Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nažiranje in stres -se kdo tukaj ki to pocne

nažiranje in stres -se kdo tukaj ki to pocne

Ti malo manj v družbo in bodi kdaj tudi sama s sabo. Ko si pod stresom namreč. ;)[/quote]
Se pravi jaz pa s čipsom na kavč – ko sem pod stresom 🙂

Ti malo manj v družbo in bodi kdaj tudi sama s sabo. Ko si pod stresom namreč. ;)[/quote]
Se pravi jaz pa s čipsom na kavč – ko sem pod stresom :)[/quote]
Tako tako, pa ni treba pojest celega, da se ne zrediš, ker potem nisi nič naredila. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pomilovanje je onesposabljanje in nižanje sposobnosti za reševanje težav. Zaradi občutka nemoči, se potem vdajaš obupu in v hrani iščeš tolažbo. Bolj kot je človek nagnjen k samopomilovanju, več je možnosti, da se bo počutil nemočnega in ubogega ter občutil željo po tolažbi.
Rešitev je v tem, da prevzameš odgovornost za svoje stanje in počutje, saj boš šele z odgovornostjo prevzela sposobnost in moč nad sabo ter nehala čakat na neko tolažbo v takšni ali drugačni obliki.

http://www.aktivni.si/psihologija/samopomilovanje/

Se pravi jaz pa s čipsom na kavč – ko sem pod stresom :)[/quote]
Probaj kokice… ne redijo. Pa enga tipa zraven… ziher boš hujšala 🙂

Jaz sem si nabavila psa.[/quote]

Aha, razumem. Se pravi, namesto da poješ ti – daš psu?
Hm… načeloma bi ta metoda hujšanja morala delovati… :)))[/quote]

Niti nisem imela tak način v mislih. Bolj tisto, da te pes izbeza ven (iz otopelosti in stanovanja). Vsaj mene.

Za imeni na forumih se skrivajo ljudje in opazim, če naredijo korak naprej.[/quote]

In kdo se skriva za tem “imenom”?

Za imeni na forumih se skrivajo ljudje in opazim, če naredijo korak naprej.[/quote]

Po mojem imaš ti preveč časa. Si mogoče razmišljal o tem, da bi si nabavil psa?[/quote]

Kaj pa če je ženska?

Ni nujno, da gre tako veliko časa za prebiranje. Včasih se pa kakšni podatki vseeno usedejo v nas. Jaz vsekakor ne bom pozabila WYWH in njegovih pesmi, mi je žal, da ga več ni brati, pa seveda katenjke, prav spomnim se ene teme, enega njenega komentarja, ki se me je res dotaknil, na en tak nevsiljivo žalosten način je bil napisan, ko avtor ne misli jamrati, in ne jamra, pa je vendar začutiti bolečino, res, so stvari, besede, ki pustijo v nas sledi…

http://med.over.net/forum5/read.php?124,7802849,7802849#msg-7802849

Aha, razumem. Se pravi, namesto da poješ ti – daš psu?
Hm… načeloma bi ta metoda hujšanja morala delovati… :)))[/quote]

Niti nisem imela tak način v mislih. Bolj tisto, da te pes izbeza ven (iz otopelosti in stanovanja). Vsaj mene.[/quote]

Hecam se it-ka, toliko me pa menda poznaš :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Jaz sem si nabavila psa.[/quote]Jaz pa konja…več njih, in sedaj imam idealno težo…. :))
It bojim se, da tudi ti ne boš ostala zgolj pri enem psičku…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Niti nisem imela tak način v mislih. Bolj tisto, da te pes izbeza ven (iz otopelosti in stanovanja). Vsaj mene.[/quote]

Hecam se it-ka, toliko me pa menda poznaš :)))[/quote]

Vem da se hecaš. Te poznam toliko.

Jaz sem si nabavila psa.[/quote]Jaz pa konja…več njih, in sedaj imam idealno težo…. :))
It bojim se, da tudi ti ne boš ostala zgolj pri enem psičku…. :D[/quote]

Hm, razmišljam kaj točno si imel v mislih. Nekam sumljivo mi je to brati.

Vem pa še za enega konja. In čisto resno, imeti konja oz. jezditi je tudi dober način za hujšanje in preganjanje otopelosti. Samo psa si “lažje” nabaviš kot pa konja. In živali so eni taki “terapevti”.

In kdo se skriva za tem “imenom”?[/quote]

Hehe, jaz ti lahko povem kdo se skriva za tem linkom :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Razčisti v glavi kaj si zares želiš, ko boš to ugotovila, boš sama prišla do odgovora 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close