nataša – vojakinja
Pa kaj vski govorite, da je Simone zanj škoda. Pa ja menda sama ve, kdo ji odgovarja.
Glede na to, da imajo vsake oči svojega malarja, je brez veze govorit, katera je luštna in katera ne.
Ampak, če bi npr. izbirala, katero punco bi izbirala npr. za svojega brata, se mi zdi Simona preveč limonasta, neodločna, Nataša preveč prostaška, groba in možačasta, Mojca pa je luštna, komunikativna in prijetna.
Ja, če razmišljam, je Mojca od vseh 3 najbolj primerna, ampak Damirju očitno najbolj godi to, da se ženska grebe za njim in mu odkrito namiguje, česar pa pri Mojci ni. Kaj hočemo, imamo pač različne okuse in prav je tako, saj če bi vsi enako mislili, potem nekateri ne bi mogli dobiti partnerjev.
Dokaz, da narava poskrbi da gredo pripadniki iste skupine skupaj. To vidim tudi vask dan, npr. v našem bloku nas živi cca 100 družin, 50 % jih je po rodu z juge, ampak redko vidiš to 2. generacijo, ki je rojena v Sloveniji, da bi bil kakšen par slovenec/južnjakinja, ampak najpogostejši so hrvat/srbkinja, potem hrvat/makedonka; srb/slovenka; skratka tele južnjakinje ne dajo pa ne dajo?!? kaj je zdaj to?
“Marko, saj ji ne dajemo nasvetov, samo komentiramo:)”
Saj, če bila pa Simona tukaj, bi ji pa isto govorili, svetovali torej. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.