Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ne bom mu več ljubica! Dost ga mam!

Ne bom mu več ljubica! Dost ga mam!

Ko bi vsaj bilo tako! Tako pa je še ena za lase privlečena zgodbica zgolgočasene uvele mone (ali mon-zmeneta ki kot registriran nick ni najbolj popularen 🙂 ki si krajša čas z izmišljevanjem zgodbic, folk ji pa naseda, zeeeeeeeeeeeeh

Ko bi vsaj bilo tako! Tako pa je še ena za lase privlečena zgodbica zgolgočasene uvele mone (ali mon-zmeneta ki kot registriran nick ni najbolj popularen 🙂 ki si krajša čas z izmišljevanjem zgodbic, folk ji pa naseda, zeeeeeeeeeeeeh[/quote]

Mah ne kje, ona bi rada slisala da jo spostuje, ceni, ljubi, brez nje ziveti ne more in ti ti zena k si mu naredila otroka… 😉

jooooj. Ti pa nisi prisiljena v to življenje “na pol”?
Če bi začela najprej skrbeti zase in pol za njega … saj vendar ni tvoj otrok, da se moraš žrtvovati za njega….[/quote]
Pandora, kako da ne? Enkrat si rekla (mislim, da si bila ti), da je pravi tisti moški, ki mora bit pripravljen žrtvovati vse. Kako je zdaj s tem?

Colourmix, ti veš kaj si želiš in le ti lahko to dobiš. Če ti tako odgovarja nadaljuj, sicer ga malo motiviraj za kaj več, pa boš videla, če bo sledil.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Precej dvomim, da je igralec. Njegov smisel za žrtvovanje je minimalen, če ti je to prav, ni problema, če te moti je čas, da se o tem konkretno pogovorita, kako za naprej. V vezi so vedno žrtvovanja, ni idealne poti, bedasto pa je vztrajati z nekom, ki tega ne pozna, ne prakticira oz je to le enostransko…..na tak način se ga boš sčasoma naveličala.[/quote]On je le lutka v igri življenja (in ona tudi 😉 Se ne zavedata svojih čustev in plujeta na njih kamor ju pač nese, ker je to tako lepooooooo…..

Samo v vsakem morju so tudi čeri in enkrat bo barčica nasedla…. mogoče pa brodolomca potem splavata na kak samoten otok?
Žal mi je le za nič krive žrtve, ki bodo potonile…. :/
Boli ju q***c za njih, a ne? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Meni tudi pride najprej to na misel.
In pravzaprav mi pride samo to na misel… Čudno se mi zdi, da ženska ne bi mogla kak dan zdržati brez k.u.r.c.a, glede na to, da prosi, da se najde ena podobne starosti, ki bi šla z njo ven, da si najdeta nov plen.

Se strinjam. Popolnoma neodgovorno.
Ta moški je kot nek otrok, ki jokca, ker ga mamica ne pusti žurat…

On si predvsem ne predstavlja življenja samo z ženo.[/quote]
Še “dobro”, da obstajajo ženske, ki so pripravljene igrati vlogo ljubice.

Vem ,da se ti smili in v njem vidiš otroka…On pa je idealen za takšno vlogo.

Zgleda, da bo moralo življenje nate pritisnit, da boš postala zrelejša.

jooooj. Ti pa nisi prisiljena v to življenje “na pol”?
Če bi začela najprej skrbeti zase in pol za njega … saj vendar ni tvoj otrok, da se moraš žrtvovati za njega….[/quote]
Pandora, kako da ne? Enkrat si rekla (mislim, da si bila ti), da je pravi tisti moški, ki mora bit pripravljen žrtvovati vse. Kako je zdaj s tem?
[/quote]

Sem napisala, da od moškega pričakuje, da mi je pripravljen dati vse, kar ima. In sem večkrat tudi napisala, da če hočeš v odnosu kaj dobiti, moraš najprej dati. In večkrat sem napisala tudi, da mi beseda žrtvovanje ni všeč, ker če nekaj žrtvuješ, mi to zveni, kot da nočeš dat … in se mi zdi, da kdor noče dati, naj pa sam ima.

Nič od tega pa ne moram aplicirati na avtoričino situacijo. Tu ne gre za to, da bi mu prišla malo na roko. Gre za to, da ona hoče točno obratno od tistega, kar očitno hoče on. Ona hoče en resen odnosv dvoje, on mi pa imel en odnos v troje brez obveznosti.

Če pa hoče resen odnos v dvoje, zakaj je potem ljubica, pa čeprav ve, da je on poročen in ne misli zapustiti žene ?

Zato ker njena računica je, da bo pustil ženo in bosta srečno zaživela v dvoje 🙂 :/

Zato ker njena računica je, da bo pustil ženo in bosta srečno zaživela v dvoje 🙂 :/[/quote]

Tudi taki so, ki to naredijo – poznam jih kar nekaj. Življenje je polno presenečenj in univerzalnih receptov ni več.

Nekaj ti mora bit jasno: zene ne bo nikoli zapustil. Tvoje opcije so da ga posljes nekam in vidis ce res ne more brez tebe in bla bla bla, furas to zivljenje dalje, se gres umazano igro in zeni posljes kaj anonimnega.
Moski smo lahko v dno duse nesrecni doma in presrecni z lubico, pustili pa je ne bomo. Verjetno ker nimamo jajc, nam je doma komot z lubico pa fajn,…
Ti pa tudi ne bos spoznala nobenega novega dokler bos z njim vpletena. Poznam en tak primer ki traja tudi ze ene 5 let

No, jaz poznam primer, kjer je mož oziroma partner zapustil svojo ženo oziroma partnerko (mislim, da nista bila poročena) zaradi ljubice, tako da se je partnerka morala prej odseliti iz njune hiše. Ampak seveda ona ni še naprej igrala njegove igre, pač pa tudi svojo, tako da je omejila stike z njim, tudi intimnost (čeprav si je tega želela). Zdaj sta (menda) skupaj. Kako jima gre ne vem. Imata pa enako možnost kot vsak drugi par, da drug drugemu pokažeta, koliko sta resna.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Draga,mavrica;)

Pa veš ti ZAKAJ SO LJUBICE?? Za popestritev,za bildanje egota. IN NIČ VEČ.PIKA. Stara si 36.let,ločena,smatram z dokaj urejenim statusom. Pa kaj hudiča rabiš takšnega neodločneža? VERJEMI,da pravi moški,bi po 4.letih že zdavnaj določil,definiral s tabo tisto,kar v PRAVI LJUBEZNI ŠTEJE.
Kaj imaš od njega,dober skupni šport,dober seks….NE VERJAMEM.Ker dober posteljni šport je dualna stvar z enim,ti pa ga deliš z ženo.
Odgovori si..ti zadoščajo drobtinice? Si srečna?Te osrečuje dejstvo,da NIKOLI NE BOŠ PRVA VIOLINICA?
Če boš poštena do sebe,je odgovor trikrat NE.
Čustva pa…odmisli,ker jih nima niti ON.
Samozavest ti manjka…in briši ga po celi črti…že danes.
Pa te ne želim prizadet,ne obsojam te…vendar to ni dobitna kombinacija. Preverjeno!

Ne vem kaj pričakuješ? Gre za seks (z)vezo. Ljubica je moškemu v “razvedrilo”, popestritev, adrenalin, žena in otroci pa življenjska odločitev. Ne moreš ti postati slednje. Rosno mlada več nisi, če imaš drugačna pričakovanja kot on, torej da ti ni samo do seksa, izgubljaš leta…. Ne vem, zakaj to sploh sprašuješ pri 36 letih, ker bi v teh letih jasno morala vedeti, kaj si želiš, kaj pričakuješ (od moškega). In poročen moški z otrokom bo tvoj življenjski sopotnik? Se šališ?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

pa nehajte no spreobračati COLOURMIXna svojo čistunko stezico.

so pač tipi, ki furajo z več bejbami (tudi njim ni lahko) … in za takšne morajo tudi biti bejbe, kot je COLOURMIX

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zato ker njena računica je, da bo pustil ženo in bosta srečno zaživela v dvoje 🙂 :/[/quote]
Štiri leta že računa, pa se ji račun ne izzide…A ni to malo naivno pričakovati, da se bo jutri ali pojutrišnjem ? 🙂

Pred kakšno dejstvo ?

Nekdo bi tebe moral postaviti pred dejstvo. Ti imaš problem. On ga nima. Imel ga bo, če ga pusti žena ali pa ljubica. Ko bosta vidve sprejeli dejstvo, da nimata opravka z otrokom, ampak z odraslo osebo.

Njega v resnici ne skrbi za otroka. Skrbi ga le zase. V otroka le projicira svoj strah in občutek zapuščenosti, ki mu predstavlja nočno moro. Zato pravi, da noče zapustiti otroka, ker v otroku vidi sebe in svoje strahove.

Štiri leta že računa, pa se ji račun ne izzide…A ni to malo naivno pričakovati, da se bo jutri ali pojutrišnjem ? 🙂

[/quote]

Saj … točno to je moj point 🙂

Prva violinca, res si prva violinca, špilaš kot ti on dirigira in si misliš da si mu nekaj več, v bistvu pa mu le špilaš, točno tako in točno tam kjer te rabi, rabi, ne ljubi, on ljubi druge, eh, pa saj ne dojamete, vam je ta prva violinca v glavo stopila in nič ne štekate

Avtorica pa, njemu povej ne tu gor, pa sama sebe še prej obvesti o tem, da boš vedla kako se obnašati

Ko bi vsaj bilo tako! Tako pa je še ena za lase privlečena zgodbica zgolgočasene uvele mone (ali mon-zmeneta ki kot registriran nick ni najbolj popularen 🙂 ki si krajša čas z izmišljevanjem zgodbic, folk ji pa naseda, zeeeeeeeeeeeeh[/quote]

Mah ne kje, ona bi rada slisala da jo spostuje, ceni, ljubi, brez nje ziveti ne more in ti ti zena k si mu naredila otroka… ;)[/quote]

Aleeeluuja! Našla si je pravo cerkev, kjer se bo zmolila ,mrbit tud zlomila, upam da to slednje, ker navijam za katarzo… ;D

Matjažko, sodeč po avatarju si ravnokar zlezel iz plenic, tako da naj ti bo otroška naivnost kanček oproščena…. Kajti stvari so vendarle jasne kot beli dan- ona hoče NJEGA brez nje. 🙂 Ženska pri njenih letih točno ve, kaj hoče in kaj noče, gužva očitno ni po njenem izboru, malček nerodno je le to, da je ona tista, ki gužvo dela.

Samo v vednost.

Avtor-ica je na sosednjem forumu odprla temo, v kateri je deset let poročena …

http://med.over.net/forum5/read.php?151,8617837

Samo v vednost.

Avtor-ica je na sosednjem forumu odprla temo, v kateri je deset let poročena …

http://med.over.net/forum5/read.php?151,8617837%5B/quote%5D

Ja, no, kaj bo še novega…

…da jo Primož plačuje…… 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

enim se pač življenje hitro spreminja :DDDD

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close