Navade pri 40
Nič kaj drugače kot prej.
Sicer sem zamenjala službo, ampak ne zato, ker bi bila 40 stara :).
Več časa zame? Časa imam vedno enako, prej ali sedaj :). Mogoče kaj je sedaj nekaj več, ker imam službo bliže.
Alkohola, kofeta itak nisem nikoli pila. Tako, da nisem to nič izločila.
Zakaj pa naj bi kolegen uživala pa mi sploh ni jasno?
Evo tudi jaz po 40 nosim samo še udobno spodnje perilo. Nič nikjer ne stiska in zateguje.
Jem več jagodičevja, ker mi paše. Kavo pijem s sojinim mlekom. Kava je prava, nič več Nescafe in podobni zvarki. Prešaltala sem nazaj na kruh, ki me vsaj naje.
Čevlje si kupujem 1 ali pol številke večje in udobne.
Vse, kar uporabljam, je bolj kvalitetno, več dam nase (nege, masaže itd.)… ampak ne zaradi let, je pač sovpadlo z dvigom življenjskega standarda. Kar pa je mogoče povezano z leti, ker leta prinesejo samozavest, da si postaviš ceno. Srat po glavi si pa že prej nisem kaj dosti pustila. Nisem pa ničesar opustila ala OH, kava ipd. Od nekdaj jem in pijem zmerno in sem posledično fit. Če bo pa kdaj zdravje zahtevalo drugače, se bom s tem ukvarjala takrat. Skratka, pri meni so leta prinesla razpucano v glavi in urejeno življenje in res ne bi bila še enkrat 20. Smo se ravno zadnjič s puncami pogovarjale o tem, in smo si bile glede tega enotne. Mogoče bo čez 10 let kaj drugače:)
Peppapig, 02.06.2021 ob 13:36
Bližam se 40. Sicer se imam kar nekaj let do tja, pa vendar. Kaj ste spremenile pri teh letih, kaj ste začele uživati? Več sprehodov, časa zase, izločile sladkor, kofein, alkohol? Začele uživati kolagen?
Večkrat si moram pobarvati narastek. Nekaj novih zdravstvenih težav.
Ker so otroci večji, lahko več berem.
Nosim iste stvari kot prej.
Pri zelo poznih 40ih. Začela uživati življenje:
Postala srečno samska, svobodna početi kar mi pade na pamet. Zamenjala službo. Družim se s komer hočem. Kadar hočem. Na glas povem, kaj hočem in česa nočem. Drugi se prilagajajo meni in ne več jaz drugim.
Uživam življenje z veliko žlico, škoda samo, ker nisem tega recepta poznala že praj.
Forum je zaprt za komentiranje.