Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ne kupujte pretočnih vodovodnih pip in drugih jajc od firme ROVUS

Ne kupujte pretočnih vodovodnih pip in drugih jajc od firme ROVUS

Tole ne pišem zato da me bo kdo potolažil, ampak da na ta način čim prej pokopljem sranje od firme ROVUS, od katere sem prejšnji teden kupila pretočno pipo. Par let sem imela tako od DELIMANA, pa je delala kot urca potem pa leta in 1000xdnevna uporaba pač naredijo svoje.

Ker DELIMANO trenutno več nima teh svojih vodovodnih pip, jaz pa sem se razvadila in ker v kuhinji žal nimam bojlerja, sem takoj pri Merkurju kupila nadomestno. Po cca, 10 dneh, pa je gospa ROVUS prenehala segrevat vodo, števec na pipi kaže kar ene stopinje v p.m., ki sploh niso možne, iz pipe pa šprica mrzla voda. Ker imam račun, sem klicala v dotični Merkur, ja itak jo lahko prinesem nazaj, ampak jo oni pošljejo na servis, potem pa gospoda tam odloči, ali jo bodo “popravili”, ali poslali novo. To bo trajalo pa cca vsaj 14 dni. Jebem jim mater od Rovusa, a do takrat bom pa iz kopalnice nosila vodo ali kaj in bila brez pipe, ker žal nimam nadomestne.

Upam, da sem vam dopovedala, da ne kupujte jajc od ROVUSA, zaradi mene naj grejo dotični goljufi krave past in travo žret.

Ma jaz kupim samo tole – ne pa cele “samogrelne” pipe:

.https://www.ekopomurje.si/pretocni-grelnik-vode-3500w

Ali pa navadni 5l pretočni grelnik vode…

Delimano, Rovus, Dormeo… Ena in ista jajca in zadaj eni in isti ljudje. Kitajski pofl. Škoda vsakega evra za njih.

Madona,  TopShop jo prodaja za 70 EUR:

.https://www.topshop.si/dom-in-vrt/rovus-instant-heating-faucet-kitchen

Kitajc pa za 30 EUR + 6 EUR poštnine……   🙂

saengQ Electric  Water Heater Kitchen faucet Instant Hot Water Faucet Heater 220V Heating Faucet Instantaneous Heaters

.https://www.aliexpress.com/item/1005002958009326.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.51ca5126hpl4si&algo_pvid=aa7f754d-26c3-431a-a954-8466d2440784&aem_p4p_detail=20220215081544196063812672030150000467&algo_exp_id=aa7f754d-26c3-431a-a954-8466d2440784-1&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2212000026254690110%22%7D&pdp_pi=-1%3B32.22%3B-1%3B358%40salePrice%3BUSD%3Bsearch-mainSearch

Stroka že ve, kaj proizvaja in prodaja, ravnozemljaši pa kupujte pipe raje na Facebooku.

Odgovor na objavo uporabnika
Nujno obvestilo, 15.02.2022 ob 16:42

Tole ne pišem zato da me bo kdo potolažil, ampak da na ta način čim prej pokopljem sranje od firme ROVUS, od katere sem prejšnji teden kupila pretočno pipo. Par let sem imela tako od DELIMANA, pa je delala kot urca potem pa leta in 1000xdnevna uporaba pač naredijo svoje.

Ker DELIMANO trenutno več nima teh svojih vodovodnih pip, jaz pa sem se razvadila in ker v kuhinji žal nimam bojlerja, sem takoj pri Merkurju kupila nadomestno. Po cca, 10 dneh, pa je gospa ROVUS prenehala segrevat vodo, števec na pipi kaže kar ene stopinje v p.m., ki sploh niso možne, iz pipe pa šprica mrzla voda. Ker imam račun, sem klicala v dotični Merkur, ja itak jo lahko prinesem nazaj, ampak jo oni pošljejo na servis, potem pa gospoda tam odloči, ali jo bodo “popravili”, ali poslali novo. To bo trajalo pa cca vsaj 14 dni. Jebem jim mater od Rovusa, a do takrat bom pa iz kopalnice nosila vodo ali kaj in bila brez pipe, ker žal nimam nadomestne.

Upam, da sem vam dopovedala, da ne kupujte jajc od ROVUSA, zaradi mene naj grejo dotični goljufi krave past in travo žret.

Si bom zapomnil, če bom kdaj kupoval, hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close