Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne bomo se cepili – izgubili boste najboljši kader

Ne bomo se cepili – izgubili boste najboljši kader

Odgovor na objavo uporabnika
Svobodna918, 17.09.2021 ob 00:54

če bo šlo tako naprej ni druge, 16.09.2021 ob 23:35

Para Bellum, 16.09.2021 ob 22:33

Na žalost jih veliko nima kam. Veliko ljudi je starejših in npr. po 50. letu je težko iskati novo službo.

Nimam besed za to svinjarijo

Jaz sem tudi pri 50ih, pa imam namen, če bo tole trajalo vse prodati in se preseliti na drugo celino, ven iz Evrope; tja kjer bo bolj prijazno – ker če mislijo tole vleči še 2 leti ali pa do leta 2025, ni govora. MI ni problema, imam dva poklica, dokaj zaposljiv kader kjerkoli po svetu, se znam sporazumevati tudi še v dveh drugih svetovnih jezikih poleg angleščine, ( špansko in portugalsko), tako da…

Nisem  oseba vezana na material ( cegu, rodno zemljo). Kdor bo želel iti z menoj bo šel, kdor ne, ne. Greš pa jasno prej v “izvidnico”, se povežešz društvom slovenskih zamejcev tam  in je to to. Ni govora, da to doživljam v letih tukaj še naprej, ko se užitki po 50em šele pričnejo, ko pričneš uživati sadove svojega predhodnjega dela. Ni govora.

Isto razmišljam. Prodali bomo vse in odšli v svobodno državo.

Somalija je precej svobodna, drugje se pa vse zapira za necepljene.

Kretenizmi, 17.09.2021 ob 10:32

a je to posledica cepiva, 17.09.2021 ob 10:24

Kretenizmi, 17.09.2021 ob 07:57

Manyya, 17.09.2021 ob 07:27

Ce se ne boste cepili ste NEUMNi ;  torej dalec od tega, da ste najboljsi kader.  Nihce vas ne bo pogresal.

+1

In manj korona dodatkov za folk, ki bi rad vlekel samo bonitete.

Marš, noben vas ne bo pogrešal.

Eno anticepilsko budalo manj.

A tak besedni zaklad, tako zmerjanje, tak gnus in odpor do drugače odločenih je po novem tudi en od stranskih učinkov delovanja cepiva, ali kako? Veš, tega je tudi mene strah, poleg drugih upravičenih argumentov z zdr. področja – veliko cepljenih s temi cepivi, ki jih srčujem od aprila letos, je postalo zelo verbalno agresivnih, nasilnih, dobesdno se bojim, da je to res eden od stranski učinkov teh cepiv na dolgi rok.

Nastavi si ogledalo, antivakserji ste nezmožni pogleda v sebe in svojega obnašanja? A so mar letele granitne kocke s strani cepljenih? So ljudje na poštah, bencinskih, iztrošen zdravstven kader – so ti zmerjani s strani cepljenih?

Kot že velikokrat povedano, imeli ste svobode leto in pol, koliko se vas je v tem času cepilo? S takšnimi idioti pač ni druge kot postavit pred zid, uvesti obvezno cepljenje. Naj še naslednjih nekaj let čakamo na vašo solidarnost in potapljamo državo? Jaz sploh nisem zagovornik te vlade, ker sem po srcu bolj na levi strani. Ampak vi s prstom kažete na jarem, ki vam je zdaj nadet, pozabljate pa na to, da ste več kot leto dni sami s svojo trmoglavostjo in lastnim egoizmom ustvarili to godljo, v kateri smo. Dajte prevzeti malo odgovornosti, anticepilski Butalci.

Solidarni za tako državo,kot je trenutno? A so se zato rojevali naši očetje in dedki,  pradedki in prababice so zato naše pra in praprababice rojevale hrano  na dveh nogah za prve bojne linije v 1 in 2. svetovni vojni? Ni solidarsnoti, ker je na eni strani prevelik egoizem, pohlep kraja milijonov, korupcija, stiskanje v kot in psihiranje. Kakšna solidarnost?  Turistični boni?

Če  ne hodiš naokoli po nepotrebne, se držiš pravil,  nimaš stika niti z določeno skupino, ki te lahko ogrozi ( tudi cepljeni in okuženi otroci do 15 leta, ki jim ni treba nosit mask – kar je najbolj zgreženo  da se npr. cepljenih ne testira sedaj v tej fazi, ko je najbolj pomembno , ker so v veliki meri prenašalci ravno oni in otroci brez mask);

Kaj pomaga, da so učitelji  in ostali po šolah npr. “sterilno” precepljeni in pretestirani, ko pa okuženi otroci brez mask nadihajo in širijo virus vseeno vsepovsod? To je butalska nelogika, a to vam pa ni jasno?

Ja, smo solidarni do tistih, ki nas v življenju niso še nikoli nategnili, razočarali, peljali žejnih preko vode.

Prezračevalni sistemi v javnih ustanovah, ja- ne pa maskanje za ene in nemaskanje za tadruge.  To imajo tudi tako opevane avstrijske šole, prezračevalčni sistem, ki takoj, ko zazna v prostoru preseženo vrednost CO2, se vključi izmenjava – individualne omare, ne veliki klimatski sistemi -po 3000 EUR na razred, ja… – a tukaj se pa ne bodo zgledovali po sosedih “Avstrijcih”.  Jamranje, da je predrago, ja…..

Pa poglejte si včerajšnjo Tarčo, bo marsikaj bolj jasno glede vsega.

robi567, 17.09.2021 ob 10:39

A fašist jajo bo tudi pocepil vse talibane  preden jih bo spustil v državo ?

Ne. Oni so v tranzitu – torej izjema. Hebajo samo Slovence.

Mi si tudi urejamo za selitev. Ne želim da moja otroka živita v takem svetu, kjer je diskriminacija, šikaniranje, uničevanje nasprotimislečih ter kršenje vseh osnovnih človekovih pravic nova normala.

solidarnost in egoizem, 17.09.2021 ob 12:48

Solidarni za tako državo,kot je trenutno? A so se zato rojevali naši očetje in dedki,  pradedki in prababice so zato naše pra in praprababice rojevale hrano  na dveh nogah za prve bojne linije v 1 in 2. svetovni vojni? Ni solidarsnoti, ker je na eni strani prevelik egoizem, pohlep kraja milijonov, korupcija, stiskanje v kot in psihiranje. Kakšna solidarnost?  Turistični boni?

Če  ne hodiš naokoli po nepotrebne, se držiš pravil,  nimaš stika niti z določeno skupino, ki te lahko ogrozi ( tudi cepljeni in okuženi otroci do 15 leta, ki jim ni treba nosit mask – kar je najbolj zgreženo  da se npr. cepljenih ne testira sedaj v tej fazi, ko je najbolj pomembno , ker so v veliki meri prenašalci ravno oni in otroci brez mask);

Kaj pomaga, da so učitelji  in ostali po šolah npr. “sterilno” precepljeni in pretestirani, ko pa okuženi otroci brez mask nadihajo in širijo virus vseeno vsepovsod? To je butalska nelogika, a to vam pa ni jasno?

Ja, smo solidarni do tistih, ki nas v življenju niso še nikoli nategnili, razočarali, peljali žejnih preko vode.

Prezračevalni sistemi v javnih ustanovah, ja- ne pa maskanje za ene in nemaskanje za tadruge.  To imajo tudi tako opevane avstrijske šole, prezračevalčni sistem, ki takoj, ko zazna v prostoru preseženo vrednost CO2, se vključi izmenjava – individualne omare, ne veliki klimatski sistemi -po 3000 EUR na razred, ja… – a tukaj se pa ne bodo zgledovali po sosedih “Avstrijcih”.  Jamranje, da je predrago, ja…..

Pa poglejte si včerajšnjo Tarčo, bo marsikaj bolj jasno glede vsega.

V od tistih 500.000 EUR za hitre teste nabavljene letos poleti, kolikor je bilo rečeno v Tarči v prispevku, da je bilo dano iz proiračuna, si pa zračunajte koliko šol in razredov bi dobilo te prezrečvalnike. vsaj 166 razredov bi jih lahko imelo že…. Ampak ne, treba je lovit necepljene z hitrimi testi. cepljeni so pa varni. Looneytunes.

Bobu bob, 17.09.2021 ob 00:02

odpriteoči, 16.09.2021 ob 23:08

Na vsak način ne želijo imeti necepljenih ljudi, ker se bodo posledice cepiv začele kazati v naslednjih 3-4 letih. Če bodo vsi cepljeni, bodo posledice lahko pripisovali drugim dejavnikom,…ker ne bo skupine necepljenih za primerjavo,…Vse, tako imenovane teorije zarote bodo realnost, niti sanja se ne večini kako kruta bo. …Presežite deljenje na cepljene in necepljene danes in se skupno uprite agendi. Srečno vsem.

Pravilno razmišljanje. Ko ni s čem primerjati se težje dokazuje, da je bila faza eksperimentiranja z cepivi povzročitelj zagona bolezni ali kakšnih drugih posledic na dolgi rok.

Bog pomagaj kako se bojite za svoje življenje … Če se moramo vsi cepit, smo vsi na istem … In? Če bodo posledice, pač bodo, se bomo pa spopadali z njimi in bodo generacije za nami dobile boljše cepivo.
To je tako napisano, dejansko pa sem človek, ki 99 % zaupa v znanost.

kr neki540, 17.09.2021 ob 12:50

Ne. Oni so v tranzitu – torej izjema. Hebajo samo Slovence.

Mi si tudi urejamo za selitev. Ne želim da moja otroka živita v takem svetu, kjer je diskriminacija, šikaniranje, uničevanje nasprotimislečih ter kršenje vseh osnovnih človekovih pravic nova normala.

No poročaj, kako boste sprejeti, kamor se boste selili. Smo poskusili, pa sem raje doma kot drugorazrednik nekje v tujini.

ena iz dso, 17.09.2021 ob 07:22

Delam v dso.

Prebolela.

Spomladi smo bili pod velikim pritiskom, da se cepimo. Odgovornost do stanovalcev, sodelavcev. Če si na “višjem” položaju, moraš biti zgled.

No, cepljeni smo bili z AZ. Pa je za AZ znano, da ni jasno, kakšen učinek ima pri tistih, ki so COVID preboleli in se cepijo.

Potem je bila podaljšana prebolevnost, oz. smo izvedeli, da bi se lahko cepili v roku 6 mesecev po bolezni. No, mi smo bili cepljeni 3 mesece prej. Nato še 2. odmerek, ko naj bi dobila prvega.

Po 3. odmerek NE grem.

Sploh pa nas v zadnjih mesecih zapuščajo mladi zaposleni. Še malo in bomo morali stanovalce pošiljati domov. Vsekakor pa smo že zdaj v dvomih ali sploh še koga sprejeti – ker ni kadra.

Torej.

Si DSO-ji lahko privoščijo odpovedi del. razmerij zaradi necepljenja proti COVIDU?

Tudi bolnišnice?

Problem je, ker se zaposleni NE ZAVEDATE svoje moči. Kdo bo tem starcem menjaval plenice, če greste vsi na štrajk?

Padate na tipično zastrahovanje. Država ima par ducat inšpektorjev, ti naj bi celo državo držali za jajca?

Dogaja se teror po Sloveniji in po svetu, ker jim pustimo, ker verjamete, da je to še vedno isti sistem kot ste ga včasih poznali.

Ni, to je end game, če se še tega ne zavedate.

maki512, 17.09.2021 ob 07:54

ta vlada si lahko vse privošči. Oziroma bolje rečeno, ker vedo, da bodo izgubili na volitvah spomladi, se že zdaj maščujejo narodu in sprejemajo nezakonite, neustavne in škodljive ukrepe.

Uvedbi PC pogoja za javno upravo sledi le ta še za celoten javni sektor. Kak mesec kasneje pa še za zasebni sektor.

PC pogoj dejansko pomeni C pogoj v roku šestih mesecev – to je dejstvo, saj ne moreš biti prebolevnik več kot 6 mesecev in si se zato prisiljen cepiti.

Po prisili z odlokom za državno upravo, bodo to razširili na ostali javni sektor, saj bi za del le tega, bilo bolj smiselno imeti obvezno cepljenje, kot pa za javno upravo.

Nato pa bodo to razširili še na zasebni sektor, da ne bo diskriminacije med zaposlenimi v zasebnih DSO-jih in privat DSOjih, zaposlenimi na upravnih enotah in bankah/poštah in podobno…

Sledi torej PC, dejansko pa C kriterij za celo državo in to do volitev. Na volitvah pa bodo seveda poskusili onemogočiti udeležbo necepljenim in bodo v javnih medijih pred volitvami označevali necepljene za izdajalce naroda, cepljenim pa se zahvaljevali za podporo vladi.

Saj, to je to.

Zdaj bo ta PC, oz. C samo za ožjo javno upravo. Za vlado.

Nekako to razumem, da bodo lahko v vladi samo in izključno cepljeni in prav tako na ostalih pomembnih mestih.

Torej drugače misleči ali necepljeni zaradi xy razlogov – odpadejo!

To je skrb zbujajoče!

Glej, Hitler je tudi rekel, da nearijska rasa ne more biti elita. Nearijska rasa so lahko samo sužnji, ki delajo za arijsko raso.

Janša je isti psihopat, ki svoje psihopatske težnje zdaj zlorablja za fašistično diktaturo.

Odpravljamo se v Kanado ali na Alasko.

arbeitslos, 17.09.2021 ob 07:31

imam to srečo, da mi nič ne morejo. Mene ti vladni ukrepi čisto nič ne ganejo.

Seveda ja, tam vas pa kar čakajo, luzer.

ena iz dso, 17.09.2021 ob 14:00

Saj, to je to.

Zdaj bo ta PC, oz. C samo za ožjo javno upravo. Za vlado.

Nekako to razumem, da bodo lahko v vladi samo in izključno cepljeni in prav tako na ostalih pomembnih mestih.

Torej drugače misleči ali necepljeni zaradi xy razlogov – odpadejo!

To je skrb zbujajoče!

Oh, ne poznaš delovanja hobotnic in lobijev, pa določenega sveta, v katerega ti nikoli ne boš imela vpogleda- misliš, da si resno  in pošteno špricnejo v ramo? Mimo gre. Ti si preveč poštena in naivna, da temu verjameš, da se pocepijo tudi tisti tik pod vrhom ali na vrhu.

robi567, 17.09.2021 ob 14:03

Glej, Hitler je tudi rekel, da nearijska rasa ne more biti elita. Nearijska rasa so lahko samo sužnji, ki delajo za arijsko raso.

Janša je isti psihopat, ki svoje psihopatske težnje zdaj zlorablja za fašistično diktaturo.

pa saj to je globalno sedaj, ne samo pri nas; ustvarit novo reine Rasse…. In potamanit na fini način s kamuflažo prestare in nekoristne, bolne. In ta cepiva so pač kamuflaža -čedalje bolj gre vse v tej smeri. Samo žal večina še ni tega spregledala.

Anonimno 7791, 17.09.2021 ob 12:57

Bog pomagaj kako se bojite za svoje življenje … Če se moramo vsi cepit, smo vsi na istem … In? Če bodo posledice, pač bodo, se bomo pa spopadali z njimi in bodo generacije za nami dobile boljše cepivo.
To je tako napisano, dejansko pa sem človek, ki 99 % zaupa v znanost.

združi in skopiraj

http://www.bitchute.com/   video/   0gl73qM3RB8P/

Stop pct, 17.09.2021 ob 08:12

Nobeden me ne bo prisilu k cepljenju! Sem cepljena proti otroškim boleznim,kme…s tem cepivom se ne bom.Eni si manejo roke…več ljudi se bo cepilo,več denarja bodo zaslužli…Kako lahko verjamete temu cepivu?! Politiki dobivajo placebo vas pa uničujejo s cepivom.

Kovid obstaja,cepivo proti njemu ne!

Kako lahko padete pod pritiskom vlade,medijev??!!!

Jaz jim ne nasedam in nihče mi ne bo odmerjal, kako dolgo lahko živim in me na “legalen” način usmrtil. Torej bi radi ljudem zakomplicirali življenje? Sploh se ne zavedajo, kakšno uslugo delajo tistim, ki se bodo mogli umakniti od ustaljenega načina življenja, ki jih poneumlja in jim preprečuje, da bi videli večjo sliko. Ljudje ne potrebujejo 3/4 robe, ki jo kupijo, rabijo pa čas zase in za svoje izobraževanje in duševni razvoj. In ravno to je tisto, kar svetovne vodje in mafijo najbolj boli – pameten, razgledan človek, ki se ne pusti ustrahovati in vidi dovolj daleč, da ga ne morejo podjebavati in vrteti okrog.

JU, 16.09.2021 ob 22:23

tisti, ki lahko izbiramo, bomo odšli. Ostalo bo tisto, ki  nima kam.

Keri kreteni nam vladajo

Kam boš šel bebo? Misliš, da v gospodarstvu ne boš rabil pc pogoja? In kake stresaš…, v JU ni najboljših kadrov, so samo nesposobni brezdelneži.

Na kakšen osamljen otok, ki ga niti na zemljevidu ni!

In kje je v teh časih ta svobodna država?

svobodna država, 17.09.2021 ob 21:31

In kje je v teh časih ta svobodna država?

namenjeno Svobodna918

v naši firmi (250+ zaposlenih) so necepljeni oz. proti cepljenju večinoma tisti, ki bi jih z lahkoto pogrešali.

to ti misliš. Boš čakala na kako zadevo na UE, ali na Zpizu, ali kjerkoli na  JU ali JS in ne dočakala.

Ker ne bo nikogar, ki bi tvojo vlogo obdelal, ali pa bo tako malo tistih, ki delajo da bodo čakalne vrste neskončne.

Takrat se spomni name.

Za dobre kadre pa menjava zaposlitve ni problem.

Ha, ha, državna uprava pa najboljši kader. Fikusi ste izjemen kader ja. Obvladate mon med službo, kofetkanje, čike… odlični ste.

Demokracija, 17.09.2021 ob 12:58

Problem je, ker se zaposleni NE ZAVEDATE svoje moči. Kdo bo tem starcem menjaval plenice, če greste vsi na štrajk?

Padate na tipično zastrahovanje. Država ima par ducat inšpektorjev, ti naj bi celo državo držali za jajca?

Dogaja se teror po Sloveniji in po svetu, ker jim pustimo, ker verjamete, da je to še vedno isti sistem kot ste ga včasih poznali.

Ni, to je end game, če se še tega ne zavedate.

Ti si šele tepka. TI resno misliš, da tisti iz državne uprave komu plenice menjajo pa rit brišejo?

Državna gospoda so fikusi po ministrstvih, UEjih in podobno.

Tocno to!!

Za Patricio La:

Ni zblojenih anticepilcev, so le necepljeni ljudje.Ti mi pa lahko popušiš ku r a c, počevši od jaja pa nadalje. A bo šlo, zabi ta ovca.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close