Natuzzi zofe
Moja kolegica pa je prav tako kupila natuzzi trosed in moram rect, da sploh ni ne vem kaj. Pravzaprav je bolj neudoben kot udoben in se bolj splača pogledati za kakšnimi drugimi znamkami, ki so dosti cenejse in sploh ne slabše kvalitete.
Aja pa sedežna je bila 600.000 SIT.
Njej je pač pomembno, da je natuzzi, pa čeprav nikjer ne piše. Vsaj vidi se ne, he he.
Pa da ne boš mislila kakšno firmo od sedežne imaš, prodajalci jo reklamirajo kot vrhunsko italjansko …., ampak v resnici spada omenjena firma v ceneno skupino, ti priporočam, da pogleš MALO PO NETU ALI PA SKOČI TJA PREKO, PA BOŠ VIDELA, GLEDE KVALITETE PA NE DOSEGAJO NAŠIH, sek kot pravijo italjani še ti drek prodajo v celofanu!
Tudi jaz imam Natuzzijevo sedežno približno 1 leto in sem ful zadovoljna. Sem kar precej iskala okrog tudi med slovenskimi proizvajalci, ampak toliko izbire, različnih materialov in barv nisem našla nikjer. Pri natuzziju imajo sedežne tudi iz blaga ali mikrofibre, ki so precej cenejše od usnjenih (pa še med temi je veliko cenovnih razredov, odvisno od kvalitete usnja). V bistvu dobiš vsebino isto, le obleko izbiraš.
Tudi mi imamo, trosed in dvosed, umazane bele barve, sijajno se čisti, stara je 4 leta. Moram pa priznati, da sem pričakovala več ( usnje je že prilično zdelano, škripa -večkrat nas je obiskal serviser, ki je povedal, da kar pogosto mora menjati zrabljeno usnje). To je moja izkušnja, prijatelji pa imajo staro 18 let- belo in v brezhibnem stanju ( očitno se sedaj dela slabše).
Strinjam pa se da so zelo lepe in udobne.
lp,m
Tudi midva imava troset in fotelj in sva nadvse zadovolna. Imava jo slabo leto in v bež barvi. Nadvse sva navdušena z foteljem saj ima nagibno naslonjalo in mahenizem za noge in v njej se kar izgubiš. Tudi cena ni pretirano visoka saj imajo drugi proizvajalci glede na kvaliteto in dizajn približno enake cene.
Forum je zaprt za komentiranje.