Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Naveličala sem se fanta

Naveličala sem se fanta

Želim si mojega bivsega nazaj! Tako lepo nama je bilo, res, da ni bilo vse rožnato pa vseeno ga pogresam. Za razhod sem bila kriva jaz saj sem ga varala z 25 let starejšim moškim. Skupaj z bivsim sva bila 5 let.

Po razhodu s fantom sva ostala s tem moškim skupaj in sedaj sva par 8 let. On ima sicer ze otroka od prej. Zaradi mene je pustil ženo in se ločil.

Sedaj pa po 8ih letih pogrešam mojega bivsega. Kontaktirala sem ga že, da se dobiva, da kakšno rečeva itd. A nevem, ce bo sprejel ponudbo saj sem ga takrat močno prizadela.

Zelim si ga nazaj, saj se tega zdajšnjega naveličala. Ze star je, za na odpad. Kaj naj delam s 40 letnim moskim? Sej je ze skor za dom za ostarele.

Odgovor na objavo uporabnika
Gledagakurac, 04.02.2022 ob 09:59

Želim si mojega bivsega nazaj! Tako lepo nama je bilo, res, da ni bilo vse rožnato pa vseeno ga pogresam. Za razhod sem bila kriva jaz saj sem ga varala z 25 let starejšim moškim. Skupaj z bivsim sva bila 5 let.

Po razhodu s fantom sva ostala s tem moškim skupaj in sedaj sva par 8 let. On ima sicer ze otroka od prej. Zaradi mene je pustil ženo in se ločil.

Sedaj pa po 8ih letih pogrešam mojega bivsega. Kontaktirala sem ga že, da se dobiva, da kakšno rečeva itd. A nevem, ce bo sprejel ponudbo saj sem ga takrat močno prizadela.

Zelim si ga nazaj, saj se tega zdajšnjega naveličala. Ze star je, za na odpad. Kaj naj delam s 40 letnim moskim? Sej je ze skor za dom za ostarele.

Če bi bila jaz tvoj bivši, bi ti rekla “gleda te kurac” in te odjebala

Matematika ti pa ni glih jaka strana, ane?

Če ti ne veš kaj s 40letnikom, potem je nekaj narobe s tabo.. to so pa ja najlepša leta za v dvoje. Se boš morala sama malo podvizati, niti z bivšim ti ne bo dobro, ker je problem v tebi.

Odgovor na objavo uporabnika
matematikatehnika, 04.02.2022 ob 10:08

Matematika ti pa ni glih jaka strana, ane?

lol

če je 25 let starejši od nje in sta zdaj par 8 let, pa 40 let je star???

za 15 letnico ima kar pestro življenje

Strinjam se s tabo, če imaš možnost, izberi najbolje zase. Go girl!

40 je star?

in 25 let starejši od tebe?

in 8 let sta par?

Kaj od prvega/drugega razreda njegove osnovne šole sta skupaj?

In punco iz vrtca je pustil zaradi tebe?

Le otrok mi ne gre v to zgodbo.

Eh, no NAKLADŠ

Če je sedanji  moški  25 let starejši od tebe in ima sedaj 40 let,  ti si stara KOLIKO  LET  ???  15 let (40-25 =15)  in bila si 5 let že  z bivšim….

PUNČKICA si a ne …  🙂

pa MOŠKI pri 40 let so najbolj zreli moški, če bi to poskusila ne bi tako neumnost pisala.. GLUPA si….

Ampak pazi to, pri 7 letih, ko je začela s sedanjim, je bila že 5 let v vezi z bivšim. Eni pa res rano začnete z ljubezenskim življenjem. Tolk kasneje pa z matematiko :)))

Me zanima če boš Atija in Mamico spravila pri 40-ih v DOM ZA OSTARELE…

bogi so kakšno HČI imajo… res…

Jaz te nebi jebal 1%. Zelim ti tudi, da te noben moski vec nebo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close