Navajanje “bivših”
Kako duhovit odgovor On_, čisto v tvojem stilu. Ko nimaš nič pametnega za napisat nazaj, se pa potem delaš norca iz ljudi. Vsak pameten človek ve, da si s horoskopom nimaš kaj za pomagat v življenju. In to ni vsiljevanje mojega pogleda, to je realnost, ki bi se je vsak moral zavedati. Sicer pa kar se mene tiče lahko tudi vsako jutro brskate po časopisih in prebirate dnevni horoskop, dokler ne razlagate še meni o tem sranju bomo čisto okey, me ne moti.
To ni res. Eni prav lepo služijo na poznavanju le tega, torej si pomagajo z njim v svojem življenju.
Se strinjam. Ne moreš vedno govoriti na splošno, če je recimo bivši zasedal velik del preteklosti in se je marsikaj dogajalo ravo zaradi partnerstva. Če pa je to zgolj iskanje krivcev izven sebe…no, kaj sele napisano. Kar imej svojo temo za smetenje.zaradi tega sploh ne rabiš biti v zvezi, lahko so vsi monovci krivi za tvojo nesrečo:)).[/quote]
a to lahko razumem kot, da “zbirata”/generirata “bivše”, da jih imata potem za vsak ekscesni primer (aka temo na netu) na zalogi ☺
ali morda naredita kakšnega “bivšega” v trenutku, ko je to treba v kakšni temici poudariti ☺[/quote]
Bi bilo fino ko ne bi predvideval nekaj kar ni niti nakazano,
a to lahko razumem kot, da “zbirata”/generirata “bivše”, da jih imata potem za vsak ekscesni primer (aka temo na netu) na zalogi ☺
ali morda naredita kakšnega “bivšega” v trenutku, ko je to treba v kakšni temici poudariti ☺[/quote]
Bi bilo fino ko ne bi predvideval nekaj kar ni niti nakazano,[/quote]
kaj sele napisano, manjka.
Marko, ti si itak lost case. Vidis bele zajce tam, kjer ji ni. Pravi spiritualist.
Kako duhovit odgovor On_, čisto v tvojem stilu. Ko nimaš nič pametnega za napisat nazaj, se pa potem delaš norca iz ljudi. Vsak pameten človek ve, da si s horoskopom nimaš kaj za pomagat v življenju. In to ni vsiljevanje mojega pogleda, to je realnost, ki bi se je vsak moral zavedati. Sicer pa kar se mene tiče lahko tudi vsako jutro brskate po časopisih in prebirate dnevni horoskop, dokler ne razlagate še meni o tem sranju bomo čisto okey, me ne moti.[/quote]Veš kaj nekateri se precej posvečajo horoskopom, ne mislim tu dnevne v cajtngah.
Menda imajo tudi uspehe pri napovedih, predvsem mislim tu tiste vzhodne kulture, kjer se ljudje niti ne trudijo, če jima zveze niso naklonjene.
Sadni, če že nisem kaj pametnega napisal bi pa vsaj ti kaj pametnega prebral iz tega, če bi imel te sposobnosti….. pa jih nimaš, menda imaš tak horoskop….. ;)Na, pa sem vse upropastil, pa tako dobro nama je šlo…… :))))))))
Menda imajo tudi uspehe…[/quote]Ne domišljam si, da vem zato sem napisal menda.
Sploh so pa tudi Hitlerju napovedali njegov konec precej natančno pa jih je od razočaranja in tugote, dal pobiti….. no, pa mu ni pomagalo, zgodilo se je ravno tako kot so napovedali njegovi “horoskopovci” na katere je na začetku sam veliko stavil.
Sadni a dopuščaš možnost, da o teh stvareh enostavno vemo premalo, da niti pod razno ne vemo s čim imamo opravka in da naša stopnja razvitosti preprosto nima orodja, metra, vage… da izmeri nekaj kar nam je tako tuje, kar ne paše v naš materialni svet (ki je v 99,9% itak iz čiste energije, za tisti 1% pa niti ne vedo kaj sploh je)?
Ali si zagvišno prepričan v svoj prav in znanost, ki jo poznaš, podobno kot so bili nekoč prepričani, da je zemlja ploščata? :/
Menda imajo tudi uspehe…[/quote]Ne domišljam si, da vem zato sem napisal menda.
Sploh so pa tudi Hitlerju napovedali njegov konec precej natančno pa jih je od razočaranja in tugote, dal pobiti….. no, pa mu ni pomagalo, zgodilo se je ravno tako kot so napovedali njegovi “horoskopovci” na katere je na začetku sam veliko stavil.
[/quote]
Samo še čakam, da mi boš omenil Babo Vango, haha. Vem, sem tudi sam dosti prebral o tem. Hkrati sem tudi slišal že za kakšno izkušnjo od znancev, pa, eh, pri meni je ponavadi tako, da dokler sam tega ne doživim oz. da mi dokažeš črno na belem, ti nebom nič verjel. Jaz bi šel do vedeževalca samo, če mi ne zaračuna, pa če mi ne vrže tiste debilne karte na mizo ( uuu poglej sonček imava tu, vse se bo dobro izšlo ), kot jih je imel Danny, ali pa kristalno kroglo, v kateri si ogleduje samega sebe in si zraven popravlja frizuro.
Se opravičujem, toda koliko sem Markota do zdaj brala ugotavljam, da je marsikatera tema ravno zaradi njegovega enoličnega, suhoparnega, zdolgočasnega, ponavljajočega se pisanja postane “mrtva”. Dolgočasno je z nekom debatirati, ko že veš kaj ti bo napisal nazaj, raje mu ne repliciram.[/quote]
To je pač tvoja izkušnja. 🙂
Pa recimo, da je Markovo pisanje enolično (če izhajam iz tvoje izkušnje), meni odziv na Markovo pisanje prav tako veliko pove o tisti drugi osebi.
O meni :
– ne varam
– ni me težko spraviti v razmerje in me tam zadržati
– ne flirtam z drugimi ženskami, če sem v razmerju ( kaj šele vpričo partnerice )
– diplomacija mi ni tuja
Moj najboljši prijatelj je tudi strelec in ni niti približno tak, kot si jih opisala zgoraj.
Conclusion : Horoskop je en navaden bullshit. Nehaj brat pravljice Antilopa in se sooči z realnim svetom, sprejmi ljudi takšne kot so, namesto, da jih kategoriziraš po astroloških znamenjih.[/quote]
Lepo je zgornje alineje prebrat. Jaz te nisem nikamor popredalčkala, saj je meni vseeno, kaj si ti po horoskopu. Ampak, ker si pisal o tem, da ti je ženska sesula vse v obraz in te tako presenetila, sem poskušala ugotoviti, kaj ji je bilo, da je to storila. Nihče se ne jezi brez razloga, vsaj zanjo je moral biti nek razlog, čeprav se je tebi zdelo brezveze.
Pa še to – astrologijo so nekoč bolj cenili kot danes. Celo nekateri vladarji so imeli svoje osebne astrologe. Ali luna vpliva na plimovanje? Vpliva. Ali se ob polni luni rodi več otrok kot sicer? Praviloma se. Kako lahko kritiziraš nekaj, česar ne poznaš v nulo?
Le kaj je bilo temu zdravniku, da se je ukvarjal tudi z astrologijo? 🙂
Se opravičujem, toda koliko sem Markota do zdaj brala ugotavljam, da je marsikatera tema ravno zaradi njegovega enoličnega, suhoparnega, zdolgočasnega, ponavljajočega se pisanja postane “mrtva”. Dolgočasno je z nekom debatirati, ko že veš kaj ti bo napisal nazaj, raje mu ne repliciram.[/quote]
To je pač tvoja izkušnja. 🙂
Pa recimo, da je Markovo pisanje enolično (če izhajam iz tvoje izkušnje), meni odziv na Markovo pisanje prav tako veliko pove o tisti drugi osebi.[/quote]
Kaj recimo? Da si upam povedati “koliko je ura” ali kaj točno?
Lepo je zgornje alineje prebrat. Jaz te nisem nikamor popredalčkala, saj je meni vseeno, kaj si ti po horoskopu. Ampak, ker si pisal o tem, da ti je ženska sesula vse v obraz in te tako presenetila, sem poskušala ugotoviti, kaj ji je bilo, da je to storila. Nihče se ne jezi brez razloga, vsaj zanjo je moral biti nek razlog, čeprav se je tebi zdelo brezveze.
Pa še to – astrologijo so nekoč bolj cenili kot danes. Celo nekateri vladarji so imeli svoje osebne astrologe. Ali luna vpliva na plimovanje? Vpliva. Ali se ob polni luni rodi več otrok kot sicer? Praviloma se. Kako lahko kritiziraš nekaj, česar ne poznaš v nulo?
Le kaj je bilo temu zdravniku, da se je ukvarjal tudi z astrologijo? 🙂
http://sl.wikipedia.org/wiki/Nostradamus%5B/quote%5D
Vidiš, slabo bereš. Jaz nisem nikjer napisal, da je katera to meni vse sesula v obraz, pisal sem na splošno, nekaj kar se pogostkrat zgodi po “break upu”. Aja sej res, z vedeževalko se menim, ti itak vse veš o meni :>
Btw, ti imaš o astrologiji ravno toliko pojma kot jaz. Se pravi nič. Napisal sem ti, da sem strelec in nisi niti ene prave lastnosti naštela o meni. Ja vem za Nostradamusa, pa za Babo Vango, za Dannya pa tisto glupačo Karin. Kaj naj rečem, vsi ki so bili takrat cenjeni, kot vedeževalci oz. so še danes, jih ni več na svetu. Čudno ane, kar od enkrat ni noben več talentiran za to. Takrat so znali napovedat točen datum kdaj se bo zgodila prva in druga svetovna vojna, danes pa ti vedeževalec ne zna povedat niti, ali imaš naravne blond lase, ali pobarvane.
Ugibanje ali ima nekdo naravne blond ali pobarvane lase ni vedeževanje. Ne vem, kako boš iz graha uganil, da je neka ženska blondinka? :)) Ne vem, zakaj ti misliš, da se ukvarjam s tabo. Poznam cel kup strelcev in ti kar domnevaš, da se moj zapis nanaša nate. Strelca bi imela za prijatelja, pri partnerstvu pa bi temeljito premislila. Slabe izkušnje pač. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.