Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nč več pralnih mask?!

Nč več pralnih mask?!

Zdj me ne mormo tkle..

..https://youtu.be/HFYjjWKTDsA..

?

Odpreš temo in pričakuješ kot je po celem monu jamranje. Pa končno malo razvedrila. Vseeno te bodo nazjali. Na čveku poteka kibernetična vojna.

Roko na srce. Slovenke nikoli niste imele jajca za kaj taksnega napravit. Verjamem pa, da to znate naredit pred svojim sefom.

Odgovor na objavo uporabnika
Momcilo, 07.11.2021 ob 15:19

Roko na srce. Slovenke nikoli niste imele jajca za kaj taksnega napravit. Verjamem pa, da to znate naredit pred svojim sefom.

Roko na srce.. da tebi gre roka sploh še višje od popka?

Žabica999, 07.11.2021 ob 15:14

Odpreš temo in pričakuješ kot je po celem monu jamranje. Pa končno malo razvedrila. Vseeno te bodo nazjali. Na čveku poteka kibernetična vojna.

Mja.. nj?bit za bit..?

No meni osebno so take babe odurne.. pa ne to da si je hlačke dala na nos, ampak to obnašanje, ki ga je sprovedla nad prodajalko. Ni prodajalka tam da se nad njo znašajo tisti, ki pač nočejo mask dat na obraz.

CrazY FroG ?, 07.11.2021 ob 15:07

Zdj me ne mormo tkle..

..https://youtu.be/HFYjjWKTDsA..

?

maš sigurno kakšen servetek v torbici… al pa vložke z krilci…

Zartrose izven profila, 07.11.2021 ob 15:35

No meni osebno so take babe odurne.. pa ne to da si je hlačke dala na nos, ampak to obnašanje, ki ga je sprovedla nad prodajalko. Ni prodajalka tam da se nad njo znašajo tisti, ki pač nočejo mask dat na obraz.

Seveda..

Ni pa treba vse s tako “resnostjo” vzet. Že tk je kot pravi žabica999 kibernetska vojna tu ? men zgleda vse zrežirano.. ?

wd40a148, 07.11.2021 ob 15:37

maš sigurno kakšen servetek v torbici… al pa vložke z krilci…

Tut to ne gre nujn skoz, ene majo pralne vložke?

CrazY FroG ?, 07.11.2021 ob 15:38

Seveda..

Ni pa treba vse s tako “resnostjo” vzet. Že tk je kot pravi žabica999 kibernetska vojna tu ? men zgleda vse zrežirano.. ?

ma kakšna resnost, ta šema mi pač ni smešna.. mi je jasno kam gre tvoj pojnt.. jaz pač povem da mi take babetine pač niso všeč, pa četudi je za ene piškote 8al kaj je ta vrečica) zaigrala to štalo. Ker obstajajo tudi take.. karen jim rečejo hehe…

Zartrose izven profila, 07.11.2021 ob 15:42

ma kakšna resnost, ta šema mi pač ni smešna.. mi je jasno kam gre tvoj pojnt.. jaz pač povem da mi take babetine pač niso všeč, pa četudi je za ene piškote 8al kaj je ta vrečica) zaigrala to štalo. Ker obstajajo tudi take.. karen jim rečejo hehe…

No.. sam nazjat me ne, hvala? seveda obstaja vse i svašta. Za to žensko neb blo švoh, če piškotov neb dobla..?

CrazY FroG ?, 07.11.2021 ob 15:45

No.. sam nazjat me ne, hvala? seveda obstaja vse i svašta. Za to žensko neb blo švoh, če piškotov neb dobla..?

sej te ne.. sam meni pač take vrtčevske fore niso smešne.. 😉

Zartrose izven profila, 07.11.2021 ob 15:49

sej te ne.. sam meni pač take vrtčevske fore niso smešne.. 😉

No, js v vrtcu nism tega delala..

CrazY FroG ?, 07.11.2021 ob 15:55

No, js v vrtcu nism tega delala..

Takrat nisi upala, sedaj si daješ duška?

pa ne preveč resno vzet, ne leti nate ampak na vrtčevske fore.. kot una varjanta ko tipi mislijo da ženska pada na neke sexualne fore češ da se inteligenca kaže preko humorja.. no jaz temu rečem vrtčevske fore, ne zaradi vrtca in otrok ampak zaradi nezrelosti. No če zastopiš moj pojnt..

Zartrose izven profila, 07.11.2021 ob 16:00

Takrat nisi upala, sedaj si daješ duška?

pa ne preveč resno vzet, ne leti nate ampak na vrtčevske fore.. kot una varjanta ko tipi mislijo da ženska pada na neke sexualne fore češ da se inteligenca kaže preko humorja.. no jaz temu rečem vrtčevske fore, ne zaradi vrtca in otrok ampak zaradi nezrelosti. No če zastopiš moj pojnt..

Razumem, razumem. Sej si lh čist direktna drugič ?.  Sva pa pč različni. Eni se več hecamo, drugi več sodite, pa ne tega osebno vzet. Obe pa delava to vsj pod krinko prijaznosti ?? lepo bodi.

..lok

Vidiš kako hitro se najde kdo, ki zamori. Starševski čvek je greznica. Kje so časi, ko smo z užitkom ob jutranji kavici pokremljali. Z odhodom Primoža je šlo vse strmo navzdol.

CrazY FroG ?, 07.11.2021 ob 16:11

Razumem, razumem. Sej si lh čist direktna drugič ?.  Sva pa pč različni. Eni se več hecamo, drugi več sodite, pa ne tega osebno vzet. Obe pa delava to vsj pod krinko prijaznosti ?? lepo bodi.

No ja, jaz se v reali veliko šalim, na monu dosti manj, kar je z razlogom(kdor me skuži kul, kdor ne pa tudi;) sodim pa pravzaprav sploh ne.. ker me ne zanima kako kdo živi ampak zgolj ali s svojimi dejanji drugemu škoduje.. sem pa iskreno prijazna ali iskreno ostra, fejkam pač sebe ne..

tudi ti bodi lepo

Žabica999, 07.11.2021 ob 16:20

Vidiš kako hitro se najde kdo, ki zamori. Starševski čvek je greznica. Kje so časi, ko smo z užitkom ob jutranji kavici pokremljali. Z odhodom Primoža je šlo vse strmo navzdol.

Una debilčica Zarta itak ne dojema ničesar, pa niti šale. Če kaj ni po njeno, je vse izmišljeno, moralizira pa tudi v uber kar naprej. Dosadna ko driska.

Je ne poznam in po njenemu pisanju sodeč je ne želim. Sem bolj pristaš žensk, ki se znajo šaliti in se sprostiti. Teh je bilo nekoč tukaj več.

Izvirna je baba ni kaj 😉

Se strinjam s tabo.

Tudi jaz sem se nasmejala. 🙂

Zarinda, 07.11.2021 ob 18:21

Se strinjam s tabo.

Tudi jaz sem se nasmejala. 🙂

Komentar je bil za Žabica999

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close