NAVIJALKE
Imam penaste navijalke, ampak mi žal ne ustrezajo, saj se konice las ne oblikujejo lepo. Ker imam barvane (beljene) lase, so iz tega razloga konice vedno precej občutljive. Zato jih moram oblikovati v koder. Imam neke stare kovinske navijalke, stare že sigurno 20 let, ki so še vedno najboljše. Če se mi pa mudi, pa si konice posušim z debelo krtačo.
@kaj pa za dolge lase, preveri, da v izdelkih za lase, ki jih uporabljaš, ni snovi ki sušijo las, npr alkohol denat ipd. Kokosovo olje tudi dela čudeže, predvsem pa redno striženje konic kar pa sigurno že veš. Lp
Sprobala sem veliko različnih olj (kokosovega še nisem), zaenkrat mi najbolj odgovarja Rich iz Milerja. Je malo dražji, ampak se mi zdi vreden tega denarja. Šampone kupujem kar pri frizerju, kar mi oni svetujejo – bom pa preverila sestavine, upam, da mi niso priporočili kaj kar dodatno suši lase.
Strižem se pa kar pogosto – žal beljenje lase kar poškoduje, čeprav je narejeno strokovno. Ampak kaj čmo – če je pa tko fajn bit mal blond:-)
Forum je zaprt za komentiranje.