nažiranje in stres -se kdo tukaj ki to pocne
Ti malo manj v družbo in bodi kdaj tudi sama s sabo. Ko si pod stresom namreč. ;)[/quote]
Se pravi jaz pa s čipsom na kavč – ko sem pod stresom :)[/quote]
Tako tako, pa ni treba pojest celega, da se ne zrediš, ker potem nisi nič naredila. 😉
Pomilovanje je onesposabljanje in nižanje sposobnosti za reševanje težav. Zaradi občutka nemoči, se potem vdajaš obupu in v hrani iščeš tolažbo. Bolj kot je človek nagnjen k samopomilovanju, več je možnosti, da se bo počutil nemočnega in ubogega ter občutil željo po tolažbi.
Rešitev je v tem, da prevzameš odgovornost za svoje stanje in počutje, saj boš šele z odgovornostjo prevzela sposobnost in moč nad sabo ter nehala čakat na neko tolažbo v takšni ali drugačni obliki.
Za imeni na forumih se skrivajo ljudje in opazim, če naredijo korak naprej.[/quote]
Po mojem imaš ti preveč časa. Si mogoče razmišljal o tem, da bi si nabavil psa?[/quote]
Kaj pa če je ženska?
Ni nujno, da gre tako veliko časa za prebiranje. Včasih se pa kakšni podatki vseeno usedejo v nas. Jaz vsekakor ne bom pozabila WYWH in njegovih pesmi, mi je žal, da ga več ni brati, pa seveda katenjke, prav spomnim se ene teme, enega njenega komentarja, ki se me je res dotaknil, na en tak nevsiljivo žalosten način je bil napisan, ko avtor ne misli jamrati, in ne jamra, pa je vendar začutiti bolečino, res, so stvari, besede, ki pustijo v nas sledi…
Aha, razumem. Se pravi, namesto da poješ ti – daš psu?
Hm… načeloma bi ta metoda hujšanja morala delovati… :)))[/quote]
Niti nisem imela tak način v mislih. Bolj tisto, da te pes izbeza ven (iz otopelosti in stanovanja). Vsaj mene.[/quote]
Hecam se it-ka, toliko me pa menda poznaš :)))
Jaz sem si nabavila psa.[/quote]Jaz pa konja…več njih, in sedaj imam idealno težo…. :))
It bojim se, da tudi ti ne boš ostala zgolj pri enem psičku…. :D[/quote]
Hm, razmišljam kaj točno si imel v mislih. Nekam sumljivo mi je to brati.
Vem pa še za enega konja. In čisto resno, imeti konja oz. jezditi je tudi dober način za hujšanje in preganjanje otopelosti. Samo psa si “lažje” nabaviš kot pa konja. In živali so eni taki “terapevti”.
Forum je zaprt za komentiranje.