Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nataša – vojakinja

nataša – vojakinja

Po moje so jo pregovoroli naj “kljub temu”zdrži do konca.

Nataša je brez šminke in pošlihtane frizure prava kisla limona. Čisto nič posebnega.

Žan, tokrat se pa izjemoma 100% strinjam s tabo. Torej bo to resnica.

Ja res je, Nataša je brez make-upa tako zanič, da kar res ni. Pa kje zaboga ima obrvi? Mojca je fletna.

M

in jaz, ki to oddajo vidim le med kako epp pavzo, pa reva ne vem točno za kaj gre, bi edino eno vprašala…sodeč po vaših postih…ali je uni kakomuježeime…sanjski princ…seksal ali se bolj intenzivno mečkal s kakšno…a to PRED KAMERO?
no, opište, če ne za drugo, za to pa sem res radovedna…

presneta uh pa si res zamudila..cela slovenija govori o tem kako sta se meckala natasa in damir.,..in kako so ju snemal ko sta se eeem zlo intenzivno meckala pa to so pol pokazal na konc prejsne oddaje..itd.

www.studentarija.net

Saj imaš zgoraj link na točno ta odlomek.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Blagor pop tv,da ima nas………..žal, vendar je vse samo v denarju….lp

Morda samo Jacksonu.
Je kar prav, da si jo je izbral prepotentnež, skup pašeta.
Simone je zanj škoda.
Upam, da bosta končno pokazala kak pravi sex, da še bomo mi imeli kaj od tega. Dolgo tak ne bo trajalo.

Pa kaj vski govorite, da je Simone zanj škoda. Pa ja menda sama ve, kdo ji odgovarja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, saj ji ne dajemo nasvetov, samo komentiramo:)

Glede na to, da imajo vsake oči svojega malarja, je brez veze govorit, katera je luštna in katera ne.

Ampak, če bi npr. izbirala, katero punco bi izbirala npr. za svojega brata, se mi zdi Simona preveč limonasta, neodločna, Nataša preveč prostaška, groba in možačasta, Mojca pa je luštna, komunikativna in prijetna.

Ja, če razmišljam, je Mojca od vseh 3 najbolj primerna, ampak Damirju očitno najbolj godi to, da se ženska grebe za njim in mu odkrito namiguje, česar pa pri Mojci ni. Kaj hočemo, imamo pač različne okuse in prav je tako, saj če bi vsi enako mislili, potem nekateri ne bi mogli dobiti partnerjev.

Dokaz, da narava poskrbi da gredo pripadniki iste skupine skupaj. To vidim tudi vask dan, npr. v našem bloku nas živi cca 100 družin, 50 % jih je po rodu z juge, ampak redko vidiš to 2. generacijo, ki je rojena v Sloveniji, da bi bil kakšen par slovenec/južnjakinja, ampak najpogostejši so hrvat/srbkinja, potem hrvat/makedonka; srb/slovenka; skratka tele južnjakinje ne dajo pa ne dajo?!? kaj je zdaj to?

Tudi pes se bo paril z psico in ne z mačko,no šalo na stran.V nekaterih primitivnih družinah naj bi se moški ali ženska vezala za partnerja-ico iste narodnosti.Saj ni res,pa je, vendar to je podobno že nacionalizmu,kar pa ni v redu.

“Marko, saj ji ne dajemo nasvetov, samo komentiramo:)”

Saj, če bila pa Simona tukaj, bi ji pa isto govorili, svetovali torej. 😉

Seveda. Južnjakinja ponavadi hoče “muškarca”, Slovenci pa so pogosto preveč pomehkuženi in imajo prešibek karakter.

Slovenke pa tudi…sej sem pisal, rade majo trdo roko.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

…ne bi vedla…jaz sem iskala tipa s petimi pari rok, ki bi me objemale naenkrat, in petimi ustnicami, ki bi me poljubljale naenkrat…:)…v lj ga ni…:(

…zagotovo si trde roke ne želi in ne išče nobena…

Ne bi rekel.

…česa ne bi rekel?…
…da v lj ni nezemljanov?…si kakšnega slučajno že vidu?…

Ne bi rekel, da nobena noče trde roke.

Pa nehaj na vsak moj sestavek si izmišljat neko zgodbico in iskati za lase prvilečene prispodobe. Si dolgočasna s tem.

…nisem kle, da zabavam tebe…ampak da zabavam sebe…jasno?

…nobena noče bit tepena…jasno?…simpl…da bolj bit ne more…

man,pa stef—–LAHKO NOČKO

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close