Nč ne razumem
Lora623, 21.01.2022 ob 10:31
mijav mijav, 21.01.2022 ob 10:26
očitno ve, da ti lahko laže, ker si malo lahkoveren. Res je najbolje, da se začneš obnašat tako kot ona, pa da se čimbolj zavaruješ preden te bo dala na čevelj.
BDt
Tudi ce jo dobi da se fuka.
Bo ostal z njo.ce bo le ona hotla.
To je pa njegov problem…
Če ima zlato muco, bo pač ostal z njo.
To je tisto kar me skrbi da bi se ponovilo si er ona trdi da ni nč da sam pač briše iz inata da telwfon skriva iz inata. Ne zastopi pa da zarad tega inata njenga so vedno prepiri in vedno zaradi istih stvari kar se vleče že tri mesece pa še kar ji ne morem dopovedat da dokler bo skrivala pa lagala se bova prepurala sam na koncu sem tako vedno jaz kriv da se prepirava.
Jaoooo kakšne ideje imate eni…preveč ameriških filmov škodi;)
Jerko11 zakaj se sploh ukvarjaš z vohunjenjem za ženo? Kaj si želiš, da se bo zgodilo, če jo dobiš na laži? Kaj misliš, da se bo zgodilo? Si boš povrnil zaupanje vanjo? Ji boš s tistim trenutkom dalje vse verjel? Ji boš rekel “prav sem imel” in živela bosta srečno za večno? Želiš zadoščenje, da si imel prav in ji boš naslednjih 10let ob vsaki priložnosti serviral, da si jo dobil na laži? Boš vsak trenutek svojega življenja živel v dvomih, te bo streslo vsakič, ko bo njej zacingljal sms na telefonu, ker ne boš vedel kaj je res in kaj ne?
Je to življenje, ki si ga želiš?
Ali si sposoben ji pogledati v oči, potegniti črto in gresta od tu dalje oba clean, brez očitkov, brez vohunjenja in se trudita po najboljših močeh zgladiti vsa nestrinjanja, ker vesta, da ljubezen še obstaja, na zaupanju bosta pa dodatno delala, ker sta oba dobila drugo možnost za biti boljši človek?
Karkoli se odločiš, stoj za tem in spelji do konca.
Glej meni je tako hudo lastništvo nad človekom prehudo. Jaz imam tudi razne kolege in kolegice, ki ne povem možu za vsak stavek. En drugemu ne brskava po telefonu. In si ne poveva za vsak korak. Pojdi s kolegom brez nje na pivo in se nesekiraj. Ženo pa nehaj maltretirat. Raje preberi knjigo popolni ljubimec in jo spravi do orgazma.
jerko11, 21.01.2022 ob 09:34
Zdravo mam pereče vprašanje z ženo sva skupaj 13 let zadnje čase sem jo večkrat dobil na laži in brisanju sporočil ter skrivanjem telefona kadarkoli odpreva to temo se začneva prepirati njen odgovor je da to počne iz inata.kljub obljubam da ne bi zo več delala še kar vedno dela vem tudi da ni nič takega v sporčilih vendar me zanima zakaj po tolikih letih začela skrivati telefon pred mano ter brisati sporočila. Ko jo prasam če je brisala vedno reče da ne vendar vem resnico ko ji povem to da vem da laže se pa začne razburjati in oh in sploh. Hočem pa le da mi iskreno pove.
Saj ves v cem je fora in kaj pocne!?!!
JASNO, kot beli dan..
Najjace so pa te feministke… “kaj te briga, zena ni tvoja last, bla bla bla,….”
Mislim, halloooo! Ne gre se za to, da je njegova last, ampak je njegova žena!!
Kdor tega pojma ne razume, naj se nikoli ne poroci!! Smrdljive feministke..
Jaz te pa ne razumem. Torej hočeš da ti prizna nekaj kar itak že veš. Da si z nekom dopisuje. In to ni prvič. In če ti bo priznala bo kaj? Ok? Boš boljše potem? Mislim saj itak veš. Saj nisi tako glup kot se delaš no. Veš. Samo nočeš vedet. Ker nimaš jajc it, čeprav veš da je to edina rešitev. Če seveda ne želiš imeti ženo ki po drugem skače. Ti živiš v nekem filmu kakšen naj zakon bi bil. Kar je lepo, imaš prav, naj bi bil tak zakon. Samo tvoj NI. Že dolgo očitno ni. Če je sploh kdaj bil. Torej al preboli to kakšen zakon želiš in bodi z žensko ki po drugih skače in te niti malo ne spoštuje, ali pa si omisli jajca in se spravi stran ter si daj možnost da boš enkrat imel tak zakon kot želiš. Ni na njej. Je na TEBI. TI odločaš.
Se strinjam z napisanim. Dodal bi še to.. Da ona še ni povsem prepričana ali te pusti ali ne… Očitno si dopisuje al dol dsje z poročenim/sodelavcem in ni prepričana ali bo prihodnost z njim sli nebo.. Čas je da jo daš na hladno in boš videl kako bo jok in stok… Prej pa poskrbi zase, kot ti je napisal BTDT..
Povem ti to iz svojih izkušen. Potem je bil pa jok in stok in že dve leti prosi, da pridem nazaj.. pa sva se ločila in ji dal več kot pol premoženja. Ko sem se znebil nje, mi je vse šlo navzgor: firma, družabno življenje… vse… Zdaj res uživam življenje, ko sem se znebil parazata… Le pogumno!
Forum je zaprt za komentiranje.