ne bom več gledala poročil
huje od grozljivke, 19.10.2021 ob 20:10
Jaz že vsaj kakšno leto ne gledam več poročil. Niti oddaje Tarča.
Predvsem pa NIKOLI posnetka, kjer je gor firer. Ker potem tri dni ne morem spat.
logična reakcija.., ne da se ga gledat, ko pa začne govorit, pa enostavno moreš ugasnit tisto kar gledaš, govori pa itak same laži. Če pa že kaj pove, kar naj bi bilo realno, pa pomnoži svoje delo x 100 najmanj, dela njegovih predhodnikov pa pomnoži v minus krat 1000….
kot sem že večkrat dejal. Slovenija je osmo čudo sveta. Pri nas ni več družabnih srečanj, koncertov, veselic … Samo delo, delo in še enkrat delo. Mediji pa itak ne znajo več poročat o čem drugem kot samo o domači politiki in o tem prekletem virusu. Da o pravih novinarjih ne izgubljam besed. A še sploh obstajajo raziskovalni novinarji?
Odkar se z enim očesom vidi, kako mediji manipulirajo, ne gledam več t. i. informativnega programa. Samo usta odprejo, pa mi želodec obrača, dnevnik, odmevi, en sam bruh, ko pa zagledam Ksenijo Horvat, že veš, da bo manipulacijo vsaj skušala prikriti,ne prenesem te lažnivke. PoP tv pa že dolgo ne gledam, nimam kabelske, in nisem nič zamudila.
Ali tisti na RTV Slo res mislijo, da smo debilčki vsi po vrsti?
manipulacija, 20.10.2021 ob 08:43
Odkar se z enim očesom vidi, kako mediji manipulirajo, ne gledam več t. i. informativnega programa. Samo usta odprejo, pa mi želodec obrača, dnevnik, odmevi, en sam bruh, ko pa zagledam Ksenijo Horvat, že veš, da bo manipulacijo vsaj skušala prikriti,ne prenesem te lažnivke. PoP tv pa že dolgo ne gledam, nimam kabelske, in nisem nič zamudila.
Ali tisti na RTV Slo res mislijo, da smo debilčki vsi po vrsti?
Ne gledaš nič? Niti nore tv? Eni prisegajo nanjo.
Forum je zaprt za komentiranje.