Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NAVIJALKE

NAVIJALKE

Zanima me, če kdo ve, kje se da kupiti in če se sploh da kupiti navijalke, tiste klasične z rahlim ježki, ki si jih kar zavil med lase in je bila frizura bolj “polna”.
Enkrat je bilo to zelo moderno, vidim,pa, da tudi novejše frizure niso več strogo ravne ampak bolj valovite.
Hvala.

V vsakem Mercatorju, Dmju, Mulerju… jih imajo.

Tako je, skoraj povsod imajo. Sploh pa DM, Müller,..

v DM in Milerju sem videle take, ki imajo rahle ježke.
Jaz pa že dolgo iščem klasične, velike – morda take, ki imajo pokrovček ali elastiko. Imam namreč zelo dolge in goste lase in se mi navijalke z ježki zapletejo.
Bom hvaležna za informacijo.

Tudi jaz imam dolge lase, zato uporabljam tuste gumjaste oz. penaste navijalke, zgledajo kot špageti, imaš različne debeline. Brez pripenjanja, samo zaviješ v polžka ali kaj podobnega.

Imam penaste navijalke, ampak mi žal ne ustrezajo, saj se konice las ne oblikujejo lepo. Ker imam barvane (beljene) lase, so iz tega razloga konice vedno precej občutljive. Zato jih moram oblikovati v koder. Imam neke stare kovinske navijalke, stare že sigurno 20 let, ki so še vedno najboljše. Če se mi pa mudi, pa si konice posušim z debelo krtačo.

Kaj pa če konic ne naviješ in začneš navijat pri korenu las?
Jaz bi pogledala na tvojem mestu v frizerski trgovini, ena je bila v BTCju nasproti Müllerja pri hali A7, zraven trgovine za živali, če pa je še tam pa nevem. Tam so imeli res vse vrste dobrih frizerskih navijalk.

Hvala – ja, vem katero trgovino misliš, sem jo opazila. Bom šla pogledat kaj imajo.
Konice mi frlijo na vse strani, če jih še mokre ne navijem – malo pomaga mazanje z olji za lase, ampak zdravi delujejo le če so konkretno naviti.

http://www.frizerskatrgovina.si/catalog/category/view/s/navijalke-za-trajno/id/58/

http://www.klevi.si/katalog/G062/navijalke-za-trajno-ondulacijo
Misliš tole?

@kaj pa za dolge lase, preveri, da v izdelkih za lase, ki jih uporabljaš, ni snovi ki sušijo las, npr alkohol denat ipd. Kokosovo olje tudi dela čudeže, predvsem pa redno striženje konic kar pa sigurno že veš. Lp

Sprobala sem veliko različnih olj (kokosovega še nisem), zaenkrat mi najbolj odgovarja Rich iz Milerja. Je malo dražji, ampak se mi zdi vreden tega denarja. Šampone kupujem kar pri frizerju, kar mi oni svetujejo – bom pa preverila sestavine, upam, da mi niso priporočili kaj kar dodatno suši lase.
Strižem se pa kar pogosto – žal beljenje lase kar poškoduje, čeprav je narejeno strokovno. Ampak kaj čmo – če je pa tko fajn bit mal blond:-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close