Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek navlaženost vagine

navlaženost vagine

Z fantom se poznava ze dva mesca,sicer on zivi v tujini in grem k njemu zdaj drugic,pojavi se problem da prejsnic nisem bla dost sproscena/navlazena…in ne bi rada da to postane problem,za vsak nasvet se zahvaljujem

Lubrikant?

Daljša predigra?

Ne hodi več k fantu? 🙂
Visoka pričakovanja, strah itn. S časom bo že minilo, če fant ni preveč lesen. Mogoče bi se morala malo bolj osredotočiti na svoje počutje in ne le za vsako ceno ustreči fantu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj pa dater?

Mogoče je problem to, da ga vidiš le občasno in zato nisi dovolj sproščena od njem.
In bo sčasoma bolje, ko se bosta bolje spoznala. Če ne bo v ozadju kakšna želja po popolnosti ali prevelika pričakovanja do sebe.

Hvala,kar se tice lubrikanta,jih pa ne najdem pametnih ker,ker ta od durexa mi niti mau ni vsec in me use srbi po njemu,je pa res da je pritisk dost vecji ja…se mi zdi da to ker sva dost narazn vpliva, :))

pametnih lubrikantov ni…. niso še nobenemu zmerli IQja 🙂 😉

Drugač pa je polno primernih, samo malo morš sprobat… samo bom tak reko, če punca rabi lubrikant za vaginalno penetracijo je nekaj narobe… najverjetneje si ga ne želiš dovolj, da bi bla vlažna….

To da ti nisi vlažna je primerljivo z tem da njemu ne stoji…. torej nisi željna 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Menjaj tipa 🙂

Ne me prevec resno vzeti, ker le v tri dni ugibam, a prav?

Je hudic, ce tipa vidis kot “priloznost”, ne cutis pa tistega spolnega pozelenja pa njem.

Zeh

A tvoja tut ni vlažna in greš rajš spat?

A tvoja tut ni vlažna in greš rajš spat?[/quote]

Če bi morala ob svoji polnoletnosti druge spraševati, kako naj navlažim svojo vagino…potem bi se raje odpovedala spolnosti.

Če bi morala ob svoji polnoletnosti druge spraševati, kako naj navlažim svojo vagino…potem bi se raje odpovedala spolnosti.[/quote]Kako si ti brihtna punca…. :))))

Daj nam malo razloži kako to tebi uspe.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če bi morala ob svoji polnoletnosti druge spraševati, kako naj navlažim svojo vagino…potem bi se raje odpovedala spolnosti.[/quote]Kako si ti brihtna punca…. :))))

Daj nam malo razloži kako to tebi uspe.[/quote]

Vem, da sem:)))).

On_, kaj si ti tudi pri osnovah? Ne nooooo:). Meni je res slabo, kaj vse folk sprašuje. Samo še čakam post z vsebino…..lačen sem, pa ne vem kaj in kako jesti, mi lahko kdo svetuje?

Uspe biti brihtna ali biti vlažna ? :)))

Calypso, metlo ti bom vzela:)).

Izvoli, saj si mi jo itak ti posodila :)))))))

Kako si ti brihtna punca…. :))))

Uspe biti brihtna ali biti vlažna ? :)))[/quote]Ona je obetroje…. :)))

A si ti prepričana, da vsi “prav jedo”? Da je to kar samoumevno vsem?
Ravno tako vlažnost, ki je ni pa bi “morala” biti…
Punca očitno ni sproščena in si ga posledično ne želi na tak način, on pa tudi nima prav veliko pojma o tem.

Moj nasvet bi bil naj pač ne greta do konca dokler zadeva ni taka kot naj bi bila…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Drugi fant? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če bi morala ob svoji polnoletnosti druge spraševati, kako naj navlažim svojo vagino…potem bi se raje odpovedala spolnosti.[/quote]
A niso zlate ribice vedno vlažne ? :)))
Zato vlažnost za njih ne predstavlja problema ali nekega posebnega truda. 🙂

Če bi morala ob svoji polnoletnosti druge spraševati, kako naj navlažim svojo vagino…potem bi se raje odpovedala spolnosti.[/quote]
A niso zlate ribice vedno vlažne ? :)))
Zato vlažnost za njih ne predstavlja problema ali nekega posebnega truda. :)[/quote]

Kolk si ti pameten:)).

Tole je resen problem, vi se pa norćujete.

Verjamem, da pri tebi, ko vsako mine, še predno jo prime.

Verjamem, da pri tebi, ko vsako mine, še predno jo prime.[/quote]

hehe tud jaz mam tebe rad 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close