Ne enačite cepljene s testiranimi
hhaha to spet neki provokatorji…cepljenje jaoo ….cepivo proti koronavirusu ne obstoja in tud nikol ne bo…tle gor majo eni preveč časa zgleda in pišejo bedarije…cepivo in omejevanje svobode in ukinitev vseh pravic nima nobene veze …jao jao …še zmer upam,da narod provocira in zajebava in da niso res prfukjeni in verjamejo v te budalaštine lp in lep dan vsem
morda so res nekateri paranoiki, ki so proti cepljenju, ampak potavite si zelo preprosto vprašanje:
Zakaj se mora nekdo cepit? Za koga, če to ni smrtno nevarna bolezen? Zakaj mora nekdo tvegat svoje zdravje in se it cepit?
Tukaj se gre za vprašanje etike in morale. To, kar se je začelo dogajat, to da so necepljeni ničvredni luzerji in to da tiste, ki se ne želijo cepit in etičnih, zdravstvenih in moralnih razlogov imate za bedake, to je tisto, kar vas vse dela kratko malo budale.
Tzkaj govorimo o prisili, o nasilju in človek se vpraša, če sedaj ne spoštujejo moje želje, da se ne želim cepit, bo nekdo naslednjič prišel do mene in me sredi ceste premlatil in bo vse ok? me bo moški lahko poslili in bo vse ok?
Prosim spoštujte voljo ljudi, vsak ima svojo pravico reči NE.
Forum je zaprt za komentiranje.