Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ne bom mu več ljubica! Dost ga mam!

Ne bom mu več ljubica! Dost ga mam!

Rada bi vse vas vprašala za mnenje, pomoč, ker več ne vidim izhoda. Že 4 leta se dobivam z vezanim moškim, jaz sem že 5 let ločena in samska. Vsak dan sva skupaj, to je velika ljubezen, močna čustva, strast, da o telesni privlačnosti ne govorim. Vsakič se najprej poseksava, potem pa šport. Oba sva športnika, v vseh pogledih se noro ujameva. Vse kar počneva imava zelo rada, vsak prosti trenutek, ki ga ima, je z mano.Morje, kino, smučanje…povsod greva skupaj. Žena ga je že dobila, ve samo moje ime. Spakirala mu je kufre naj gre, a on noče. Kao zaradi otroka. Objema me, pravi da me ljubi,joka, a z mano ni pripravljen še živeti. Pravi, da je problem otrok in žena, ki mu na koncu koncev ni nič naredila in ni nič kriva za to. Da mu daje slabo vest, da se preprosto ne upa tega koraka. Meni pa je počasi dovolj. Doma je poleg mene tudi z njo spolno aktiven, pravi da 1x na teden. Vikendi in prazniki so najhujši, takrat ne moreva biti skupaj, ker nima izgovora za ženo kam naj bi šel. Čez teden se izgovarja na službo, pa nekako gurava in sva veliko skupaj. Rada se imava, pa ne vem kam to pelje. On bi kar tako živel, jaz ga imam pa počasi dovolj. Pravi, da si ne predstavlja življenja brez mene. Ali samo naklada ali je res? Ne vem. Po eni strani bi ga najraje nekam poslala, a so čustva premočna. Če je še kakšna ženska tam okrog 36 let, naj odgovori in mi pusti telefon, Greva ven v žur, morda tam koga spoznava in pustiva preteklost zadaj, Iščem kakšno prijateljico, ki bi šla z mano na kavo, v hribe, na kolo, klepet…s podobnimi izkušnjami. Pišite mi.

kolegi, ki hodijo vsaj 1x tedensko na košarko so v podobni situaciji … babe bi rade, da so z njimi – njim pa ustreza prepotena moška družba ☺

torej: vzemi (dokler sploh dobivaš) kar ti lahko nudi in ne teži, da bi imela še kaj več.
Čez 3 – 5 let boš itak out tudi kot ljubica, ker te bo nadomestil z novo — že zato, da se znebi vsega gareža, ki ga ima s tabo.
Če nebi bila takšna kot si, pač nebi bila “ljubica” — lahko se pa vprašaš ali bi sploh lahko funkcionirala v drugačni zvezi?? Bi prenesla pranje gat, sortiranje nogavic, peglanje srajc … smrčanje na kavču pred TV … brez 50% aktivnosti, ki jih imata sedaj skupaj??
Simpl.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Če brez tebe ne bi mogel živeti, bi se ločil in zaživel s tabo.
Tako mu je pa super – vsaka ga po svoje popedena, kaj bi si lepšega sploh želel?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

4 leta že to prenašaš? Ženska sorry, ampak s tabo je nekaj narobe…

Nagoni ga v pi*do matr*o in to takoj jutri!!!!

Išči drugega, dokler ga ne najdeš pa uživaj v tem kar imaš.
Zavedaj se, da imaš več kot njegova žena. S tabo deli lepe trenutke, ni ti treba mu prati, mu kuhati, mu odnašati rit. Sprejmi to kot plus vajine veze.

Uf, kako je ta moški pokvarjen in brezvesten! Ti si naivna putka, žena pa je imela vsaj moč mu spakirat kufre. Ampak hinavcu je lepše sedet na dveh stolih, dokler se da. Ne bi bila s takim pet sekund, zamisli si, kako bi bilo, če boš bolna ali stara, tak jemlje žensko kot predmet, ki ga po uporabi zavrže.

Žena ga je že spakirala, pa on ni hotel iti? In ti se potem sprašuješ, ali ti naklada ali ima resne namene s tabo. Dobro jutro.
Zapomni si, da se moški ne ločujejo. Ti ga boš dobila izključno po tem ključu, da ga bo žena definitivno vrgla ven, ker se bo a) spametovala ali b) spoznala drugega. Vprašaj se, ali res hočeš postati prehodni dom za brezdomce.

On si predvsem ne predstavlja življenja samo z ženo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

On si predvsem ne predstavlja življenja samo z ženo.[/quote]

Res, kako so resnice včasih krute. Eto, še en trenutek, ko človek ne ve, ali bi jokal, ali se smejal.

Oprosti ampak, ko kaj takega preberem si ne morem kaj, da ne pomislim, da je vse skup neka potegavščina in je nekdo, ki mu je dolgčas, zložil nekaj besed in se bo zabaval, ko bomo pisali komentarje….. :/

Pomisli samo eno: koliko laži mora ta človek izreč, da je lahko s tabo in ti si srečna ob njem, srečna z lažnivcem?…. :/
Ne razumem, žal. 🙁

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To bi lahko bilo res, ampak jaz pa dejansko poznam primer, ko ima on ženo doma, majhnega otroka, njegova ljubica pa z njim pričakuje hčerkico. On se noče ločiti, žena ve za odnos med njim in njo, ljubica ve, isto za njiju… nobenega sprenevedanja…

Bog mi je priča, da je včasih ta svet narobe svet. Če bi jaz razumela razloge za varanje. Razumem razlog za prevarati, 1x, 2x … ampak leta dvojnega življenja… ne vem, res ne vem. Nisi tukaj in nisi tam.

Saj, če bi verjela, da je možno imeti rad (ljubiti) več ljudi hkrati, več partnerjev hkrati, potem bi razumela. Pa ne verjamem. Ljubezen do partnerja ni samo naklonjenost, je tudi cenjenje, razumevanje, spoštovanje njegove individualnosti, je “sobivanje”, utrip dveh srca v istem ritmu.

Kako reven je človek, ki tega ne živi.

Saj to je bistvo. Ko doma ni kul, se greš odpočit (in tarnat) tja – kolk je žena grozna :D. Ko so tam obveznosti, rečeš “hopsa, mudi se mi domov, ta mali me čaka, da breva na izlet” 😀

Tole je res dobro napisano. Jaz tudi tako mislim…

Ko/če bo pustil ženo boš to mesto dobila ti. Mesto ljubice, ki ga sedaj zasedaš pa dobi ena nova. Saj kaj več si ne zaslužiš…

Meni pa je padlo v oči nekaj drugega. Pet let si ločena in že štiri leta si z njim. In na koncu praviš, da bi ga pustila, če bi spoznala koga drugega. Vse to kaže, da ne znaš biti sama s seboj. Ljudje, ki tega ne zmorejo, se zapletejo tudi v neprimerne zveze, samo da ne bi bili sami.

Hahahahahahahahaha

1. “Po eni strani bi ga najraje nekam poslala, a so čustva premočna.”

2. “Iščem kakšno prijateljico, ki bi šla z mano na kavo”

😀

Bravo, končno nekdo, ki ima dober humor ! Bravo !

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

poglej ZS

Saj to je bistvo. Ko doma ni kul, se greš odpočit (in tarnat) tja – kolk je žena grozna :D. Ko so tam obveznosti, rečeš “hopsa, mudi se mi domov, ta mali me čaka, da breva na izlet” :D[/quote]

Močno dvomim, da kdorkoli od ljubice beži zaradi obveznosti. Celo bi rekel, da tja prihajajo zaradi njih. Res pa je tudi, da so tam obveznosti čisto druge :-)))

Saj to je bistvo. Ko doma ni kul, se greš odpočit (in tarnat) tja – kolk je žena grozna :D. Ko so tam obveznosti, rečeš “hopsa, mudi se mi domov, ta mali me čaka, da breva na izlet” :D[/quote]

Močno dvomim, da kdorkoli od ljubice beži zaradi obveznosti. Celo bi rekel, da tja prihajajo zaradi njih. Res pa je tudi, da so tam obveznosti čisto druge :-)))[/quote]

Ko začne težit, da je treba ženo pustit, pa da bi skupaj zaživela, pa da zakaj ne moreva čez vikend na to in to potovanje, pa zakaj ne moreva na dopust – takrat letiš k ženi domov 😀
Pa ko jo je treba pustit, oziroma zamenjat za drugi model, je žena zelo uporabna …

Moja poanta je bila, da prav to dvojno življenje ti omogoča, da se uspešno izogibaš vsemu “slabemu”, “težkemu”, “odgovornemu”, in težave prestavljaš z enega krožnika na drugega … 😉 … sploh če te oba krožnika “hočeta” ali vsaj zgolj “tolerirata”.

Vidim, da vas je večina za to, da prekinem z njim zvezo in rečem dovolj mi je tega!! Ampak, dragi moji ljudje…Kako naj to naredim, ko se vse vrti okrog njega v mojem življenju. Lahko ste pametni in polni ponosa, ko niste čustveno v to vpleteni! Ampak, verjemite mi, tudi jaz sem tako razmišljala včasih, zdaj pa sem na svojem lastnem primeru totalno odpovedala !!! Ali se zavedate, da delava skupaj, da sva vsak dan skupaj do večera, da si ves čas piševa sms-je, da me kliče zjutraj, ponoči, …itd… Ena sama strast, ljubezen, hrepenenje..A ko mu rečem, če bi živel z mano, se začne izvijati, praskati, cmokati..Vedno pravi, da mu je grozno zaradi otrok in da tega koraka ne bo zmogel. Kar mu rečem naredi zame, je prijazen, nežen, me ljubkuje, me boža, objema, se stiska k meni, da mi skoraj kosti polomi…..Pomagajte mi, kako naj ga postavim pred dejstvo? Ne želim pritiskati nanj, želim, da so njegove poteze tisto, karsi on želi v življenju, ne v kar je prisiljen. Predvsem od vas moških pričakujem, da mi pomagate z mnenji, odgovori..Kako vi razmišljate ‘ Je res problem le otrok ali me v resnici res ne ljubi in je igralec 1. vrste, pa tega ne opazim ?
Prosim Vas za pomoč in mnenja. Hvala.

jooooj. Ti pa nisi prisiljena v to življenje “na pol”?
Če bi začela najprej skrbeti zase in pol za njega … saj vendar ni tvoj otrok, da se moraš žrtvovati za njega….

a ni bila pred casom ena tema kjer zena sumi da jo moz vara, da hodita samo na “kave” in da je drugace res ljubec partner in moz, da pa ljubico poklice takoj ko vstane, zvecer preden zaspi…. 😀 a to je pa nadaljevanje ko se javi ljubica na med.over haha

Se to. PIses da imas dost da ne bos vec ljubica- iz tvojih zapisov se kaze bolj to da nisi pripravljena oditibiz “odnosa” ce bi temu sploh lahko tako rekli.
on te ljubkuje boza bla bla – ampak dejstvo je da on OSTAJA pri zeni, ali zaradi otrok, ali ker noce delat pompa pred sorodniki, mi ne vemo.. verjetno mu tako pase pa se najbolj enostavno je ker mu ne postavis ultimata. Ce bi mu ga pa, bi pa hitro te odpikal ali pa s sladkimi beseda in objemcki bozkanjem spet dobil nazaj.

Zacaran krog. Ali ne bi sla dalje? namrec nisi vec rosno mlada, leta bezijo…

Ma neeeee, to je taktika, zih je tole nadeljevanje od soproge v vlogi x ljubice, zdaj jo išče po monu 😀

Precej dvomim, da je igralec. Njegov smisel za žrtvovanje je minimalen, če ti je to prav, ni problema, če te moti je čas, da se o tem konkretno pogovorita, kako za naprej. V vezi so vedno žrtvovanja, ni idealne poti, bedasto pa je vztrajati z nekom, ki tega ne pozna, ne prakticira oz je to le enostransko…..na tak način se ga boš sčasoma naveličala.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close