Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Natančnost in vestnost

Natančnost in vestnost

Odgovor za avtorja:

Nikol me ne morš tolk slabo plačat, kakor lahko slabo naredim.

Dtgač pa, z mojega stališča, je rešljivo vse,samo kdo bo to plačal-drugače je pač ekonomska totalka.

Oz. za ta gnar je to to.

Probam sicer za stranke narest, kot bi zase, da se mi ne vračajo, tudi sram me je iz roke dat neki tadzga kar, ni tako, kot bi moralo biti, (to je tista natančnost), oz stranki povem, da je zadeva rešeno mal na “busanca” oz.  na “cigana”.

In pol tud od drugih zahtevam da je zadeva čimbolj v nulo, seveda, v oziru “za ta gnar je pač to to”.

Vestn pa lih nism, to pa priznam. Predvsem papirnata vajska šepa, pa kkšni roki….zamudi se tud kkšna registracija, oerater me že na kolenih pros za plačilo računa, pa se pol s teto na uni strani menim kako biv kosu plačal 5 položnic za nazaj, da ni za vsako provizije( sem škrt?) itd, itd.

Ja, vogali, spoji, šivi morjo bit pa v nulo, če morm jz tko od sebe dat, tud od drugih zahtevam.

Mladi so odvisni od pametnih telefonov, ko gledam proizvodnjo vidim vsako sekundo casa kar imajo po telefonu gledajo. Vcasih so delavci znali kdaj stroj ‘kaslja’ in kaj je potrebno popravit, ker so imeli cas za gledanje in poslusanje proizvodnje kako diha. Danes to nobenega ne tangira, vsi bi delo za racunalnikom (ker so po cele dneve na taksni tehniki in se jim zdi, da to znajo najbolje delat) nihce pa ni pripravljen vlagat cas za taksna napredovanja, samo caka da najde sluzbo 50-100€ bolje placano, da zamenja. Ni vizije kaj bi delali in kje se vidijo cez 10let.

Kar se tice natancnosti in zagnanosti, vsi se trudijo prvo leto, potem pa ta euforija zacne drasticno padati. Ugotovis enostavno, da gasilci, resilci in policija morejo takoj skocit na klic, ostalo so vse sporedne stvari v zivljenju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close