nateg- avtomobil BODITE POZORNI
Pozdravljeni!
Pred slabim tednom smo kupili nov avto, star avto so vzeli račun za neko vsoto ter v pogodbi tudi napisali, da se vrne ARA, ki je bila dana za nov avto ter nekaj razlike od starega avta.Ob nakupu novega je bila ponudba 10% znižana za nov avtomobil. Se nadaljuje…
Ta nov avto smo vzeli na lizing. na lizingu so kao “zavrnili” z obrazložitvijo, da je potrebno dasti še 10% pologa, torej skupaj 20%. Nato so me iz avtohiše klicali, da mi bodo lizing uredili pri drugi banki Kar tudi so. Ampak zanke smo spregledali in seveda podpisali lizing pogodbo.
Avtohiša je dvignila ceno avtomobila na polno o popustu več duha ne sluha, kar pomeni da nismo dobili ne ARE vrnjene ne razlike od starega avtomobila in polog, ki smo ga dali kar všetet v lizing ne pa odštet.Tako so nardili, kot da je ta nov avto kupljen na lizing brez da smo predhodno dali kakšen avto v račun. Sedaj, smo se odločili, da prekinemo pogodbo s to lizing hišo ter avtomobil vrnemo prodajalcu nazaj!!
o tem smo prodajalca obvestili. Ves ogorčem nas bo šel tožit- pa ne vem zakaj?
Dejali smo mu samo, da naj star avto vrne saj se niso držali pogodbe, ki je bila sklenjena na samem začetku! Tudi kupoprodajna pogodba za star avto ni bila narjena!
ČE TO NI SRAMOTA ZA AVTOHIŠO!!!
ZATO PAZITE OB NAKUPU NOVEGA AVTOMOBILA BODITE POZORNI NA VSE, VSE ZAPIŠITE NA PAPIR!!!
L.p
da mene tko nategnejo nebi plačevala odvetnikov in skakala po sodiscuker to traja in odvisno kako rasodijo jaz bi najela tako vozilo da bi jim podrla celo hiso in zaprla bi si use bancne racune dejansko bi zakon uzela v svoje roke ker da to dela avtohisa je nenormalno ker z lazjo privablajo ljudi in goljufajo ter bogatijo svoje zepe jaz bi ziher ukrepala po svojece bi meni to naredil bi mu bilo zal d je naredil pogodbo z mano