Nataljine joške
——————- Burja je napisala:
natural s tabo se pa ne strinjam. Mogoče to velja za a in b košarico, od c naprej pa definitivno ne. Kakšne neumnosti trosiš. Sem mlada in nisem še rodila, pa brez modrca ne morem nikamor. Kaj da bi šele tekla, ali pa poskakovala. Vse z velikimi prsmi vejo, da do tega kar se je zgodilo Nataliji lahko pride.
Pa še to, naravne velike joške nikoli ne stojijo pokonci, razen, če se na glavo postaviš.
———————-
Ja Burja to kar si ti rekla velja za večino žensk, se strinjam, ampak ne govori, če ti nimaš čvrstih prsi, da jih nobena ne more imeti! Jaz imam košarico C, včasih celo D (odvisno od modela nedrčka) pa imam čvrste da ne moreš verjet (čeprav se bližam 30im letom), tako da recimo ni skoraj nobene spremembe ali nosim nedrček ali pa sem brez njega, čeprav se bolje počutim z njim. To je tudi veliko odvisno od kvalitete kože, ena se hitro raztegne, druga počasneje, sploh pa če ženska precej shujša, hitro raztegljiva koža ostane v raztegnjenem stanju, maščobe notri pa ni več, se pravi ima pol zelo povešene prsi, tako kot Natalija. Meni je vse jasno, ne vem zakaj delate take scene iz tega, saj Natalija že verjetno prej ni imela ne vem kako stoječih, razen s podloženim nedrčkom, kar se je vedno vidlo, samo opazovat je treba znat, saj push up najbolje deluje prav na povešenih prsih, saj jih lahko res dobro dvigne (pri čvrstih prsih skoraj nima učinka) Res pa je da Natalija ni imela tako praznih kot jih ima zdaj, to je pa tudi res.
Ja Nova a ni bilo rečeno s strani uredništva Nove, da ni bila fotomontaža? Zakaj bi si revija hotela delat tako slabo reklamo in se hotela ukvarjati še s tožbo omenjene pevke?
Natural, Lajna, ipd.
Ok, fotomontaža definitvno odpade. Če je tukaj kdo, ki misli, da Nataliji prsi naravno tako stojijo in da si jih upa kazat na odru, temu kapo dol – namreč ni mu več pomoči.
Dejstvo je, da večje prsi tudi bolj opazno “reagirajo” ob poskokih. In nikjer ne piše, da ima Natalija črvste prsi in sem prepričan da bi tudi pri čvrstih opazil podoben efekt (verjetno ne tako viden). Če bi vas kdo slikal od strani bi se čudili, kakšne oblike dosežejo vaše prsi ob poskakovanju.
Pa kdo je trdil, da ni bilo ob poskoku? Eni greste celo tako daleč, da trdite nasproti nečemu, kar je napisano pod sliko Natalije. Pa kaj je z vami? Vas res tako osrečuje “nesreča” drugih?
Zmeraj sem bila trdo prepricana, da ima natalija umetne, ker jih je prakticno vedno imela tocno pod brado. Po sliki sodec res nima umetnih, ker umetne se ne sesedejo tako. Pac zenska najbrz uporablja ne vem kaksne high tech push-upe, da ji joske zgledajo kolikor toliko dobro.
Drugace pa.. tisti, ki imajo radi Natalji zaradi njene glasbe, tudi prav. Nam, ki njena glsba ni toliko vsec, pa se lahko malce posmejemo na njen racun. Konec koncev je itak medijska oseba in tocno ve, da je to del njene sluzbe.
Kako pravijo? Slaba reklama je boljsa od nobene reklame.
Ma eni še po drugi števili Nove in Lady in… vedno ne dojamejo da je bil to samo neroden trenutek, ki ga je fotograf “nesramno” izkoristil, točno tako kot je komntiral nek drugi fotograf in kar vam pravim že od vsega začetka. Eni itak nikol ne bojo zastopli. Bog z vami.
Forum je zaprt za komentiranje.