Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek natalja verboten in njen fant

natalja verboten in njen fant

Prejšnjo soboto sem bila na Zlati lisici v Mariboru in med prvim in drugim tekom je nastopala Natalija Verboten in me je skoraj zadela kap….na odru se je nekaj drl un vpil (kao da poje) ta njen fant (kako mu je ime a je Dejan?)

a je on tudi prej nastopal z njo?meni se je kar želodec obračal

kaj sploh počne ta tip?jaz mislim, da hoče na njen račun priti do neke razpoznavnosti

Daj brigaj se zase. Pa daj gor svoje ime in ime svojega moža. Vedno so mi ljudje, ki nekaj omenjajo druge še posebej na netu šli na kozlanje. Kar onadva počneta je njuna stvar.

Joj sam to je pa res. Meni je ta tip tako obupen, oduren…pa še tista čudna frizura..Pa kje ga je najdla za vraga?? Ne vem in še tako nekam žalostna se mi zdi ob njem…Ja to tut ni pošteno no, da se taka dva najdeta, ona bi pa resno lahko imela kogarkoli!

In v čem je tvoj problem? A ti spiš z njim?

on je pevec v njenem spremljevalnem bandu Allegro. Imela sem priliko oba slišat pet v živo in ti povem, njen glas se lahko skrije pred njegovim.

Elaine, opravljamo no:))

no prav- ja malo opravljamo….

oprosti nisem ne vem kako glasbeno uspsobljena…ampak v soboto je zgledalo prav bogo kar je tam bilo!

in mislim,da imam pravico povedati svoje mnenje…jaz nisem javna oseba in ne nastopam v živo za kao zabavat druge…če pa Natalija in ta njen fant zabavajo kao mene lahko povem, kar si mislim o tem!!!

zato te opazke dej tvoje ime in priimek moža….

In kaj misliš kako se bo počutil če bo tole bral? Daj povej kakšen je tvoj mož? Mora biti pravi mačo. Glavno da je srečna z njim.

Sram vas bodi da druge opravljate in to še po netu, ko lahko vsak bere. Prvo počisti pred svojim pragom. Nikoli se nisem hotela družiti z takimi kozami in se nikoli ne bom.

jaz nisem govorila kako je fizično zgledal in kak odnos ima ona z njim…me niti ne briga!!!!!

govorila sem o tem,d a je on tam z njo pel in ni zgledalo glih fajn…tako kot ona zna narediti…

zato punce začnite malo brat!!!!in ne kar nekaj povprek, ki nimajo blage veze s tem kar kdo napiše!!!!

koze ste vi ki kar naprej nekaj napadate in iščete vsako besedo, ki vam bi prišla prav za napad!!

a za opravljanje tašč, šefov, moža…ste pa prve na vrsti…PROSIM VAS…seveda sedaj pa pod drugim nickom!!!

Pa ti to doma povej ne zaj na natu. Itak nikoga ne poznaš to pišeš samo toliko da nekoga spravljaš v manjvreden položaj. In si videla kaj je ena napisala kakšen ji je ogaben in nevem kaj. To je čisti primitizen. Ona pa ima doma prave Švarcenegerja. Kaj če bo kateri od njiju to bral? Kako bi tebi bilo če bi javno razzglašali kakšen grd je tvoj fant?? Daj prvo pometi pred svojim pragom.I

Veste kaj drage moje, če je javna oseba, mora tudi to pogoltniti. Če moramo brat, ko imajo vročino in morajo ležat (kot da mi pa ne) in je to novica, kaj se zdej tolk razburjate.Ima natalija čist prav, povedala je svoje mnenje o njenem pevskem nastopu, ne o tem, kako je bilo pri njej doma na obisku. Torej, a samo dobro bi bilo treba povedat. A Einsiblerco ste pa lahko hvalile,Verbotence se pa ne sme kritizirat. In če ji je ogaben, pa kaj pol, kaj se vse ne bere tle, ta-le pa res ni bila tolk huda, no.In kaj pol če bo bral, saj moram tudi jaz o njih – kao moram – razne kozlarije, kako so vsi idealni. Prav briga njih kaj se piše,samo da se piše, pa je dober. Njen boy bo pa zdej jokcal za to ker natalija to piše, ne. Se vidi da ste vse njene fenice.lp

A morda katera ve, v katerem kraju živita?

Nisem njena fenica niti ne poslušam njenih pesmi. In če je javna oseba je to zaradi glasbe in naj se komentira njena glasba ne pa izgled njenega fanta. Če bi jaz bila pevka me nebi motilo če bi kdo komentiral moje petje če bi pa izgled moge fanta in da bi napisal kako je ogaben pa bi me zelo prizadelo. Ljudem privoščim srečo in ne da bi se slabo počutili. Kaj pa ti verjetno ne. In nišče ti ni rekel da moraš brat. Če meni kaj ni všeč ne berem in tudi ti lahko to preskočiš.

Črni metulj, mislim, da ti ni treba govorit v množini, ker sem prepričana, da te primitivne komentarje piše ena oseba. Kar poglej, pojavljajo se v razmaku 1 do 2 minut, pa isti slog pisanja. Nekomu je očitno dolgčas.

Sicer se pa strinjam – javna oseba mora znati “požreti” tako hvalo kot kritiko. In z vso pravico pišemo o javnih osebah z imenom in priimkom, saj se te osebe same izpostavljajo javnosti, ko so se odločile za tak poklic, so prevzele nase tudi to.

Fanta od Verbotnove ne poznam, niti ne vem, kako izgleda, mi je pa ona drugače všeč, je luštna, simpatična, prijazna. Njena muska mi pa ne sede.

jaz pišem samo pod nickom natalja in moji komentarji se mi ne zdijo neko opravljanje ampak samo moje mnenje.

Saj za muziko mi je vseeno če jo nekdo komentira. Da pa nekdo komentira na zelo žaljiv način njenega fanta pa je zelo grdo. Tudi če je javna oseba. Saj lahko napiše da ji ni všeč in ni njen tip. Naj napiše da ji ne poje lepo ne pa da je grd pa da ji je oduren. To pa je tako grdo in žaljivo. Vsak ima svoj okus in to lahko poveš na nek normalen način. Če bi nekdo tako grdo žalil mojega fanta, bi mi bile zelo težko. In kdo za vraga te sili da moraš to brat? Jaz nikoli ne berem stvari, ki me ne zanimajo.

Saj nisem govorila zate. Mislila sem na nicke pika poka, Nore babr, sabina000000.

Jaz pišem tudi samo pod tem nickom v tej temi. Poglej malo pod druge teme, boš videla v kakšnem časovnem razmiku pišejo. Saj tu gor je ogromno ljudi. Sicer pa mi je vseeno kaj si kdo misli.

Kaj pa kaj kultura dialoga pri vas? Ste slišali za to besedno zvezo?

hvala
primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

No, ta Dejan o katerem je govora, je zmagal na izboru Bodi idol (NET TV), nekaj let nazaj. Samo to.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V Šentilju.

Zmagal glih ni :-)))))))

Drugač je pa men prab simpatičen! Peti ga pa še nisem slišala, tko da ne morem sodit….

Ne, mislim da sta v ZG. Kungoti nekje….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close