Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Navajanje “bivših”

Navajanje “bivših”

Neeeee, ona je samo izločila perjad iz svojega seznama možnih kandidatov…. 😉
Koga to moti? 😉 :)))[/quote]

On_ dokazal si, da razumeš ženske dušce:).
Atorv, tebi nisem namenila še nobenega?:))[/quote]

razumljivo, nisem jaz dovolj visoko, da bi si ti vzela čas zame.

On_ dokazal si, da razumeš ženske dušce:).
Atorv, tebi nisem namenila še nobenega?:))[/quote]

razumljivo, nisem jaz dovolj visoko, da bi si ti vzela čas zame.[/quote]

Zadel si me direktno v srce…
Ne tko razmišljat, res ne. Zame ste vsi visoko:))).

Jah trudim se, da bi jih res, koliko mi pa to uspeva je pa druga zgodba…. 🙂
A to se je zgodilo danes prvič? :)[/quote]Prvič kaj? Misliš s tvoje strani?:)))

A veš kako je…moških ne smeš preveč trepljati po rami, ker potem jim pride v navado:)).[/quote]Jaz se trudim vsak dan, ne vem pa če se to opazi….. :))))

Veš tudi z ženskami je podobno, nekje sem prebral, da je dovolj, da ji samo enkrat rečeš, da je lepa in hudič ji bo to ponavljal vsak dan….. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Prvič kaj? Misliš s tvoje strani?:)))

A veš kako je…moških ne smeš preveč trepljati po rami, ker potem jim pride v navado:)).[/quote]Jaz se trudim vsak dan, ne vem pa če se to opazi….. :))))

Veš tudi z ženskami je podobno, nekje sem prebral, da je dovolj, da ji samo enkrat rečeš, da je lepa in hudič ji bo to ponavljal vsak dan….. :))))[/quote]

Zame ste vsi TOP:)).

On_ preveč bereš…neumnostiiiii:).

Danes sem največ tebe bral….. 😀
Ne bit tako stroga do sebe, nooooo 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jah trudim se, da bi jih res, koliko mi pa to uspeva je pa druga zgodba…. 🙂
A to se je zgodilo danes prvič? :)[/quote]Prvič kaj? Misliš s tvoje strani?:)))

A veš kako je…moških ne smeš preveč trepljati po rami, ker potem jim pride v navado:)).
[/quote]
A ni to lepo, da ima človek tako dobre navade, take, da se jih potem lahko potreplja po rami? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne bit tako stroga do sebe, nooooo 😉 :))))[/quote]

Oooooo ti utelešena zloba:))).

Si nadanem plahutnice in se delam kot da je to kompliment:))).

Prvič kaj? Misliš s tvoje strani?:)))

A veš kako je…moških ne smeš preveč trepljati po rami, ker potem jim pride v navado:)).
[/quote]
A ni to lepo, da ima človek tako dobre navade, take, da se jih potem lahko potreplja po rami? :))[/quote]

Seveda, to je odlično:). Pravil le, da preveč trepljanja škodi:)). Človek lahko hitro zaide na stranska pota, ker se poleni.

Ne bit tako stroga do sebe, nooooo 😉 :))))[/quote]Oooooo ti utelešena zloba:))).

Si nadanem plahutnice in se delam kot da je to kompliment:))).[/quote]Mi je mučki provokator ljubši…. 😀
Bodi ti (prijetno) zlobna jaz bom pa ono drugo, ok? :))))

Oooooo ti utelešena zloba:))).

Si nadanem plahutnice in se delam kot da je to kompliment:))).[/quote]Mi je mučki provokator ljubši…. 😀
Bodi ti (prijetno) zlobna jaz bom pa ono drugo, ok? :))))[/quote]

Le kako bi te lahko zavrnila…seveda, kakor rečeš:))). Matr sm osladno prijazna:)))

A ni to lepo, da ima človek tako dobre navade, take, da se jih potem lahko potreplja po rami? :))[/quote]

Seveda, to je odlično:). Pravil le, da preveč trepljanja škodi:)). Človek lahko hitro zaide na stranska pota, ker se poleni.[/quote]V silni vnemi bi lahko tudi komu ramo spahnila….. 😀

Seveda, to je odlično:). Pravil le, da preveč trepljanja škodi:)). Človek lahko hitro zaide na stranska pota, ker se poleni.[/quote]V silni vnemi bi lahko tudi komu ramo spahnila….. :D[/quote]

Ne ne, to pa ne. Samo boža boža:)). Ej, dons me boš sanjal…ti rečem:))). To je huje kot če bi ti kaj spahnila:))).

V silni vnemi bi lahko tudi komu ramo spahnila….. :D[/quote]

Ne ne, to pa ne. Samo boža boža:)). Ej, dons me boš sanjal…ti rečem:))). To je huje kot če bi ti kaj spahnila:))).[/quote]Mogoče to kako te spuščam v svoj akvarij in mi razbiješ šipo potem nas pa vse voda odnese…… 😀
Bi prosil za razlago sanj…. :)))))

Ne ne, to pa ne. Samo boža boža:)). Ej, dons me boš sanjal…ti rečem:))). To je huje kot če bi ti kaj spahnila:))).[/quote]Mogoče to kako te spuščam v svoj akvarij in mi razbiješ šipo potem nas pa vse voda odnese…… 😀
Bi prosil za razlago sanj…. :)))))[/quote]

Omg, kaj si ti tut riba?:)))) Ej stari, česa ne poveš:)). Pol bova skupaj plavala…si ti več na hrbtu al kaj ti je ljubše?:))))

Goldfish, On_, a sta že kdaj slišala za zasebna sporočila? Flirt in “banter” najbolj paše tja…Pa še naključni obiskovalci foruma se lahko izognejo citatnim piramidam.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [i]"It is by caffeine alone I set my mind in motion. It is by the beans of Java that thoughts acquire speed, the hands acquire shakes, the shakes become a warning. It is by caffeine alone I set my mind in motion."[/i]

Mogoče to kako te spuščam v svoj akvarij in mi razbiješ šipo potem nas pa vse voda odnese…… 😀
Bi prosil za razlago sanj…. :)))))[/quote]

Omg, kaj si ti tut riba?:)))) Ej stari, česa ne poveš:)). Pol bova skupaj plavala…si ti več na hrbtu al kaj ti je ljubše?:))))[/quote]
matr … kako bi mi preživeli brz teh klobas dreka

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Bivšo rad navedem, ker se niso izpolnile njene mokre sanje, kako se bom kot klošar priplazil nazaj in prosil……………..!
Sicer ne vem česa naj bi prosil. To da ga ne serje z drugimi sem prosil pred tem!!

Goldfish je nimfomanka, On_ pa “topel”

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Goldfish je nimfomanka, On_ pa “topel”

a je zdej jasn

Meni edina stvar, ki je jasna je ta, da ti nimaš niti enega prijatelja. Pa da se zaradi tega vsak večer točno ob 20:30 naliješ, potem se pa sam s sabo pogovarjaš na forumu. In seveda, ker te noben ne šmirgla 5 %, pa žališ ljudi in čakaš kdaj boš dobil nazaj kak odgovor. To je tvoje žalostno življenje.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ampak jeza je pa še zmeraj ostala. A ne? 🙂

in kaj in v kakšnem stanju ti tipka na MON_U 😛
pikec: tako se sam v svoja jajca vzratno grizež, da si pomilovanja vreden,
btw: kaj jaz “res” počnem in kje vsakič, ko tipkam sem … ne moreš niti sanjati, kaj šele si domišljati. Ja?
Če bi videl moje IP … bi naredil samomor od zavisti 😛

– pikec

– v jajca vzgrizneš, vzratno

– ko sem bil jaz v tvojih letih…

– ja ?

Besedni zaklad in humor, ki mu ni para.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

heh – več bi vedel, če nebi tožil in mojih objav nebi brisali

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close