Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Natalijine uvele prsi

Natalijine uvele prsi

Ma punce,… ker sem na forumu moški čvek prebrala, da so se spremenili Natalijini joški (članek iz revije Nova), sem v trgovini zavila tudi do revij in najprej pogledala in…… nato še kupila (da pokažem mojemu fantu, ki je oboževalec Natalije).
In glej ga zlomka,……….. TO NE MORE BITI RES!!!! Kaj je s to punco narobe?

Zdaj pa mislim, da bo moj žrebiček bolj zadovoljen z joški, ki so na meni …….. (čeprav so samo B).

Papa

In ob teh slikah ne pomislite, da so fotomontaza?

Kaj pa vem?…. Mislim, da ne. (oz. boljše bi bilo, da ne). Če pa so, bo pa Natalija mastno skasirala in to ji potem tudi privoščim!!!!

Kje lahko vidim njene?

Ne, Tamara – ni fotomontaža!! Misliš, da bi bili na Novi tako bustasti, da bi objavili prirejene fotografije vedoč, da se bodo potem po sodiščih vlačili in tudi mastno plačali za tovrstno klevetanje?? I don’t think so….Tudi oni niso po juhici pripravali…..Imajo pač dobre paparazze, ki so v pravem trenutku na pravem mestu, to je vse!

Jetka

Ojoj!

Em ja in kako je to mozno? In zakaj bi mela dekolte ce bi blo res tko? Najbrz bi skrivala a ne.

Ma ja eni tega ne dojamejo. Ker si želijo, da bi bilo res, ker so nezadaovoljni sami s sabo in so drugim nevoščljivi.

Ampak hec je, ker ima na obeh slikah iste cunje na seb.

Čist možno da da mal pretirava s tem hujšanjem (bulimija, anoreksija), sam vseen pa dvomim da se joški kr “usedejo” notr, zmanjšajo se ja, ampak ne pa tkole..nevem no.

Ja sej res, ne… Zakaj bi imela dekolte?
Ker ga ima že odkar vem zanjo! Če bi kr naenkrat začela skrivat – pol bi pa res lahko začel brusit jezike!
Ja, drage dame! Tuki vidte en lep primer, kaj se tud lahko zgodi z vašim premoženjem, če boste vztrajale pri raznih dietah…

POMILOVANJA VREDNO:(((

In če sem nekoliko radoveden kaj imate ve od tega? Se sedaj toliko bolje počutite ker imate lepo stoječe joške in vsa domači dedci imajo zato radi? Če vas imajo samo zaradi jošk bo tega tudi nekoč konec, ker vedno obstaja soseda ki ima boljše na dotik.

Prov nč nimamo od tega…pa tud se ne mislm obremenjevat s tem.
Hotla sm pa pac pokomentirat da men to grdo zgleda in da sm jaz tud opazila da ma iste cunje na sebi- tako kot Miška*..tko da vseen ne bi izklučla možnosti fotomontaže…pa tud cudn se mi zdi da bi se kr tko posedl ja, nism se nc tazga vidla.

tudi jaz težko verjamem, da bi se njena prsa kar naenkrat tako zelo spremenila in usahnila..osebno se mi zdi to skoraj nemogoče..me pa res zanima nadaljevanje tega, kajti dvomim, da se na to temo sedaj ne bi vrnil komentar..z njene strani.

Ja pač enkrat ni dala povštrčkov not, a ne.

100% fotomontaža, vi ste pa nivni za znort!

Fora je v tem,da sploh nima vdrto notri,ampak ji spodnji del se zmeraj podpira modrc,torej ce bi dala modrc dol,bi bilo se hujse.
Fora je tudi v tem,da je to bilo posneto v enem dnevu,na koncertu in med poskakovanjem se ji je nekaj zgodilo z modrcem…
In fora je v tem,da je to cist mozno,ker ce imas tako velike joske F kosarico,je logicno da ne bodo nikoli tako cvrste in stojece,ce pa se shujsas k en norec je pa sploh logicno da se bodo joski povesili.

Jaz delam v urednistvu revije Nova in lahko potrdim da so fotografije resnicne,posnete med koncertom.

Še enkrat se oglašam – ni fotomontaža! Nekateri ljudje poznamo določene ljudi, ki soustvarjajo omenjeno revijo…Tako da – kar verjemite očem!

Ker bo to očitno nova kost za glodanje, nova tema z rekordnim številom naštepanih odgovorov in šokantna novica na sončni strani Alp, naj dodam samo še to, da se mi punca zelo smili – najprej zato, ker svojemu hujšanju ni znala postaviti meje v svoji glavi, v drugo pa zato, ker sedaj ni ravno v zavidljivi situaciji. Kdo bo sedaj poslušal (pardon, gledal), njeno muziko – slovenski “gregorji” verjetno ne več toliko…..Ne bo dinčka za kruhka…..

Toliko z moje strani –

Jetka

FOTOMONTAZA !!!!!!!!!

kaj pa če je slikano med poskakovanjem, ko skoči natali gor, pač prsi potegne dol in ko obratno. Ker se vidi, da neki doool vleče, najbrž bo to sila skoka. itak skoz med petjem poskakuje.

če bi vam pamet vsaj mal delala, bi bilo vsakmu jasno, da je fotografija narejena v ‘nesrečnem’ trenutku ko je poskakovala gor in DOL… upam da bo natalija znorela in tožla te kretene pr novi, k to objavjo pa pišejo.

ves tale pomp je sam dokaz, da je večina ljudi v tej naši sloveniji plehkih v glavo in se namesto s svojim zahojenim življenjem ubadajo, naslajajo in zabavajo s takimi rečmi, kupujejo revije nova in lady, gledajo južnoameriške nadaljevanke….

Zakaj pa ne bi bilo res? Zdaj pa si predstavljate žensko, ki je imela prej normalno – polno postavo. Hujša in hujša, da je nikjer ni… Čisto normalno, da gredo joški prvi dol. Tukaj je pač ujeta v neprijetnem trenutku, ko je gravitacija pri skoku dol naredila pač svoje. Pa sej če pogledate njene joške, ko so v normalnem položajo v modrcu – se vam ne zdi, da je tam noter praktično samo koža? In prav taka postarana se mi zdi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close