Navajanje “bivših”
:))))))))))
Eh, kdo ti je kriv, če nimaš posluha za glasbo….. pejt štihat…. 😀 😀
Pa si se nekje hvalila, da obvladaš ples, kaj je sedaj? Imaš priliko, muzičari že čist razgreti, ti pa rep med noge….. :)))
Pa si se nekje hvalila, da obvladaš ples, kaj je sedaj? Imaš priliko, muzičari že čist razgreti, ti pa rep med noge….. :)))[/quote]
Čaki no, ti si zdaj nekaj zamešal:))). Ples je super, samo gibi morajo biti usklajeni:)). Pa men se ne da “petelinčke” o rokovanju z ženskami učit noooo:)). To al maš al pa nimaš:)). A ti maš On_?:)
Pa si se nekje hvalila, da obvladaš ples, kaj je sedaj? Imaš priliko, muzičari že čist razgreti, ti pa rep med noge….. :)))[/quote]
Čaki no, ti si zdaj nekaj zamešal:))). Ples je super, samo gibi morajo biti usklajeni:)). Pa men se ne da “petelinčke” o rokovanju z ženskami učit noooo:)). To al maš al pa nimaš:)). A ti maš On_?:)[/quote]Nikoli ne boš izvedela, če si ne upaš prit bliže…… če pa prideš je pa lahko usodno…. 😀
Boš tvegala? 😉 :))))
Sploh pa zakaj ne bi podučila petelinčkov plesnih korakov? To res ni enostavno a ko ti rata, da tancajo po tvojem muštru si zmagala…… :)))))))
Čaki no, ti si zdaj nekaj zamešal:))). Ples je super, samo gibi morajo biti usklajeni:)). Pa men se ne da “petelinčke” o rokovanju z ženskami učit noooo:)). To al maš al pa nimaš:)). A ti maš On_?:)[/quote]Nikoli ne boš izvedela, če si ne upaš prit bliže…… če pa prideš je pa lahko usodno…. 😀
Boš tvegala? 😉 :))))
Sploh pa zakaj ne bi podučila petelinčkov plesnih korakov? To res ni enostavno a ko ti rata, da tancajo po tvojem muštru si zmagala…… :)))))))[/quote]
A ti mene prepričuješ al se mi samo zdi?:)))) Jst sem že čist blizu, ližem sladoled skozi šipo:))).
Odprtih rok sprejemam samo profije:)). Čas je zlato, men se ne da brezupnim primerom vplivat fejkano upanje:))). Matr sm žleht:)).
Čaki no, ti si zdaj nekaj zamešal:))). Ples je super, samo gibi morajo biti usklajeni:)). Pa men se ne da “petelinčke” o rokovanju z ženskami učit noooo:)). To al maš al pa nimaš:)). A ti maš On_?:)[/quote]
Kdo pa jih bo? A ti bi take, ki že znajo plesati? Tisti že plešejo s svojo soplesalko. :))
Kaj si pa s tem mislila, da to imaš ali pa nimaš? Še noben ni priplesal ven iz maternice, vsaj slišal še nisem o tem. :))
Ko bi bila samo to bi bilo še dobr….. 😀 😀
Kakšno lažno upanje? Če se stvari lotiš z vso resnostjo ni vrag, da ne uspe pa če moraš zato petelinčke ošopat….. :))))
A to maš tist sladoled, ki si si ga od Matkiča izprosila? Pazi na jeziček, ne potiskaj tako močno, lahko šipa poči, potem bi si onesposobila najmočnejše žensko orožje….. 😉 :)))))
Čaki no, ti si zdaj nekaj zamešal:))). Ples je super, samo gibi morajo biti usklajeni:)). Pa men se ne da “petelinčke” o rokovanju z ženskami učit noooo:)). To al maš al pa nimaš:)). A ti maš On_?:)[/quote]
Kdo pa jih bo? A ti bi take, ki že znajo plesati? Tisti že plešejo s svojo soplesalko. :))
Kaj si pa s tem mislila, da to imaš ali pa nimaš? Še noben ni priplesal ven iz maternice, vsaj slišal še nisem o tem. :))[/quote]
Po tvoje smo ženske tiste, ki naredimo moške dobre plesalce?:) In po tej logiki je vsak, ki jedober, že zaseden, ker je izklesan po podobi svoje soplesalke:).
Občutek za ženske je delno že prirojen. Grobijan bo ostal grobijan, takšnemu ni pomoči:). Si že slišal za gene?:) Tiste dobre gene?:))
Marko, a dobro plešeš?:)))
Kakšno lažno upanje? Če se stvari lotiš z vso resnostjo ni vrag, da ne uspe pa če moraš zato petelinčke ošopat….. :))))
A to maš tist sladoled, ki si si ga od Matkiča izprosila? Pazi na jeziček, ne potiskaj tako močno, lahko šipa poči, potem bi si onesposobila najmočnejše žensko orožje….. 😉 :)))))[/quote]
Hohohoho:)
Se popravljam…ti si žleht:)))).
Torej verjameš v to, da je nemogoče mogoče?:) Hja, jst nisem resna veš:). Težko se lotim z vso resnostjo, če mi to manjka:)). Kaj predlagaš?:)
Izprosila sladoled? Maš feeling, da si kaj izprosim…jst vzamem:)))).
Zadnjič sem gledal Prijatelje, tam je Joey naučil plesati hišnika. Verjetno se da tudi tako, vendar kdo se pa danes še uči tako. :)) Jaz mislim, da se skupaj lahko največ naučimo. Že želiš živeti v dvoje, se tega ne moreš naučiti tako, da živiš sam. :))
Mogoče je kje kak dober (geni), ki še ni zaseden, samo nekdo mu mora povedat, da je dovolj dober oziroma, da ima prave gene zanjo. 😉
A to maš tist sladoled, ki si si ga od Matkiča izprosila? Pazi na jeziček, ne potiskaj tako močno, lahko šipa poči, potem bi si onesposobila najmočnejše žensko orožje….. 😉 :)))))[/quote]
Torej verjameš v to, da je nemogoče mogoče?:) Hja, jst nisem resna veš:). Težko se lotim z vso resnostjo, če mi to manjka:)). Kaj predlagaš?:)
Izprosila sladoled? Maš feeling, da si kaj izprosim…jst vzamem:)))).[/quote]Čakaj malo deklica, ti si na oni strani šipe, kot si napisala, ne moreš kar vzet…. 😉 Razen, če si tako nasilna, da boš razbila šipo potem bosta petelinča res ostala brez perja……. :)))))))))))
A misliš, da sem se že tak rodil (žleht) ali sem tak postal, ker se s tabo družim? …. 😉 :)))))
Zadnjič sem gledal Prijatelje, tam je Joey naučil plesati hišnika. Verjetno se da tudi tako, vendar kdo se pa danes še uči tako. :)) Jaz mislim, da se skupaj lahko največ naučimo. Že želiš živeti v dvoje, se tega ne moreš naučiti tako, da živiš sam. :))
Mogoče je kje kak dober (geni), ki še ni zaseden, samo nekdo mu mora povedat, da je dovolj dober oziroma, da ima prave gene zanjo. ;)[/quote]
Samo kdor ne zna živeti sam s sabo, bo težko z drugimi. Prvo se naučiš biti sam, potem šele dozori želja po druženju. V dvoje se učiš prilagajanja, sklepanja kompromisov pri vsakdanjih stvareh. Skupaj deliš, daješ in sprejemaš.
Zakaj bi nekomu odpiral oči, da je dovolj dober, če sam tega ne misli? Prvo moraš sprejeti sebe, ne živiš od besed drugih.
Izprosila sladoled? Maš feeling, da si kaj izprosim…jst vzamem:)))).[/quote]Čakaj malo deklica, ti si na oni strani šipe, kot si napisala, ne moreš kar vzet…. 😉 Razen, če si tako nasilna, da boš razbila šipo potem bosta petelinča res ostala brez perja……. :)))))))))))
A misliš, da sem se že tak rodil (žleht) ali sem tak postal, ker se s tabo družim? …. 😉 :)))))[/quote]
Samo še vžigalice manjkajo…deklica z vžigalicami:))). Pa da naredimo kres, ko že imamo dovolj slame:)).
Glej poba…dobro se sliši, da sem za šipo, tako malo naivno, spogledljivo in nagajivo:). Samo kaj je pa v resnici…?:))) Mmmmm dober sladoled si mi prinesel:))).
Ob meni se vsak otopli, popusti, torej si se tak že rodil:)).
A lahko sprejmeš sebe v okolju, kjer te nekdo celo življenje kritizira, ti vzbuja slabo vest s svojimi besedami in dejanji?
A lahko sprejmeš sebe v okolju, kjer te nekdo celo življenje kritizira, ti vzbuja slabo vest s svojimi besedami in dejanji?[/quote]
Težko. Samo v odrasli dobi se lažje postaviš na drugi breg in vidiš, kaj je bilo v preteklosti prav in kaj narobe. K stvari pristopiš kritično in če imaš srečo, greš na dolgo pot spoznavanja sebe.
No to me po svoje veseli, da sedaj vem, da nisi zlobna….. samo malo bolj pazi s tem sladoledom, vse boš popacala nooooo. Mogoče ti samo jeziček mal nagaja…. :)))[/quote]
Lepo, da sva razčistila in si prišel do tako bogatega spoznanja:)))). Wtf? Kako si lahko sploh pomislil, da sem zlobna?:)) Tolk dobrote v meni, tolk ognja:)))
No to me po svoje veseli, da sedaj vem, da nisi zlobna….. samo malo bolj pazi s tem sladoledom, vse boš popacala nooooo. Mogoče ti samo jeziček mal nagaja…. :)))[/quote]
Lepo, da sva razčistila in si prišel do tako bogatega spoznanja:)))). Wtf? Kako si lahko sploh pomislil, da sem zlobna?:)) Tolk dobrote v meni, tolk ognja:)))[/quote]Ogen ni vedno dober, če mi pride v streho bom pogorel do tal….. 😉 :)))
Kako sem pomislil, da si zlobna? Ja kako le, sama si povedala….. wtf, kaj pa toliko vrtiš tist jeziček? 😉
Ma čist si se zaslinila, daj da te obrišem….. :)))))
Lepo, da sva razčistila in si prišel do tako bogatega spoznanja:)))). Wtf? Kako si lahko sploh pomislil, da sem zlobna?:)) Tolk dobrote v meni, tolk ognja:)))[/quote]Ogen ni vedno dober, če mi pride v streho bom pogorel do tal….. 😉 :)))
Kako sem pomislil, da si zlobna? Ja kako le, sama si povedala….. wtf, kaj pa toliko vrtiš tist jeziček? 😉
Ma čist si se zaslinila, daj da te obrišem….. :)))))[/quote]
Kolk si ti pozoren…da te nam jst “ubrisala”:))).
No, mislila sem na ogenj kot simbol topline in nečesa, kar je prijetno, da ti je toplo pri srčku:))). Ne izzivaj, ker lahko tudi bruham ogenj…..:))).
No to pa je poučno za petelinčke, hočeš bit pozoren ona ti pa takole vrne in te “ubriše”….. :)))) Pa niti ne ve, da ima poleg vsega še pol škrnicla od sladoleda malimanega na lice… pa naj ima… :)))))
A bruhala bo ogenj? Hočeš povedat, da imaš velika usta al kaj? 😀
Ubogi bivši…. da sem jaz na njihovem mestu si ne bi upal bit nikoli tvoj bivši pa če me scvreš kot čevapčič s tem plamenom bi bil še kar s tabo… 😀 😀
No to pa je poučno za petelinčke, hočeš bit pozoren ona ti pa takole vrne in te “ubriše”….. :)))) Pa niti ne ve, da ima poleg vsega še pol škrnicla od sladoleda malimanega na lice… pa naj ima… :)))))
A bruhala bo ogenj? Hočeš povedat, da imaš velika usta al kaj? 😀
Ubogi bivši…. da sem jaz na njihovem mestu si ne bi upal bit nikoli tvoj bivši pa če me scvreš kot čevapčič s tem plamenom bi bil še kar s tabo… 😀 :D[/quote]
Mučki provokator:)) Saj motiti se je človeško ups moško:)).
Forum je zaprt za komentiranje.