Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek navlaženost vagine

navlaženost vagine

saj vidim, da se že drugi na veliko trudijo tu gor. Eni probavajo z mladički, drugi iz užitka, pa … nič.

A se sploh kdo se ni srecal s tem problemom? 🙂

Pa veš, da se jaz še nisem…. je pa res da mam bolj malo številko spolnih partnerk…. do zdaj je bla še vsaka vlažna!

Mogoče sem pa mel srečo 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Glej, ti potrebujem sploh kaj pojasnevati? Zakaj te zanima kdo in kaj sem?[/quote]

Ne rabiš nič pojasnjevati.

Pa žaliti tudi ne.

Prav?[/quote]

Z navlaženostjo jezička GF zagotovo nima problema! Tu smo si na jasnem. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pazi Matjazko, da ne boš bil preveč “poslinjen” (od njenega jezička). Sicer vse v imenu heca, ampak vsakemu pa to tudi ne paše… 🙂

Pazi Matjazko, da ne boš bil preveč “poslinjen” (od njenega jezička). Sicer vse v imenu heca, ampak vsakemu pa to tudi ne paše… :)[/quote]

Njen foter je baje bil drvar, doma so se pozdravljali s sekirami in ji je ostalo v navadi. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pazi Matjazko, da ne boš bil preveč “poslinjen” (od njenega jezička). Sicer vse v imenu heca, ampak vsakemu pa to tudi ne paše… :)[/quote]

Saj tebe ne bi nikoli “poslinila”…nč bat:). Lahko si povsem mirna:))). Vprašanje pa je ali greš lahko ti mimo, ne da me oblizneš:). Vse v imenu heca, a ne:).

Pa veš, da se jaz še nisem…. je pa res da mam bolj malo številko spolnih partnerk…. do zdaj je bla še vsaka vlažna!

Mogoče sem pa mel srečo :D[/quote]
Clovek lahko naleti ne taksne in drugacne probleme. Od premalo do prevec vlaznih vagin.

Sedaj si pa predstavljaj naso junakinjo, kako pride k svojemu 1000km oddaljenemu princu. Polna pozelenja skocita pod odejo, eno uro se “meckata” ze pred tem, ona pa se vedno suha kot Sahara. 1Neprijetno. In ni ravno fora vsakic znova lubrikant vleci iz torbice. Se manj pa je fora reci: “Dragi, sorry kar sem suha kot Sahara. Pojdiva v stacuno po lubrikant”. Sploh, ce je tip kak forumski zupnik. lol

Clovek lahko naleti ne taksne in drugacne probleme. Od premalo do prevec vlaznih vagin.

Sedaj si pa predstavljaj naso junakinjo, kako pride k svojemu 1000km oddaljenemu princu. Polna pozelenja skocita pod odejo, eno uro se “meckata” ze pred tem, ona pa se vedno suha kot Sahara. 1Neprijetno. In ni ravno fora vsakic znova lubrikant vleci iz torbice. Se manj pa je fora reci: “Dragi, sorry kar sem suha kot Sahara. Pojdiva v stacuno po lubrikant”. Sploh, ce je tip kak forumski zupnik. lol[/quote]

Ja saj se strinjam…. dejstvo ki meni govori iz njenega problema je, da si ga vbistvu ne želi… oz preveč MISLI o teh stvareh… namesto da bi se fokusirala v mislih na užitek ona tuhta kak je vlažna….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

A vagina is like the weather. Once it gets wet, it’s time to go inside.

Dvomim, da je bila sreča- pasal si jim kot je treba 😉

hehe in če ne greš notri, te lahko udari strela 🙂 oz si deležen ženskega besa …

Dvomim, da je bila sreča- pasal si jim kot je treba ;)[/quote]
Ne vem, ce je samo stvar pasanja.

Dvomim, da je bila sreča- pasal si jim kot je treba ;)[/quote]
Ne vem, ce je samo stvar pasanja.[/quote]

Najbolš da jih Matkic vpraša, ker meni se ne da sedaj pregovarjat. Stojim za tem, da jim je pasal..:) Menda jim ni bil fuj, pa so bile vlažne? Malo stepeno z logiko!

Joooj kok vas je polna luna nasekala! Tečni ste kot driske!

Dater, ni fore vedno vlečt lubiča iz torbice… a je pa fora se matrat in filozofirat o teh suhosti? Če je tip v tujini in gre šele drugič k njemu, verjetno nista imela lih dosti prilik, da bi se požgala. Če punca izvleče lubrikant in se namaže (ali še bolje jo on), ne bo sex zaradi tega nič slabši.

Očitno imaš kar nekaj ženskih hormonov, kompliciranje je že eden izmed njih 😀

Sicer pa čist razumem GF komentar. Tolk enih butastih tem, spisanih spod bolj ali manj pisateljsko nespretne ronke, da nima več energije za “konstruktiven odgovor”. Ostali ste pa kar čakali v tej svoji napetosti, da ste sprostili energijo in jo malo skurcali. Prav. Zdaj je lune konec, veselo hujša in gremo lahko mirno dalje.

Matkič, ne klič hudiča s tem Vočkotom! Če je bil on tebi smešen, imaš pa res slab občutek za humor. Tipček totalno nezrel in depressiven, sploh se ni znal pisat…

Jast pogrešam bolj Sosedovega Janeza. Mam na sumu, da ima policijsko uro doma, revež, pa taka (moška) emancipacija 😀

In potem vi resnezi meni ocitate, da na seks gledam kot na telovadbo, lol. Ko pa omenjam finese dozivljanja spolnosti med novima partnerjema, sem pa komplikator. Ja…

No, pa povezi svojo razlago z navedbo v drugi temi, “suhost = neskladje”. Podnazes ze lahko, da mehanika stece, ampak ni vse v mehaniki.
Pomisli malo. Zmotilo bi te, se ce bi morala v auto pred vsakim startom uliti liter olja. Pa se ne bi na zacetku odnosa pojavila (morda neizgovorjena) vprasanja?

On je vsaj znal se ”drkat” z ljudmi, ženske so brezvezne ker ne znajo 😀

On je vsaj znal se ”drkat” z ljudmi, ženske so brezvezne ker ne znajo :D[/quote]

…je povedal brezveznik…

Po vsem tem prerekanju in nasvetih bi morale biti vse MON vagine tukaj gor že orng vlažne :))))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Saj so… 🙂

Tudi jaz ne dohajam več tegale čveka, zato me lepo prosim informirajte, kdo zdaj koga ne mara, kdo se je s kom skregal, kdo se ne prenaša, a je Matjažko že izgubil nedolžnost. Prosim, no…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Najbolje, da si vsaka nabavi vlagomer, pa ob misli na nekega MON-ovca izmeri relativno vlažnost. 🙂

Evo sm vedu da bo SantaBarbara 16.del.
Nazadnje je blo da je snajper Dragunov padu v depro zarad ločitve. Za matjazkota je ze dolg jasno da je zgubu nedolžnost v rani mladosti z nemško prostitutko zarad česar ma še danes komplekse.
Calipso ma pa težave z dretjem in obožuje redkobesedne. Robi je padu v globalno zaroto in sedaj premišljuje o filozofiji večnega vračanja.
Ti mi greš pa na jetra še zmer.

Aja pa enmu se ne da droptin iz mize na tla vržt.
Lenivci eni brez domišlije.

Da ne bosta užaljeni sem se spomnil še dveh uporabnic.

Goldfish rada grgra in dela mehurčke, Senza pa papa.

A sm še koga pozabil oment?

Obožujem p(r)ozorne ljudi:). Ful hvala:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close