Nedorasel fant
Serči 365, 26.07.2022 ob 09:36
Ah ja, 07.07.2022 ob 20:24
To je zato, ker za pogledat človeka v oči in zaključit, že rabiš jajca, 90% današnjih tipov (mladih in starih), pa jih nima.
Ohh pa še kako imamo jajca da povem v oči in obraz. Vsako stvar ki mi ni po godu. A glej ga zlomka ženske zopet ne prenesete direktnosti in resnice. In se zopet pritožite tip je preveč direkten. No za avtorico tega članka pa je vprašanje. Verjetno je nekaj hudo narobe, da se ni želel pogovoriti.
Ženske samo? Moški ste popolnoma isti, ali 90% ljudi ne prenese resnice-boli jih pa če gre za prekinitev veze česarkoli kaj je resnica…..tisti, ki pove direktno in po resnici je ravno zradi te najslabši in izbčen….to je reala NE PRENESETE RESNICE
ni me varaal (čeprav sem našla njene hlačke, šminko, kremo) dokaze, v facu mi je povedala-ampak on je rekel, DA ME NI PREVARAL hahahahahha, krepnem
Sem sicer ženska in nimam nobenih problemov človeku v obraz povedat, kaj mi ne ustreza. In fact, kak mesec nazaj sem to naredila enemu lepo v živo.
Ampak še vseeno se mi sploh ne zdi neka tragedija, če te nekdo pusti prek sporočila. Ne vem, kakšna je sploh razlika med tem, če ti reče v živo ali prek sporočila, saj rezultat je enak, konec zveze. V živo celo lahko uživa, ko vidi, da te je s tem prizadel, medtem ko prek sporočila lahko mrtvo hladno kaj nazaj napišeš, čeprav obenem tuliš v blazino.
Edino tistega, ko kar tako mrknejo, res ne odobravam. Ker pri tišini si lahko misliš 1000 stvari, kaj je narobe. Če ti po sporočilu napiše pa pač veš pri čem si.
nič takšnega, 26.07.2022 ob 11:12
Sem sicer ženska in nimam nobenih problemov človeku v obraz povedat, kaj mi ne ustreza. In fact, kak mesec nazaj sem to naredila enemu lepo v živo.
Ampak še vseeno se mi sploh ne zdi neka tragedija, če te nekdo pusti prek sporočila. Ne vem, kakšna je sploh razlika med tem, če ti reče v živo ali prek sporočila, saj rezultat je enak, konec zveze. V živo celo lahko uživa, ko vidi, da te je s tem prizadel, medtem ko prek sporočila lahko mrtvo hladno kaj nazaj napišeš, čeprav obenem tuliš v blazino.
Edino tistega, ko kar tako mrknejo, res ne odobravam. Ker pri tišini si lahko misliš 1000 stvari, kaj je narobe. Če ti po sporočilu napiše pa pač veš pri čem si.
Imaš prav. Ampak reci srce, kaj pa ko bedak reče: papak od moškega: da je konec, basta finito, pa ti še čez par mesecev nazaj hodi, joče, ker je ugotovi, a se je tam pri novi zaciklal, da ta nito? kaj naj s takim? cagav je….dedi su hujši papki k ženske. ženska reče basta finito, pa kurac nazaj hodi
Tole o izpadih ce si ga je res zelela je zadeto V NULO! Obstaja pa se ena vrsta izpada in to je ranjen EGO
Sem imel eno tako, ego nabit do plafona, ko sem jo pustil je take zganjala da to kar res ni, na zalost je slo za piknik, ali pa na sreco, ker nisem mogel oditi dokler jo 3 prijateljice niso fizicno zadrzale. Pa mislis da ji je bilo kaj do mene? Prav nic, samo bolelo je ker ni bila ona tistaki je zakljucila. Pac na foro da je ona nekaj vec in nje se ne nogira.
Na koncu je itak vseeno ali je karkoli povedal ali samo izginil,ker ko je konec je konec. Po moje je mogoče še tako boljše,kot pa razglabljat zakaj bi in zakaj nebi,saj verjamem da nas je že veliko izkusilo,ko te nekdo pol skoraj prosi,da poskusita še enkrat,da se bo bolj potrudil in bla bla bla. .pol pa je itak vse isto. In tudi vem,da veliko mojih prijateljic po razhodu premlevajo vsako besedo,ki je bla izrečena tisočkrat in ne morejo pozabit. Naj gre,boljše prej kot slej,ker še kako paše ko si sam in ti nišče ne hodi po živcih
moj še hujši, 07.07.2022 ob 20:17
Moj še toliko ni bil, da bi mi vsaj napisal. Nič, mrknil. Pa je 50+. Ni bil toliko, da bi rekel: ej, poln kufer te imam, nočem imet več opravka s tabo. Ali pa vsaj sms napisal: konec je.
Ja, tipi so adijo pamet. Na žalost.
Babe ste pa se slabi prvo se skurbate pol pa napisete konec je brez kakega pojasnila
Forum je zaprt za komentiranje.