Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style NAVADNE KAVBOJKE-KJE????

NAVADNE KAVBOJKE-KJE????

ali mogoče kdo ve kje v lj. ali okolici prodajajo normalne ženske kavbojke,povsod samo na korenček,ki jih ne prebavljam…..lahko tudi dražje…l.p.

Ja skinny jeans je sedaj popularen že sigurno ene 5 let. Težko boš dobila navadne, nimam pojma. Zakaj ti pa ni všeč skinny jeans? Meni je pa full hud ravno zaradi tega ker se ti petke končno lahko v celoti vidijo, tiste navadne jeans hlače so jih v celoti prekrile.

Pred nekaj časa sem isto spraševala tudi sama 🙂
Jaz sem jih kupila ene bootcut (na zvonec) in ene ravne, res dobre, kul, v PROMOD (Citypark), vsake so stale 49 EUR. Imajo tudi cenejše, je pa res, da je tudi tam večina korenčkastih, se pa vsaj dobi tudi drugačne. Sem jih gledala tudi v C&A, vendar so mi bile iz predebelega materiala za zdaj, bodo hitro prevroče. Poglej tudi v S. Oliver – za kavbojke sicer ne vem, sem pa enkrat gledala ene druge dobre ravne cargo hlače, vendar jih nisem kupila.

Skinny jeans so dobre res samo na ful lepe noge s petkami. Če imaš predebela stegna (tudi če ne zelo) oz. mal preširoko zadnjico, zgleda groteskno. Pa petke moraš imeti, da je kul, na balerinke mi je hecno. Vendar pa veliko žensk ne nosi petk, tako da je ta moda res malo tako tako. Ful enoznačna.

Aja, meni pa na balerinke čisto ok izpade skinny jeans tudi tako furam zadevo. Pa saj ne obstajajo samo balerinke in petke. Fora skinny jeans-a je ravno v tem da lahko furaš razne low cut gležnarje in škornje vseh oblik in modelov.

Je pa res ja to se pa strinjam, da če ima ženska čudno postavo predebelo zadnjico ali stegna + zraven recimo še kratke noge to pa res potem grdo izpade. Za take je pa potem bolje da si izbira hlače ali jeans popolnoma raven kroj ali pa da je hlačnica še rahlo na zvonec.

ravno zato mi niso všeč,ker ne nosim petk ,sem bolj športen tip tako da …bom pa pogledala v city parku kot pravi ttm,v levis shopu sem jih že kupila za 120eu pa mislim da niso lih vredne tega denarja.nevem no…vesela bom še kakšnega predloga. tnx.

V Megaoutletu – imajo res vse možne modele, od baggy do korenčka in vse vmes. Malo je treba pobrskat, ker jih imajo na različnih stojalih, ampak se najdejo.

tom tailor (city park, Supernova Rudnik)

kje je ta megaoutlet?? a na rudniku??

Prejšnji teden sem jih kupila v C&A v BTC (nasproti Emporiuma)
Imajo jih tudi s skrajšanimi hlačnicami (short), kar mi je še posebno všeč, ker moram sicer vsake hlače krajšati, te pa so mi ravno prav.
Za poletje jih imajo v raznih neonskih barvah, tudi kapri modele in kar žal mi je bilo, da nimam nekaj let in nekaj kilogramov manj.
Tako sem ostala pri moji klasiki: raven model, ene temno modre, druge krem barve.
Cena 28,00 EUR.

Prejšnji teden sem jih kupila v C&A v BTC nasproti Emporiuma.
Imajo jih v vseh letos modernih neonskih barvah, dobi se tudi skrajšane hlačnice (short) in kapri modele.
Cena 28,00 EUR.

Jaz nisem glih neki debela, sem pa majhna in si ne drznem obleči skinny hlač, ker ne zgledam v redu. Kavbojke nosim ravne, ali celo malo zvončaste. Kupujem jih v Takko-tu na Rudniku, imajo tudi v treh dolžinah in (seveda) v vseh mogočih širinah. Pa niso drage, nekatere so celo nemarno poceni. Zadnjič sem kupila ene svetle, tanjše, za nekih 15 eur, pa so bile ful pohvaljene, kolk so dobre, he-he.

Jaz sem pa čist slučajno kupila ene od MANGO in so vrhunske!

N

Punce, dajte me prosim razvsetlit. Kakšne so hlače na korenčka, kakšne so skinny. Sem še iz prejšnjega stoletja…

Sem vitka in visoka in mi vse hlače pašejo.

Eden je na rudniku, drugi v BTC v tisti rdečkasti hali z balonom – nasproti Merkurja. Edina slaba stvar je, da tam roba hodi v valovih – torej včasih je ful, včasih bolj skromno. Dobiš pa firma kavbojke, znižane na 15, 10 evrov, če imaš srečo.

[img]http://www.thefashionpolice.net/wp-content/uploads/2011/09/skinny-jeans-bootcut-jeans.jpg[/img]

nosim prve tri tipe, cifra 42.. ja, tudi skinny, sem bila skeptična, pa so mi prijateljice, ki so glede tega brez dlake na jeziku, zatrdile, da nisem moteča za okolico :)))))

hvala punce ful ste mi pomagale.l.p.

Skinny so cele oprijete, na korenčka so pa zgoraj vseeno malo širše – kot klasične hlače, le da se proti gležnjem zožijo, medtem ko so klasične hlače ravne ali celo rahlo na ven.

na bolho poglej, dobiš nove take kot želiš za par €

Relativno klasične kroje jeansa dobiš pri Dorothy Perkins v Emporiumu pa pri Espritu v spletni trgovini. Pa kakšen Marc O’Polo za tiste, ki so pripravljeni ali zmožni dati kaj več denarja.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Sprehodi se malo po City Parku 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close