po cestah, ki si jih s svojim denarjem sama potegnila čez deželo, elektriko prejemaš iz lastnih elektrarn po svojih privat daljnovodih, svoj vodovod si postavila že v rajnki Avstroogrski, da ne naštevam dalje. Slava i poštovanje!

Tole mi ni nič všeč, kako je napisano, zmetano skupaj. Verjetno le posledica užaljenosti, pa vseeno bom komentiral. Ne vem kaj zate pomeni biti v povprečju, ampak kot kaže nekaj zelo neprijetnega. Niti ne vem, po čem se meri, kje se kdo nahaja, če po načinu razmišljanja in človečnosti ali bolj po količini materialnega “bogastva” oziroma količini potrdil o izobrazbi.
Jaz ne bi nikogar uvrščal pod sebe, pa tudi ne nad sebe, pa je lahko ta ne vem koliko bolj/manj “izboražen” od mene. Še manj pa, da bi obsojal ljudi, ko hodijo mimo mene na cesti. Šolska izobrazba ti mogoče res prinese več možnosti za boljše poslovne priložnosti, ne da ti pa srčnosti in življenskosti, občutka enakovrednosti v družbi itn. Saj ni nič narobe, če izstopaš na poslovnem področju, ampak ne si potem domišljat, da si zaradi tega kot človek, osebnost več vreden od ostalih. Življenje te hitro postavi na realna tla, kot vidiš.

točn to!! to s pa ti dobr ugotovil, majke mi! in…..hahahaha resna tema in vse je res, vključno z magisterijem in hahaahahahahahhhaaaaaaaa, dobr jutr, kolk me je pa tole razvedrilo, sem se kar polulala od smehahahaha

točn to!! to s pa ti dobr ugotovil, majke mi! in…..hahahaha resna tema in vse je res, vključno z magisterijem in hahaahahahahahhhaaaaaaaa, dobr jutr, kolk me je pa tole razvedrilo, sem se kar polulala od smehahahaha[/quote]
V resnici tu ni kaj veliko smešnega, ampak predvsem žalostnega, tudi v tvojem posmehovanju, ne samo v zgodbi avotrice.
Lahko pa, če ti je že smešno, argumentiraš, kaj je smešnega, da se bomo še drugi smejali, če smo slučajno kaj spregledali. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close