Najdi forum

Nateg RCI

Pozdravljeni,
pišem, ker potrebujem pomoč oz. nasvet ljudi, ki imajo ali so imeli podobne težave.

Torej, moj oče se je nespametno pustil prepričati in se je včlanil v klub Rci. To se je zgodilo pred približno 6 leti, ko je na Tenerifih v Clubu Marina podpisal pogodbo, po kateri je moral za članstvo plačati 8000 evrov in potem še letno članarino in podobne neumnosti. Počitnice pa je minimalno koristil, s točkami, ki so na razpolago praktično ne moreš potovati nikamor, če jih ni porabil, so celo zapadle. Vglavnem, ves ta čas meče, težko zaslužen, denar stran oz. ga prostovoljno daruje goljufom. V času, ko je oče podpisal pogodbo, je v Clubu Marina Tenerife delal nek slovenski fant Črt, ki je očeta čisto očaral in ga premamil v ta super posel. Seveda kasneje njega ni bilo več nikjer.
Kdor je v podobnem zosu, mu je gotovo vse jasno. In sem prepričana, da je kar lepo število Slovencev v tem. Zato me zanima in PRoSiM za kakšen odgovor- Se je kdo uspel izčlaniti, oz. Je kdo uspel prodati lastništo ter kako? In, ali je kdo dobil nazaj kakšen evro ali je vse izgubljeno?

Iz srca hvala za vsak odgovor!

Ja, na lastni koži izkušeno. Nateg. Na povračilo pa kar pozabi. Žal.

zdravo,… tudi mi smo žrtev RCI-ja. Zanima me, če ste kaj rešili v zvezi s tem, in na kak način, kajti tudi mi bi radi zaključili to stvar.. hvala

Pozdravljeni,

Tudi mi smo žrtve RCI + Interval International

Letno pride več položnic po +300funtov.

Plus zakup apartmaja, tisti ki ste v temu veste, da so cene astronomske.

Je kateremu že uspelo prekiniti članstvo in kako je to storil?

Hvala za odgovor

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close