Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ne kupovati kavbojk v New Yorkerju

Ne kupovati kavbojk v New Yorkerju

Kavbojke v New Yorkerju so zelo zelo zelo slabe kvalitete. Se zelo hitro uničijo in sperejo. Že par sem jih kupila v kratkem pa so se mi tri uničle od petih. Ene so se mi raztrgale oz natrgale…in niso več za nikamor za obleč…edino za doma. Potem sem si kupila ene črne…pa sm se pri kolenu popraskala – no malo dlje…ene trikrat zaporedoma sem se…in se je luknjica naredila…hallllo 🙂 to se ne bi smelo naredit pa če bi se en dan cel dan praskala 🙂 v glavnem ne priporočam tam kupovati sem čist razočarana…pa še niso tak poceni 🙂

New yorker se malo preveč ceni s temi previsokimi cenami za njihovo kvaliteto. Ne kupujem več tam že dolgo.

To mora biti pa extremno sexi za videt, ko doma hodiš naokrog v natrganih kavbojkah. Bom predlagal ženi, da si gre v New Yorker nabavit jeans!

če si ti dobila takšne kavbojke še ne pomeni da so zdaj v celem mestu pa vse takšne.
Ti veš koliko tisoč trgovin imajo tam?

se podpišem pod tole..sem imela zelo slabo izkušnjo z njimi ravno glede menjave kavbojk..kajti le te so bile po 14 dnevnih ko sem jih 2x oprala kot bi bile stare 10 let..groza..sem jih nesla nazaj in mi pravi,da nisem edina češ da so bile ta model slabe in se opravičujejo, da je bilo z vsem nekaj narobe in bla bla..dobila dobropis in vzela torbico..

pa ni new yorker ampak NEW YORK !!

Jaz pa sem se že 2x nasankala v Zari. Obakrat kavbojke za okrog 50 eurov. Prvič jih probam, na riti o.k., dolžina o.k. kupim. Oprem, oblečem pa mi neki čudn eno hlačnico vleče in ugotovim, da je notranji šiv za ene 5 centimetrov zgrešen od zgoraj navzol, ker računa nisem spravila grejo direkt v kanto. Drugič kupim ene kao elastične, operem, oblečem in hop se strgajo po celi riti itik ob šivu n za povrh ugotovim, da mi je mož stran vrgel račun, ki sem ga šparala za vsak slučaj. Torej v enem mescu 100 eur v kanto, Zdej hodim pa ko Elkica Strojanova v enih zmahanih, ker nimam za nove.

Ni nujno, da imaš račun. Nakup lahko dokažeš tudi z bančnim izpiskom, če si plačala s kartico.

Škoda, ker nisem prej vedla 🙂 Zdej sem pa še bolj razkurjena 🙂 No pa vem za drugič. Hvala

>http://www.newyorker.de/

Tudi jaz sem kupil nekaj kavbojk v newyorkerju, znamka mislim da je smeg ali smog in vse so se
na riti pretrgale, oziroma kot da bi preperele.
Ni pa tako poceni, kot je ocitno pofl roba.
Se pravi nisem edini.

Enkrat sem dobila en darilni bon in ker sama zase nisem nič našla, sem za mojega vzela 3x trenerko in jopo s kapuco. Najbrž ne rabim poudarjat, da sem jih po prvem pranju lahko dala sinu, ker so hlače bile 15 cm krajše, jopa pa tudi. Ker se mi je to prvič zgodilo in sem najprej okrivila sebe, da sem izbrala napačen pralni program (čeprav sem prala na 30C), sem pač kupila še enkrat. Rezultat? Popolnoma isti kot prvič. Pa niti ni bila tako nitka cena.
Tako da…… dvakrat New yorker in nikoli več.

lp

Mislila je trgovino New Yorker in ne mesto New York.

NO vidm da res nisem edina 🙂 Jaz jih tud ne bom več tam kupovala…sj ko jih probaš so res full lepe…sam dolgoročno…so pa za en drek. Zdj z unimi tačrnimi – samo dvakrat, trikrat sem jih oblekla…pa so za stran…nimam z njimi kj. Račun valda pa stran vrgla. Sj nasplošno vse stvari v new yorkerju so full slabe kvalitete…se bolj splača it drugam

Ja NEW YORKER sem mislila – in ne NEW YORK :)))))

LP

Jaz pa sem v New Yorkerju 6 (če ne celo 7) let nazaj kupila kavbojke znamke Amisu. Nosim jih še danes.

Je pa res, da se je kvaliteta oblačil po trgovinah zelo spremenila. Včasih se kar čudim kakšno škart robo prodajajo.

Tudi jaz. Ta znamka je malo “dražja” in če že kupim to v NY, ostalo je res ubogo. Pa saj ne le v NY, povečini … jaz gledam in se čudim, kako sploh kaj prodajo.

evo, jaz sem kupila krasne kavbojke v Mani. Nosim jih že od lani. Večino časa (razen poletja). Super material, bombaž in nekaj streča. Lepo oprijete. 12 eur.

Veš, da sem hotela podobno napisat, samo da je imam jaz dvoje kavbojke iz Mane :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close