nataša – vojakinja
Da še jaz pristavim svoj piskrček-nataša je ena afna zguncana, četudi je zatrjevala, da ona že pač ni ljubosumen tip človeka,ker tudi ona ne bi želela, da jo kdo omejuje pri njeni svobodi,sedaj pa je pokazala vse prej kot to-njeno očitno ljubosumnost in ko jo je Damir vprašal, če bi bila jezna,če bi ji rekel, da je kaj bilo z ostalima dvema puncama, je rekla, ja bi bila ja…Svašta…Ja jezna bi bila…Damirju pa to tako godi, saj to ga je motilo ves čas, da se nobena druga ni motala okrog njegovega vratu, ga ljubčkala in metala ven kakšne seksualne igrice…Osladnost na kubik….Bljak…Mislim,par par najde…
Mogoče pa sploh nista slaba. Zdi pa se mi, da je očitno, da je tega 33-letnega Damirja slepo zapeljala moška slabost. Kateri pa se ne bi pustil zapeljati sexi, nesramežljivi 22- letnici. Roko na srce, za pogledat ni slaba.
No moški, bo kdo priznal, da se ne bi branil take svobodomiselne deklice. In ženske, se vam ne zdi, da nam Slovenkam manjka zapeljevalnih sposobnosti. In potem taki razni komentarji. Se pa strinjam, če si Damir išče žensko za življenje, je tale Nataša zagotovo še premalo zrela. Bog ji daj uživati mladost. Damir pa naj užije kar mu je bilo ponudenega, vsak bi. Pa četudi mogoče kje v sebi ve, da punca uživa, da ga je zapeljala. Naj traja kolikor hoče, izkoristita maximalno. Pa naj bo to zapeljevanje, sex, zaljubljenost ali pa sanjski moški. Ga ni, ne dedca pa ne babe, ki ne bi izkoristil ponujenega. Ampak ne pred kamero. Na skrivaj pa vsak.
Hm…Natasa cisti otrok.Ljubosumna pa tolk da je komej dihala, je bla v avtu kar malo nazainterisirana, pol ko ji je pa mal na duso pihal, je blo pa ze ok.Skorej sem pa bruhala na koncu, ko sta bla na njunem zmenku in je tale lolek Damir zacel, dej ubija, a geva pancat.Bljak ej.Halo pa 33 let star.Ok sej vsem vcasih potegne mal na slabs, ampak saj pred kamero bi se lohk mal zadrzal.Pol pa njuna tastara to gledata, pa sta rdeca ko paradajz.
Ma vrtnice ne bi smeli prejeti Mojca in Simona takoj,ko sta izvedeli,da nimata možnosti.Ne pa ,da ga peljeta predstavljat staršem in še prej ima telesne stike z drugo.Vrtnico bi morali zavrniti tako Mojca,ki je še v igri ” v že naprej znanem razpletu”in odpadla skoraj jokajoča Simona,ki si zasluži fanta s boljšim karakterjem.Očitno je preveč pričakovala.Damir ji je vlival preveč optimizma in na koncu je izvisela.
Mojca jo je sprejela verjetno zato, ker so ji POP Tv-jevci nakako “pomagali”. Druge tukaj ni.
Forum je zaprt za komentiranje.